Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

Ziurekite i tu masinu papuosima paprasciau, nes niekas gi nefotografuoja specialiai tu masinu.Kai ilipi, islipi, kai isvaziuoji rankyte gal pasakys pamuojot, tai tada ir tai ne prieki gi fotkins ir filmuos, nu nebent kam labai svarbu, tai tada gal ir praso, kad masinas tas filmuotu.
Tikrai per vestuves ne pats svarbiausias dalykas buvo!!
Atsakyti
sveikos! pritvirtinti galima su is abieju pusiu limpancia juostele - galima rasti kad ir Senukuose, ar kitose statybiniu, buities prekiu parduotuvese. laikosi tikrai stipriai thumbup.gif
tik po to, siek tiek pavargti reikia norint nuimti papuosimus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 02 09, 14:56)
Aš mikriuką norėčiau puošti ažuolo lapais su gėlytėmis, tik nžn kaip pritvirtinti papašimus, kad gerai laikytūsi  g.gif

esu naujoke, tad dar nelabai moku naudotis sia sistema blush2.gif bet stai po truputi mokausi, tad bandau dar karta teisingiau atsakyma parasyti smile.gif
pasikartosiu, kad papuosimus prie masinos pritvirtinti galima su is abieju pusiu limpancia juostele - ja galima rasti kad ir Senukuose, ar kitose statybiniu, buities prekiu parduotuvese. laikosi tikrai stipriai thumbup.gif o ir priklijuoti labai paprasta.
tik po to, siek tiek pavargti reikia norint nuimti tuos papuosimus g.gif
Atsakyti
o kaip papuosti tokius agregatus? smile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fea: 19 vasario 2007 - 21:30
o kaip papuosti kokius triracius motociklus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 07 25, 12:03)
"FLORISIMA" žiemos sodas
Žirmūnų 66, Vilnius
Darbo laikas kasdien 8-20 val.
tel/fax (8 5) 2737036

Cia nuomavom. Ir ju puslapyje www.florisima.lt  yra tas pavyzdys-nuotrauka idetas. Mums Erika viska dare. Super  mirksiukas.gif
O del kainos tai net nezinau. Mums jie viska dare, tai bendra suma sumokejom.
Paskambinus manau pasakytu.
Jei skambinsi klausti, parasyk ir man doh.gif  Dabar paciai idomu tongue.gif

O is kur gavote tokius numerukus su vardais????
Atsakyti
blink.gif o tai leidzia patiem puost masinas? Mano svogerka pries 5 metus kai nuomavosi sake turi jiems moket papildomai kad pati firm papuostu o jei savavaliskai pauosi tai bauda liepia moket... g.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 05, 14:49)
blink.gif o tai leidzia patiem puost masinas? Mano svogerka pries 5 metus kai nuomavosi sake turi jiems moket papildomai kad pati firm papuostu o jei savavaliskai pauosi tai bauda liepia moket... g.gif

nu cia dabar, absoliutus absurdas! doh.gif pries 5 metus taip ir galejo but, nes kad dabar taip butu, tai tikrai negirdejau schmoll.gif
Atsakyti
va kaip musu masinos buvo papuostos
derintos geles prie mano puokstes thumbup.gif

jaunuju automobilis
user posted image

palydos autobusiukas
user posted image

puose pirslienes sesuo, kuri dirba prie spaudos rumu esancioj norfoj geliu parduotuvej 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 05 kovo 2007 - 22:10
QUOTE(laukine @ 2007 03 05, 23:02)
derintos geles prie mano puokstes  thumbup.gif

jaunuju automobilis
user posted image

palydos autobusiukas
user posted image

puose pirslienes sesuo, kuri dirba prie spaudos rumu esancioj norfoj geliu parduotuvej  4u.gif

Labai graziai atrodo thumbup.gif . As irgi uzsisakiau papuosima geliu salone, taip pat derinsiu su visom gelem ir spalva. Tik pasirinkau kiek kitoki, ant kapoto toki trikampio formos papuosima, ziuresim kaip atrodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2007 03 05, 21:02)
derintos geles prie mano puokstes  thumbup.gif

jaunuju automobilis
user posted image

palydos autobusiukas
user posted image

puose pirslienes sesuo, kuri dirba prie spaudos rumu esancioj norfoj geliu parduotuvej  4u.gif

grazus papuosimai tikrai thumbup.gif o kiek kainavo man idomu?
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 03 06, 13:34)
grazus papuosimai tikrai  thumbup.gif  o kiek kainavo man idomu?

mums su nuolaidom blush2.gif masinu papuosimas, mano puokste, pirslienes puokste, pamergiu puoksteles ir pabroliu su pirslio ir jaunikio tom isegamom gelytem apie 400 LT ax.gif nezinau tiksliai nes vyras mokejo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 06 kovo 2007 - 15:33