QUOTE(rasa* @ 2016 02 18, 12:51)
Sveikos,
Sukūriau temą, bet negavau jokio atsakymo, tad gal jūs man padėtumėte
Neužilgo emigruosiu į užsienį ir noriu, kol dar esu čia, Klaipėdoje, išmokti permanentinį makiažą ir mikrobleidingą, baigti kursus. Prašau jūsų patarimo, kur gerai išmoko o ir kaina nėra kosminė? Ir ar baigus kursus duoda priemones darbui ar reikia atskirai pirkti? O gal aplamai apsimoka viską susipirkti ir tik už kursus mokėti? Jei taip, tai kur rekomenduotumėte pirkti priemones? Ir kuom skiriasi ilgalaikis makiažas Long-Time-Liner nuo kitų ilgalaikių permanentinių?
Daug klausimų uždaviau, tikiuosi padėsite man apsispręsti
http://www.supermama...;#entry69872837
Cia uzduokite visus klausimus
Ir vienas ir kitas
ilgalaikis makiazas, tik long-time -liner -naudojama tik long-time-liner pigmentai ir dirbama tik su longu aparatu.
Visi kiti meistrai perka aparata kuris joms patinka ir naudoja pigmentus kurie patinka, kokio nori gamintojo- Vokietija, Italija, Svedija, Sveicarija, Belgija, Kinija ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Piliuona @ 2016 02 18, 13:00)
Sveikos,
patarkit kas geriau - permanentinis makiažas ar microblading? Domina antakiai
Ir vienas ir kitas -
ilgalaikis makiazas. Permanentinis daromas aparatu, microbladingas rankiniu budu- priemone kaip piestukas i kuri idetos adateles ir daromi ibrezimai . Dazniau microbladingas -piesemi plaukeliai.
Permanentinis -galima plaukelius priesti, tusuoti antakius ( seseliavimas, tankus tusavimas, seseliavimas +plaukeliai).