Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas-mikropigmentacija

QUOTE(andery @ 2016 01 11, 00:11)
Sveiko, merginos  smile.gif Pasiūlykite prašau, TIKRAI GERĄ permanentinio meistrę Vilniuje, nes jau rankos svyra...Pirmą kartą antakius dariausi BOMOND salone pas meistrę Jeleną. Dariausi plaukeliais, tačiau nepatiko, o ir formą ne kokią padarė...Antrą kartą dariausia jau su pilnu tušavimu Carolima Make Up studijoje pas meistrę Tomą. Formą labai gerą padarė, bet po kiek laiko antakiai pradėjo įgauti raudonai violetinį atspalvį. Reiškia, dažai buvo sumaišyti netinkamai. Paskutinį kartą dariausia pas meistrę Agnietę, tai antakius padarė kreivokus...Žodžiu, nebežinau jau kur eiti. Gal kas galite parekomenduoti tikrai gerą meistrę Vilniuje? Ačiū!

Labai gera meistre Lili, mano dukrai dare akių viršutinio voko kontūrą ir dalinį lūpų tušavimą (lūpų net nereikėjo daryti korekcijos smile.gif ) Darbai atlikti labai kokybiškai ir pati meistrė labai maloni. smile.gif
Rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 01 11, 10:43)
o jum taip trumpai laiko tas permamentas, ar cia per ilga laika tiek salonu aplanket?
Papildyta:
Kiek laiko akiu juoda linija, turbut gerokai ilgiau nei antakiai?

Jeigu oda gerai prieme daza, o vokams dazniausiai taip ir buna tai atnujinima ateina daryti po 2,5-4 metu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 12 sausio 2016 - 22:35
Sveiki. Vis galvoju, kad ir man reikėtų permanentinio antakių makiažo. Dar neapsisprendžiau kurio, bet kyla klausimų; gal galėtumėt atsakyti. 4u.gif Mano patys antakių plaukeliai labai šviesūs. Ar pasidarius permanentinį man vistiek reikėtų juos dažyti? Nes būtent šito aš ir norėčiau išvengti g.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2016 01 18, 21:37)
Sveiki. Vis galvoju, kad ir man reikėtų permanentinio antakių makiažo. Dar neapsisprendžiau kurio, bet kyla klausimų; gal galėtumėt atsakyti. 4u.gif Mano patys antakių plaukeliai labai šviesūs. Ar pasidarius permanentinį man vistiek reikėtų juos dažyti? Nes būtent šito aš ir norėčiau išvengti  g.gif

Aišku reiktų dažyti plaukelius. Juk permanentas tai procedūra, kurios metu pigmentas suleidžiamas į paodį, o plaukelis auga ir išlieka tokios spalvos koks jis yra natūralus. Dažymo neišvengsite, tik pliusas, kad tai darysite rečiau, nes permanentas suteikia 'foną". Pati esu šviesiaplaukė, antakių plaukeliai natūralus šviesūs, prieš permanentą chemiškai dažydavau kas 2 - 2,5 savaitės. Po permanento tikrai rečiau.

Atsakyti
QUOTE(smilty @ 2016 01 19, 11:59)
Aišku reiktų dažyti plaukelius. Juk permanentas tai procedūra, kurios metu pigmentas suleidžiamas į paodį, o plaukelis auga ir išlieka tokios spalvos koks jis yra natūralus. Dažymo neišvengsite, tik pliusas, kad tai darysite rečiau, nes permanentas suteikia 'foną". Pati esu šviesiaplaukė, antakių plaukeliai natūralus šviesūs, prieš permanentą chemiškai dažydavau kas 2 - 2,5 savaitės. Po permanento tikrai rečiau.

drinks_cheers.gif
As nors pries permamenta nedazydavau plaukeliu, po permamento norejosi padazyti, nes sviesus pukeliai tamsiame odos fone keistai atrode, iki tol kai antakius ryskindavau seseliu, matomai ir tie plaukeliai pasitamsindavo, o dabar tenka dazyti, bet tikrai labai retai, bent man mazdaug kas menesi.
Atsakyti
Nusprendziau ir as pasidaryti permamentini makiaza, virsutiniu voku. Noreciau suzinoti atsiliepimus apie Gitana is Kauno dirbancia azuolyno salone. Ar gera meistre? Ka Kaune galetumet rekomenduoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2016 01 22, 12:28)
Nusprendziau ir as pasidaryti permamentini makiaza, virsutiniu voku. Noreciau suzinoti atsiliepimus apie Gitana is Kauno dirbancia azuolyno salone. Ar gera meistre? Ka Kaune galetumet rekomenduoti?  blush2.gif

Rita -RP Grožio Kerai, Inga -mikropigmentacija.lt , Tatjana , jeigu riekia telefona suzinosiu smile.gif
Meistres kurias rekomenduoju. thumbup.gif maciau ju darbus ir patiko.
Daug darbu matau, nes kaunietes atvazuoja naikintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 22 sausio 2016 - 22:44
QUOTE(/ Lisa / @ 2016 01 22, 23:42)
Rita -RP Grožio Kerai, Inga -mikropigmentacija.lt , Tatjana , jeigu riekia telefona suzinosiu  smile.gif
Meistres kurias rekomenduoju.  thumbup.gif maciau ju darbus ir patiko.
Daug darbu matau, nes kaunietes atvazuoja naikintis  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Reenka @ 2016 01 23, 18:10)

Norėčiau paklausti meistrių ar galima microblading daryti,jei žmogus serga cukriniu diabetu.ir jei galima,kokių nepageidaujamų pasekmių gali nutikti.Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Reenka @ 2016 01 23, 19:31)
Norėčiau paklausti meistrių ar galima microblading daryti,jei žmogus serga cukriniu diabetu.ir jei galima,kokių nepageidaujamų pasekmių gali nutikti.Ačiū

Siap priklauso nuo stadijos diabeto. Aplamai mikroblading negalima daryti, jeigu riebi, poreta oda, i jeigu dar sunkiai gija zaizdos unsure.gif . Jegu neturite problemu su gijimu, tai bet koki ilgalaiki makiaza daryti galima.
Vis dar rekomenduoju mikrobladinga 6D daryti, jeigu yra pakainkamai savo antakiu plaukeliu .
Tikrai nemazai kreipiasi nusivylusiu merginu ir praso naikinti. Nors patikekit daresi pas geriausias meistres Vilniuje ir Kaune, tiesiog netinkama oda siam budui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 23 sausio 2016 - 22:12
QUOTE(/ Lisa / @ 2016 01 23, 23:10)
Siap priklauso nuo stadijos diabeto. Aplamai mikroblading negalima daryti, jeigu riebi, poreta oda, i jeigu dar sunkiai gija zaizdos unsure.gif . Jegu neturite problemu su gijimu, tai bet koki ilgalaiki makiaza daryti galima.
Vis dar rekomenduoju mikrobladinga 6D daryti, jeigu yra pakainkamai savo antakiu plaukeliu .
Tikrai nemazai kreipiasi nusivylusiu merginu ir praso naikinti. Nors patikekit daresi pas geriausias meistres Vilniuje ir Kaune, tiesiog netinkama oda siam budui.

Ačiū už atsakymąwink.gif
Atsakyti
Sveiki, sakykit ar Vilniuj yra tikrai geras meistras, kuris galetu gerai ir kokybiskai padaryti antakiu permamentini? Labai noriu, bet baisoka.. Mano draugei nepavyko, bet ji seniai aisku daresi, buvo pati pradzia. Ir kokia kaina, mazdaug?
Atsakyti