Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(airv @ 2007 02 09, 15:56)
Aš mikriuką norėčiau puošti ažuolo lapais su gėlytėmis, tik nžn kaip pritvirtinti papašimus, kad gerai laikytūsi  g.gif

turiu ir as tokia ideja, man tai naturalu ir grazu. ax.gif Azuolu vainika zadu pati nupinti, nes ne karta su tai dariusi Joniniu proga. O pritvirtinti manau, kad tikrai nebus sunku, juk viska galima tvirtinti su dailia juostele, taigi paimi ir pririsi prie mikriuko veidrodeliu. Nors, zinoma, cia dabar viska paprastai atrodo, kai reiks padaryti, gali kilti ir problemu g.gif
Atsakyti
as ir planuoju pati pauosti masina.
Zadu vaziuoti i Urmo baze, kur pirksiu dirbtinu gelyciu.... tik dar reikia sugalvoti, kaip jas pritvirtinti prie kapoto, kad vejas nenunestu..... mirksiukas.gif

gal kas turi minciu, kaip jos ten laikosi.......
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

isduokit paslapti.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 03 05, 18:12)
nu cia dabar, absoliutus absurdas!  doh.gif pries 5 metus taip ir galejo but, nes kad dabar taip butu, tai tikrai negirdejau  schmoll.gif

ax.gif na as tik paklausiau,nes tikrai nezinojau a galima...jie juk bijo kad ten su kokia sustra izoliacija dazu nenuluptum nuo mazinu ir pan... doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos,gal galit patart,antra karta tekant ar reikia puosti automobili . g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 03 08, 20:29)
sveikos merginos,gal galit patart,antra karta tekant ar reikia puosti automobili . g.gif

Tai ciagi nuo taves pacios priklauso mirksiukas.gif . Koks skirtumas, ar pirma, ar penkiolikta karta teki, jei nori ir tau grazu-puosk, jei manai, kad nereikia, tai nepuosk. Niekas uz tave nenuspres. o tokios nuomones ar tradicijos, kad antra karta tekant reikia ar nereikia puost masina, nera.
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2007 03 09, 10:39)
Tai ciagi nuo taves pacios priklauso  mirksiukas.gif . Koks skirtumas, ar pirma, ar penkiolikta karta teki, jei nori ir tau grazu-puosk, jei manai, kad nereikia, tai nepuosk. Niekas uz tave nenuspres. o tokios nuomones ar tradicijos, kad antra karta tekant reikia ar nereikia puost masina, nera.

As irgi taip manau smile.gif ,ir manau,kad siek tiek tikrai papuosiu,tik gal ne taip ekstravagantiskai,kaip puosiamos pirmosios vestuves g.gif
Atsakyti
O tai ką antros ne vestuvės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2007 03 14, 11:27)
O tai ką antros ne vestuvės blush2.gif

Manau,kad vestuves;tik nesinori saves ant pajuokos pastatyti,todel ir paklausiau patarimo mirksiukas.gif .
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=welkom1,2007 03 14, 16:01]

user posted image

user posted image

Va sitos man graziausiai papuostos wub.gif
Atsakyti
[quote=welkom1,2007 03 14, 16:01]
user posted image
Sita tai pasityciojimas is geliu ir masinos:).
Atsakyti
Mes desime paprastus baltus kaspinus ant visu masineliu.Nedesime tikrai geliu krumu ir kupstu schmoll.gif Lipnia juosta neapkarstysime masinu.Tiesiog kuklus papuosimas man graziausias.O ir man kazkaip nesvarbu visiskai tos masinos ir ju papuosimai.Svarbu,kad vaziuotu ta masinele ir matytusi,kad jaunuju,o daugiau man nesvarbu.Kai pagalvoji,tiek ta papuosta masina ir matai,nes visa laika joje vaziuoji,o ir islipus nesigeri puse dienos.Tiesiog pinigu svaistymas doh.gif blush2.gif
Bet kas gali sau leisti ant masinu deti krumus,tai tikrai as nieko pries schmoll.gif
Atsakyti