Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(Mija23 @ 2006 10 24, 11:57)
Labai liuks  thumbup.gif  o gal gali pasakyt kiek toks puosimas kainavo?

Gal kas turit kokiu pavyzdeliu kaip puosti hameri. Man jis toks griozdas  doh.gif , bet kad busimasis labai norejo, tai ir nusileidau  ax.gif

toks papuo6imas mums kainavo 180LT, gal truputi maziau, jeigu gerai pamenu, nes islekiau tekina sumokejus uz viska tiesiai i kirpykla blush2.gif Hameri lygiai taip pat maciau papuosta, irgi graziai atrode biggrin.gif o siaip nueik i kelis geliu salonus, jie ten tau visko prirodys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Schneewitchen @ 2006 10 24, 12:24)
O cia musu masinytes papuosimai  mirksiukas.gif

labai labai grazu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2006 10 23, 16:43)
o čia mūsiškio limuzino puošimas  blush2.gif mum labai patiko ir labai gerai laikėsi  blush2.gif :
http://public.fotki....osimas/192.html

Man irgi labai graziai papuosta masinyte bet moketi 180lt man per daug. doh.gif Reiks paieskoti kur ka pigiau arba kad ir patiems tas gelytes susiklijuoti - mano sese labai kruopsti tai gales darbuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Va tokiom puokstem trim ant vieno trim ant kito sono buvo musu limuzinas papuostas...name idesiu gal bendra vaizda...kuklu bet grazu man.
Atsakyti
o musu masinos buvo puostos tikrom gelytem mirksiukas.gif man taip yra graziausia negu kokiais bantais ar dirbtinom gelem 4u.gif
tai va...jai kam reiktu galeciau duoti floristes numeri smile.gif ji turi ir katalogu galima pavartyti smile.gif bet man ji puose beveik taip pat kaip ir mano puokste tai atrode super smile.gif thumbup.gif
tikrai mamytes tikras geles nieks neatstos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Schneewitchen @ 2006 10 24, 12:37)
Oi aciu 4u.gif , net susigedau blush2.gif

Masinos papuosimus derinom prie mano puokstes(trecioj nuotraukoj matosi truputi)

super super thumbup.gif pas mus panasiai atrode thumbup.gif irgi derinom prie mano puokstes smile.gif tik pas mus nuotakos masina buvo papuosta didziulia puokste thumbup.gif o kitos va tokiom smulkiom thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2006 10 25, 17:33)
o musu masinos buvo puostos tikrom gelytem  mirksiukas.gif man taip yra graziausia negu kokiais bantais ar dirbtinom gelem 4u.gif
tai va...jai kam reiktu galeciau duoti floristes numeri smile.gif ji turi ir katalogu galima pavartyti smile.gif bet man ji puose beveik taip pat kaip ir mano puokste tai atrode super smile.gif thumbup.gif 
tikrai mamytes tikras geles nieks neatstos  wub.gif
Papildyta:

super super  thumbup.gif  pas mus panasiai atrode  thumbup.gif irgi derinom prie mano puokstes smile.gif tik pas mus nuotakos masina buvo papuosta didziulia puokste  thumbup.gif o kitos va tokiom smulkiom  thumbup.gif  4u.gif  wub.gif

As irgi tik uz gyvas gelytes:)
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 25, 22:36)

tau su tuo dalykų išvis nuskilo tongue.gif
Atsakyti
Tik nepamirsk ideti savo vestuviu masinytes nuotraukos smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 26, 12:55)
Tik nepamirsk ideti savo vestuviu masinytes nuotraukos smile.gifsmile.gifsmile.gif

jeigu sakei man, tai teks labai jau ilgai laukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gražiai papuoštos mašinytės. thumbup.gif Gerai jei vestuvės vasarą ,tai ir gėlytės pigesnės ir pasirinkimas didelis.Bet ką daryti žiemą ,jei minusas lauke. g.gif tada tenka puošti kaspinais.
Atsakyti
QUOTE(Divena @ 2006 10 26, 22:03)
Labai gražiai papuoštos mašinytės. thumbup.gif Gerai jei vestuvės vasarą ,tai ir gėlytės pigesnės ir pasirinkimas didelis.Bet ką daryti žiemą ,jei  minusas lauke. g.gif tada tenka puošti kaspinais.

nesutinku su tavimi schmoll.gif kad vasara geles pigesnes, jos kaip tik brangesnes. va o ziema geliu niekas neperka, ir pardavejai kaip tik jas pigina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 26, 12:55)

Jeigu man tai idedu. Kukliai bet graziai.
Siaip tai patarimas, nera labai esminis dalykas masinu puosimas:)
Atsakyti
Aciu merginos uz pagyrimus 4u.gif

QUOTE(dendule @ 2006 10 27, 09:30)
Jeigu man tai idedu. Kukliai bet graziai.
Siaip tai patarimas, nera labai esminis dalykas masinu puosimas:)

Man labai simpatiskos tavo puoskteles wub.gif
Atsakyti