pas lenkus labai fainai, kad kai issinuomoji automobili tai visada buna parasyta, kad jaunavedziai arba ka tik susituoke ar dar kakzkas panasaus, o kaip LT? nes jau seniai nebuvau tai nezinau ar yra kazkokia panasi "tradicija"?
QUOTE(siamka @ 2006 06 30, 10:28)
as bandysiu kazka panasaus i tai
as savo floristei buvau rodzius ta vaikina isilgai lango ant tos senovines masinos..man jis irgi labai tik vat esme ta kad tos baltos gelytes labai brangios nors ir neatrodo kad geltu buti...
QUOTE(katyteee @ 2006 06 30, 16:47)
as savo floristei buvau rodzius ta vaikina isilgai lango ant tos senovines masinos..man jis irgi labai tik vat esme ta kad tos baltos gelytes labai brangios nors ir neatrodo kad geltu buti...
vat vat as ir zinau kad jos brangios bandysiu ieskot i ka butu galima jas pakeisti
QUOTE(Devita @ 2006 07 01, 14:49)
Kokia tu pastabi
tokia jau profesija - kiekvienas pasakytas ar parasytas zodis yra svarbus ir kartais net lemiamas o kartais ir tarp eiluciu skaityti reikia
QUOTE(siamka @ 2006 06 30, 12:28)
as bandysiu kazka panasaus i tai
gipsophilijos viena sakele kainuoja virs 2 lt. o i si papuosima (ant senovines masinos) maziausiai susidetu 2 pokai.matematina paprasta poke yra 20 jai neklystu.
siaip ir vaizdas ne vienas is geriausiu, geriau deti tada lauko geles, bent ispudingai atrodys.
Su lauko gelemis taip pat labai butu.
Man tai tie ziedai grazu, gali juos ir su baltomis juostomis tvirtinti.
Man tai tie ziedai grazu, gali juos ir su baltomis juostomis tvirtinti.
QUOTE(jurgaval @ 2006 07 01, 16:10)
gipsophilijos viena sakele kainuoja virs 2 lt. o i si papuosima (ant senovines masinos) maziausiai susidetu 2 pokai.matematina paprasta poke yra 20 jai neklystu.
siaip ir vaizdas ne vienas is geriausiu, geriau deti tada lauko geles, bent ispudingai atrodys.
aš taip pat savo floristui rodžiau, tai maža to, kad gipsophilija kainuoja, tai dar ir tarp vaškuolės lapų ji
man irgi tos smulkios gelytes super atrodo.... bet jei jos tokios brangios gal galima pakeisti kazkuo panasaus ir pigesniu? kazkin kaip atrodytu su ramunemis manau, kad irgi graziai
na ka eisiu sian uzsakineti papuosimus, bet net neisivaizduoju kokiu noriu gal ka salone patars???
as dar maciau papuosima toki is dirbtinu geliu galvuciu pritvirtintos prie masinos ir pigiau ir grazu na bent ten kur maciau net nepasakytum kad jos buvo dirbtines, tai dar sakau reiks i baze nuvaryt paziuret gal ir as atrasiu tokiu tikrovisku geliu
Papildyta:
O man va toks papuosimas nelabai grazu, man iskart asociacija su vainikais kuriuos nesam ant kapu
Papildyta:
O man va toks papuosimas nelabai grazu, man iskart asociacija su vainikais kuriuos nesam ant kapu