Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(aggate @ 2007 04 05, 08:47)
Stai musu papuosimai.Labai paprasti ir kuklus... blush2.gif
Mazus kaspinelius tvirtinsim lipne juosta ir gal nuo to masina nesuges biggrin.gif  mirksiukas.gif

o kas cia per medziaga,brangi ji? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2007 04 05, 09:59)

Cia paprasciausias tiulis.Jo metras kainuoja apie 6lt su centais(tiksliai nepasakysiu)Sie papuosimai apie 50lt kainavo,neskaitant darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2007 04 05, 09:59)

As pirkau po LTL 8 uz metra (prie Kalvariju turgaus esancioje parduotuveje).
Mano kaspiniukai bus tokie patys, tik su roziniu viduriuku.
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2007 04 05, 16:31)
As pirkau po LTL 8 uz metra (prie Kalvariju turgaus esancioje parduotuveje).
Mano kaspiniukai bus tokie patys, tik su roziniu viduriuku.

Sie irgi buvo su roziniu,bet mums spalva netiko siek tiek,tai perdarem i geltona. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 04 05, 08:47)
Stai musu papuosimai.Labai paprasti ir kuklus... blush2.gif
Mazus kaspinelius tvirtinsim lipne juosta ir gal nuo to masina nesuges biggrin.gif  mirksiukas.gif

Grazu wub.gif turbut pats universaliausias papuosimas, nes tiktu ir baznycia papuosti, ir pobuvio sale. Mes brolio vestuvese stulpus saleje tokiu tiuliu puosime ir kaspinais, nes tie pliki stulpai niekaip ziurisi, tai bus sventiskiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 04 05, 17:55)
Grazu wub.gif  turbut pats universaliausias papuosimas, nes tiktu ir baznycia papuosti, ir pobuvio sale. Mes brolio vestuvese stulpus saleje tokiu tiuliu puosime ir kaspinais, nes tie pliki stulpai niekaip ziurisi, tai bus sventiskiau thumbup.gif

Pas mus irgi yra stulpu,bet as galvoju ar per daug nebus doh.gif Kedes papuostos,stalai ispuosti ir dar stulpai ax.gif Reikes dar pamastyti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
merginos,isduokit paslapti,kaip tie bantukai darosi ax.gif kazka prisimenu,kad mama vaikystej mano kaspinus tavrkydavo,kai jie isisleisdavo,bet kaip tai neprisimenu blush2.gif
man labai patiko ideja puosti bantukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroskax @ 2007 04 05, 22:59)
merginos,isduokit paslapti,kaip tie bantukai darosi  ax.gif kazka prisimenu,kad mama vaikystej mano kaspinus tavrkydavo,kai jie isisleisdavo,bet kaip tai neprisimenu blush2.gif

Pasakyciau,bet pas mus juos siuva MB,o as nepramokau vis dar blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 04 05, 21:04)
Pasakyciau,bet pas mus juos siuva MB,o as nepramokau vis dar blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

biggrin.gif tai kai pramoksi,parasyk ax.gif
o tavo MB thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroskax @ 2007 04 05, 22:59)
merginos,isduokit paslapti,kaip tie bantukai darosi  ax.gif kazka prisimenu,kad mama vaikystej mano kaspinus tavrkydavo,kai jie isisleisdavo,bet kaip tai neprisimenu blush2.gif

Bent as susikarpiau 10cm plocio ir 100cm ilgio juostelemis. Tada perlenkiau per puse (t.y. gavau 5cm plocio juostele). Tada toj vietoj, kur perlenkimas, kazkur 1-2 mm nuo apacios "dygsniavau". Sudygsniavus 20-30cm - sutraukiu ir sutvirtinu. Ir taip suku "rateliu", t.y formuoju gelyte.
Paskui paiimu kitos spalvos tiuli, susikarpauj ji siauresnem ir trumpesnem juostelem ir susiuvu tuo paciu principu. Paskui belieka sia mazesniaja gelyte isiuti i vuduriuka didziosios.
Ir paskutinis strichas - is apacios prisiuti juostele.
Tikiuosi, kad suprantamai paaiskinau:)
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2007 04 06, 07:58)
Bent as susikarpiau 10cm plocio ir 100cm ilgio juostelemis. Tada perlenkiau per puse (t.y. gavau 5cm plocio juostele). Tada toj vietoj, kur perlenkimas, kazkur 1-2 mm nuo apacios "dygsniavau". Sudygsniavus 20-30cm - sutraukiu ir sutvirtinu. Ir taip suku "rateliu", t.y formuoju gelyte.
Paskui paiimu kitos spalvos tiuli, susikarpauj ji siauresnem ir trumpesnem juostelem ir susiuvu tuo paciu principu. Paskui belieka sia mazesniaja gelyte isiuti i vuduriuka didziosios.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif tiksliai thumbup.gif Mes tik kaspinus darome ivairaus dydzio,tai net negaliu pasakyti,kiek cm mes ten karpom blush2.gif Kaspinus darom ivairiausiu dydziu.Pabroliu,pamergiu masiniukui mazuliukai,musu didesni,o ant kedziu kaspinai isvis nemazi wub.gif
Atsakyti
[quote=Labanga,2007 04 06, 06:58]
[/quote

Kiek darbo doh.gif ...
Atsakyti