Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(maziulele @ 2006 10 26, 11:19)
jeigu sakei man, tai teks labai jau ilgai laukti  lotuliukas.gif

Na ne tiek ilgai kaip kad mano lotuliukas.gif
Vistiek tu pirmesne zmonele patapsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 10 27, 07:30)
Jeigu man tai idedu. Kukliai bet graziai.
Siaip tai patarimas, nera labai esminis dalykas masinu puosimas:)

o man toks papuosimas schmoll.gif Man asmeniskai graziau smulkios gelytes priklijuotos o ne tokios puoksteles g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ribosiuke: 27 spalio 2006 - 15:10
QUOTE(Schneewitchen @ 2006 10 27, 10:53)
Aciu merginos uz pagyrimus 4u.gif
Man labai simpatiskos tavo puoskteles wub.gif

Aciu:)
Papildyta:
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 27, 16:09)
o man toks papuosimas  schmoll.gif  Man asmeniskai graziau smulkios gelytes priklijuotos o ne tokios puoksteles g.gif

Zinok ir as nenorejau puokstyciu norejau daug mazu gelyciu. Bet poto pasikalbejus su floriste nutariau kad desim puokstytes, nes ilgokai uztrunka prilipinti o limuzino laikas brangus...ir gerai kad nesureiksminom kukliai bet gerai:)
Atsakyti
Sveikos,
Mano vestuvės buvo vasara, jau buvom susitare su floriste puošti mašina gelių puokštytėm, bet savaite iki vestuvių floriste susirgo ir nebebuvo kur dingt. Visos kitos jau buvo užsiėmusios du mėnesius į priekį.
Žinoma išpradžių buvo streso, bep poto nusispjovėm su vyru ir nusipirkom kaspiną, ir visai gerai buvo.

Tai va arteja žiema, ir gal kuri iš jūsų kaiptik ieško kaspino (Klaipėdoje). Galiu parduoti!!!
Didysis ant kapoto, baltas su raudonom rožytėm iš kaspino vidurio eina juosta per kapota. Ir dar du mažesni ant veidrodžių...

Turiu pasakyti, kad visai gerai buvo ir su kaspinais, man tai jau nebereikia, bet kad jum pravers bigsmile.gif

Jei kam reikia parašykit į AZ, atsiūsiu nuotraukyte mašinos...

Visosm besiruošiančiom vestuvėm - SĖKMĖS smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meirlyn: 22 lapkričio 2006 - 16:15
nepersistenkit dėl mašinos puošimo - neesminis dalykas tai lotuliukas.gif
tą dieną nesvarbu kaip mašina papuošta!
Atsakyti
QUOTE(beka @ 2006 12 19, 10:50)
nepersistenkit dėl mašinos puošimo - neesminis dalykas tai  lotuliukas.gif
tą dieną nesvarbu kaip mašina papuošta!

Taip, a diena svarbiausios MES biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2006 12 19, 12:15)
Taip, a diena svarbiausios MES biggrin.gif

... man svarbiausia, kad vedu mylimą vyrą, su kuriuo žadu praleisti visą likusį laiką... sukurti šeimą...čia nublanksta viskas, net mūsų suknelės, makiažai, ar mašinų puošimai...
Atsakyti
Sverbiausia, kad mes butume laimingos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Geliuke @ 2006 08 07, 08:38)
Aciu visoms uz pagyrimus  4u.gif

Saulasare, originalus papuosimas ir tokia masina gatveje manau tikrai neliko nepastebeta  bigsmile.gif

O cia del idomumo ikeliu parodyt, kokius papuosimus dariau kitoms masinoms, tvirtinom prie veidrodeliu. Cia medziaginiai kaspinai, kurie sauleje zerejo tarsi butu kristaliukai padengti, tik nuotraukoje tas nelabai matosi  ax.gif

user posted image

user posted image

gal galetumete atsoiusti man nuotraukas i el. pasta ausriukass@mail.ru , o tai man kazko nerodo. aciu.
Atsakyti
wub.gif grazu, bet per didelis papuosimas
Atsakyti
Aš mikriuką norėčiau puošti ažuolo lapais su gėlytėmis, tik nžn kaip pritvirtinti papašimus, kad gerai laikytūsi g.gif
Atsakyti
bet tai labai daug turbut kainuotu puosti su azuolu vainikais g.gif
Atsakyti