Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(Sejle @ 2007 03 29, 21:27)
man sita tai labai labai  wub.gif  turejau dar panasiai papuosta kazkur issisaugojus...

man sita iskarto krito i akis..ir man gvazdikai patinka kazkodel visai blush2.gif tai viskas jau zinau ko noriu..ir manau ant juodo Limo gerai visai atrodytu ... g.gif
Atsakyti
kadangi bendraminciu yra tai idedu panasia blush2.gif (kazkada seniau buvo bigsmile.gif )

user posted image

tik man siek tiek gerberos per dideles geles ir ju per daug, bet ideja thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 03 30, 13:35)
kadangi bendraminciu yra tai idedu panasia  blush2.gif  (kazkada seniau buvo  bigsmile.gif )

user posted image
tik man siek tiek gerberos per dideles geles ir ju per daug, bet ideja  thumbup.gif  4u.gif

jei butu gelytes mazesnes butu thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 03 30, 13:35)
kadangi bendraminciu yra tai idedu panasia  blush2.gif  (kazkada seniau buvo  bigsmile.gif )

user posted image
tik man siek tiek gerberos per dideles geles ir ju per daug, bet ideja  thumbup.gif  4u.gif

musu toks masiniukas bus,tik raudonas ir biski naujesnio modelio thumbup.gif bet man tai toks papuosimas nelabai ax.gif kazkaip uzgozia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2007 03 30, 15:50)
musu toks masiniukas bus,tik raudonas ir biski naujesnio modelio thumbup.gif bet man tai toks papuosimas nelabai ax.gif kazkaip uzgozia doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Reikia pagalbos. Jau sugalvojau, kaip puosiu jaunuju masina. Planuoju arba gyvom gelem, arba pasiutom. Tik viena problema, kaip tas geles "prilipinti" prie automobilio. Su lipnia juosta bijau rizikuoti - juk liks zymes.

Mielosios, gal kuri matete, o gal kuri nors ir pirkote specialius spaustukus, kurie "vakuumo" pagalba prisipaudzia prie masinos. Nezinau, kaip si tvirtinimo detale vadinasi, taciau kiekviena is musu matem muiline vonioj. Tai ji, dazniausiai, buna prilipinta ant tokiu plastmasiniu "prispaustuku". Padekit, prasau, ir pasidalinkit info, kur tokiu priemoniu ieskoti.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2007 04 03, 14:31)
Sveikutes,

Reikia pagalbos. Jau sugalvojau, kaip puosiu jaunuju masina. Planuoju arba gyvom gelem, arba pasiutom. Tik viena problema, kaip tas geles "prilipinti" prie automobilio. Su lipnia juosta bijau rizikuoti - juk liks zymes.

Mielosios, gal kuri matete, o gal kuri nors ir pirkote specialius spaustukus, kurie "vakuumo" pagalba prisipaudzia prie masinos. Nezinau, kaip si tvirtinimo detale vadinasi, taciau kiekviena is musu matem muiline vonioj. Tai ji, dazniausiai, buna prilipinta ant tokiu plastmasiniu "prispaustuku". Padekit, prasau, ir pasidalinkit info, kur tokiu priemoniu ieskoti.

Aciu

galvoju gal butu kokiuose senukuose ar maximose.o jei ne tai teks nuo visu muiliniu nulipineti tuos lipukus lotuliukas.gif
juokauju aisku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2007 04 03, 13:31)
Sveikutes,

Aciu

Sveika, as ieskojau tokiu lipduku senukuose ,bet neradau. Nes irgi buvau sugalvojusi automobilius puosti ju pagalba. Manao MB sake dar megins nuvaziuoti, es as gal neradau... blush2.gif
Atsakyti
floristes turi lipdukus, kuriais pritvirtina geles prie masinu, tai gal ju paklausti vertetu, is kur jos gauna? o pvz. kaspinus pritvirtinti tereikia pakelti kapota, padaryti ilgesni kaspina nuleisti uz kapoto ir nuleisti ax.gif labai gerai laikys!
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 04 04, 22:06)
Sveika, as ieskojau tokiu lipduku senukuose ,bet neradau. Nes irgi buvau sugalvojusi automobilius puosti ju pagalba. Manao MB sake dar megins nuvaziuoti, es as gal neradau...  blush2.gif

man pirslys pasufleravo, kad gal pabandyti "prasisukti" per geliu salonus - jie tai masinas puosia situ "pritrauktuku" pagalba. Gal isduos, is kur ju gauna.
Atsakyti
Stai musu papuosimai.Labai paprasti ir kuklus... blush2.gif
Mazus kaspinelius tvirtinsim lipne juosta ir gal nuo to masina nesuges biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 04 05, 09:47)
Stai musu papuosimai.Labai paprasti ir kuklus... blush2.gif
Mazus kaspinelius tvirtinsim lipne juosta ir gal nuo to masina nesuges biggrin.gif  mirksiukas.gif

Na tikrai grazu thumbup.gif
Atsakyti