Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(soske @ 2006 09 18, 13:17)
o ka manote jei i vestuves vaziuojama senovine mashina ciajka?

super thumbup.gif tik jei bus +36, tai tada nekas be kondicionieriaus doh.gif
Atsakyti
bigsmile.gif pas mus ir mašina vienoda ir papuošimas panašus, su kaspinais ir rožytėm, tik jis puslankio formą sudarė wub.gif
QUOTE(maziulele @ 2006 08 19, 20:38)
o ten tavo vyras uz vairo  g.gif gal jis  ir vairavo ta masinyke visa diena  lotuliukas.gif

beje, be kondicionieriaus, tai būtų buvę schmoll.gif visos mergaitės pas mane į mašiną tik sustojus gamtoje lipdavo hihihi.gif jau taip karšta be proto ir vos makiažas nevarvėjo, tai kondicionierius gelbėjo flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elij`a: 20 rugsėjo 2006 - 13:03
QUOTE(dendule @ 2006 09 20, 19:01)
Lijo labai grazu;) o kiek toks grozis kainuoja?

Man irgi grazu tos geliu girliandos thumbup.gif nepalyginsi su tais kaspinais doh.gif
Atsakyti
ačiū mergičkos smile.gif man ir pačiai gražu buvo, tai net nėjau pretenzijų reikšt, kodėl ne su lauko gėlėmis padarė biggrin.gif kainavo man 100 Lt, bet negaila buvo schmoll.gif prastesniam salone klausiau, kiek iš ąžuolo lapų kainuoja, tai sakė apie 150 Lt, bet iš ąžuolo nedarytų... iš kažkokių kitokių lapų g.gif
Atsakyti
smile.gif
Mane tai mylimasis pasiims is Kauno, o paskui po CMB ir baznycios varysim i Vilniu, kur ir gyvenam. Tai mes galvojam paimti Mersedes ir VW Sharan pilkos spalvos, mastau ar atlaikys geles 100 km g.gif ? Tai noreciau sirdele padaryta is geliu... Gariunuose maciau tokia, kaina 80 Lt, o nuoma 50 Lt. Dar galvoju dureles gelytem papuosti. O ka Jus pasiulytumet??? mirksiukas.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
o sakykit, kuo tvirtinami papuosomai, kad nenulakstytu mastau.gif nuo visokiu lipniaku nelieka demiu ant masinos, arba dazai nenusilupineja? mastau drauges vestuvem ka daryti. labai noreciau kokia sirdele apipinti tujom ir gelytem ir pritvirtinti, tiek, akd tai bus autobusas, tai nelabai isivaizduoju kaip ta padaryti....ir galvoju dar tokiu simboliu, kaip buna sutuobusuose "vaikai" taip kazka su "jaunavedziai" sugalvoti :ax
Atsakyti
Siandien beziurinedama foto maciau visai neblogai atrodo 2 spalvu bantukai ant ratlankiu smile.gif hmm gaila foto neberandu.. na aisku jei ne per daug visko.. tarkim jei nera kaip pritvirtint prie dureliu
Atsakyti
schmoll.gif Cia manau jau per didelis papuosimas visai nesiziuri g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 10 04, 15:34)
schmoll.gif Cia  manau jau per didelis papuosimas visai nesiziuri g.gif  schmoll.gif

ziuriu ir galvoju kad toks papuosimas man labai primena masinike kur numirelius vaziuoja, bet juk jie nepuosia masinu lotuliukas.gif bet kazkodel man asociuojasi su ta masinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 10 04, 15:34)
schmoll.gif Cia  manau jau per didelis papuosimas visai nesiziuri g.gif  schmoll.gif

papuosimas tai grazus, tik turetu baigtis su kapotu karto, nereikia tu uzleidimu, nes tikrai negrazu.
Atsakyti
Noreciau dar kaip nors rankenas papuosti, bet dar tiksliai nezinau kaip noreciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 10 06, 09:09)
Noreciau dar kaip nors rankenas papuosti, bet dar tiksliai nezinau kaip noreciau g.gif

Grazu wub.gif
Atsakyti