Ziurekite i tu masinu papuosima paprasciau, nes niekas gi nefotografuoja specialiai tu masinu.Kai ilipi, islipi, kai isvaziuoji rankyte gal pasakys pamuojot, tai tada ir tai ne prieki gi fotkins ir filmuos, nu nebent kam labai svarbu, tai tada gal ir praso, kad masinas tas filmuotu.
Tikrai per vestuves ne pats svarbiausias dalykas buvo!!
sveikos! pritvirtinti galima su is abieju pusiu limpancia juostele - galima rasti kad ir Senukuose, ar kitose statybiniu, buities prekiu parduotuvese. laikosi tikrai stipriai
tik po to, siek tiek pavargti reikia norint nuimti papuosimus
tik po to, siek tiek pavargti reikia norint nuimti papuosimus
QUOTE(airv @ 2007 02 09, 14:56)
Aš mikriuką norėčiau puošti ažuolo lapais su gėlytėmis, tik nžn kaip pritvirtinti papašimus, kad gerai laikytūsi
esu naujoke, tad dar nelabai moku naudotis sia sistema bet stai po truputi mokausi, tad bandau dar karta teisingiau atsakyma parasyti
pasikartosiu, kad papuosimus prie masinos pritvirtinti galima su is abieju pusiu limpancia juostele - ja galima rasti kad ir Senukuose, ar kitose statybiniu, buities prekiu parduotuvese. laikosi tikrai stipriai o ir priklijuoti labai paprasta.
tik po to, siek tiek pavargti reikia norint nuimti tuos papuosimus
o kaip papuosti tokius agregatus?
o kaip papuosti kokius triracius motociklus
QUOTE(kristinuv @ 2006 07 25, 12:03)
"FLORISIMA" žiemos sodas
Žirmūnų 66, Vilnius
Darbo laikas kasdien 8-20 val.
tel/fax (8 5) 2737036
Cia nuomavom. Ir ju puslapyje www.florisima.lt yra tas pavyzdys-nuotrauka idetas. Mums Erika viska dare. Super
O del kainos tai net nezinau. Mums jie viska dare, tai bendra suma sumokejom.
Paskambinus manau pasakytu.
Jei skambinsi klausti, parasyk ir man Dabar paciai idomu
Žirmūnų 66, Vilnius
Darbo laikas kasdien 8-20 val.
tel/fax (8 5) 2737036
Cia nuomavom. Ir ju puslapyje www.florisima.lt yra tas pavyzdys-nuotrauka idetas. Mums Erika viska dare. Super
O del kainos tai net nezinau. Mums jie viska dare, tai bendra suma sumokejom.
Paskambinus manau pasakytu.
Jei skambinsi klausti, parasyk ir man Dabar paciai idomu
O is kur gavote tokius numerukus su vardais????
QUOTE(remisita @ 2007 03 05, 14:49)
o tai leidzia patiem puost masinas? Mano svogerka pries 5 metus kai nuomavosi sake turi jiems moket papildomai kad pati firm papuostu o jei savavaliskai pauosi tai bauda liepia moket...
nu cia dabar, absoliutus absurdas! pries 5 metus taip ir galejo but, nes kad dabar taip butu, tai tikrai negirdejau
va kaip musu masinos buvo papuostos
derintos geles prie mano puokstes
jaunuju automobilis
palydos autobusiukas
puose pirslienes sesuo, kuri dirba prie spaudos rumu esancioj norfoj geliu parduotuvej
jaunuju automobilis
palydos autobusiukas
puose pirslienes sesuo, kuri dirba prie spaudos rumu esancioj norfoj geliu parduotuvej
QUOTE(laukine @ 2007 03 05, 23:02)
jaunuju automobilis
palydos autobusiukas
jaunuju automobilis
palydos autobusiukas
Labai graziai atrodo . As irgi uzsisakiau papuosima geliu salone, taip pat derinsiu su visom gelem ir spalva. Tik pasirinkau kiek kitoki, ant kapoto toki trikampio formos papuosima, ziuresim kaip atrodys
QUOTE(laukine @ 2007 03 05, 21:02)
jaunuju automobilis
palydos autobusiukas
jaunuju automobilis
palydos autobusiukas
grazus papuosimai tikrai o kiek kainavo man idomu?
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 03 06, 13:34)
grazus papuosimai tikrai o kiek kainavo man idomu?
mums su nuolaidom masinu papuosimas, mano puokste, pirslienes puokste, pamergiu puoksteles ir pabroliu su pirslio ir jaunikio tom isegamom gelytem apie 400 LT nezinau tiksliai nes vyras mokejo