Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

man ir negrazu kai per daug,o ypac tie visi kaspinai didziuliai doh.gif
graziausiai kokiom smulkiom gelytem,kukliai,o musu masina seip labai grazi,tai nereik jos ten uzgosti kazkokiom nesamonem ax.gif maciau video filmuka toki,kad kabrioletas buvo visai nepuostas,bet taip kazkaip jis nesventiskai atrode smile.gif
mes tai desim numerius JAUNAVEDZIAI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2007 03 28, 14:56)
man ir negrazu kai per daug,o ypac tie visi kaspinai didziuliai doh.gif
graziausiai kokiom smulkiom gelytem,kukliai,o musu masina seip labai grazi,tai nereik jos ten uzgosti kazkokiom nesamonem ax.gif maciau video filmuka toki,kad kabrioletas buvo visai nepuostas,bet taip kazkaip jis nesventiskai atrode smile.gif
mes tai desim numerius JAUNAVEDZIAI  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Ir man nelabai patinka,kai apkarstyta labai buna.Man patiko ta juosta,kur ikeliau foto,ant priekio,kazkaip neblogai atrodo,o tuos mazus kaspinukus lipinsim ant galinio stiklo kokia sirdele,o kitus ant pulko masiniuko.Manau isdestysim taip,kad nebus perkrauta.Siek tiek perdarysim siuos papuosimus.Tas ruzavas tiulis sake issima,tai jo vietoje kokia ramune isiusim arba geltona tiuli(jei toki rasim).MAn labai grazu baltos ir geltonos spalvu derinys wub.gif
Sunku su tais papuosimais.Kazkaip net jo neisivaizdavom,o ir kazkokiu spec noru neturejom.Tai si pamateme ir iskart patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 28 kovo 2007 - 14:02
lotuliukas.gif user posted image
lotuliukas.gif user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 03 28, 15:13)

Ka tik ideja dar viena gime,kaip tuos kaspinelius reikes pritvirtinti bigsmile.gif ax.gif Labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 28 kovo 2007 - 14:16
o viespateliau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gazonai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 03 28, 15:16)
Ka tik ideja dar viena gime,kaip tuos kaspinelius reikes pritvirtinti bigsmile.gif  ax.gif Labai gerai thumbup.gif

kaip saunu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
jau tos pirmos dvi tai tragiskai papuostos doh.gif kazkokie vainikai uzdeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2007 03 28, 15:31)
jau tos pirmos dvi tai tragiskai papuostos doh.gif kazkokie vainikai uzdeti biggrin.gif

Atrodo nefainai,bet pinigai geri ideti.Tiek daug geliu bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

doh.gif lotuliukas.gif
user posted image

user posted image
lotuliukas.gif doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 03 28, 15:13)

man sita tai labai labai wub.gif turejau dar panasiai papuosta kazkur issisaugojus...
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 03 29, 20:27)
man sita tai labai labai  wub.gif  turejau dar panasiai papuosta kazkur issisaugojus...

Ir man si visai nieko,tik man gvazdikai nepatinka ax.gif blush2.gif
Atsakyti