Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas-mikropigmentacija

QUOTE(dad @ 2015 12 16, 13:32)
Sakykit ar pi permanentinio pilno tusavimo amtakiu,gali pora dienu begti limfa,ir labai dideli grumbleti sasiukai uzsideti,kiek dariausi korekciju taip nebuvo,o si kart tai baisiai labai atrodi,ir..

Jeigu storesne, poreta oda pirma diena gali begti limfa. Galima atsargiai -netrinant o prispaudziant dregnus vatos diskelius, kad ir su virintu vandieniu nuvalyti. Jeigu to nepadarete,dabar jau limfa suketejo kartu su sasiuku ir del to jis storesnis ir grumbletas . Belieka laukti, kol nukris sasas.
Atsakyti
ar daretes kas nors antakius Kaune,daukanto 26?uzsirasiau pas besikeliancia kvalifikacija meistre 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muse115 @ 2015 12 30, 19:09)
ar daretes kas nors antakius Kaune,daukanto 26?uzsirasiau pas besikeliancia kvalifikacija meistre 4u.gif

Dariausi, bet pas pacia Rita.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 01 03, 09:06)
Dariausi, bet pas pacia Rita.

Ir kaip? Ar galetumete pakomentuoti placiau? Kada daretes? Ar turite kokiu priekaistu? O gal pagyrimu?
Atsakyti
QUOTE(cypkute @ 2016 01 04, 17:46)
Ir kaip? Ar galetumete pakomentuoti placiau? Kada daretes? Ar turite kokiu priekaistu? O gal pagyrimu?

pirma procedūra buvo lapkritį, korekcija gruodį. T zona riebi, kaip meistrė minėjo jautri (nors ji toks vaizdas visoms tą sako), tai po pirmos procedūros man tikrai reikėjo korekcijos, buvo atsiradę tarpelių ir spalva man buvo per daug į pilkumą. Dabar po korekcijos jau viskas ok, manau, kad neisiu dar vienai korekcijai, nors pradžioj buvo tokių minčių. Spalvą dabar jau gerai atitaikė, tai manau, dar pakoregavus, jau gali būti kiek per ryšku. Šiaip darbas kokybiškai atliktas, man ši procedūra pasiteisino. Tik pati meistrė ir ten dirbanti administratorė man nelabai. Meistrė abu kartus vėlavo ir gerokai (neįsivaizduoju, kaip gali sau tai leisti ir neatsiprašyti net už tai). Tokius pinigus imant bendravimas su klientais galėtų būti ir geresnis smile.gif
Atsakyti
Sveiko, merginos smile.gif Pasiūlykite prašau, TIKRAI GERĄ permanentinio meistrę Vilniuje, nes jau rankos svyra...Pirmą kartą antakius dariausi BOMOND salone pas meistrę Jeleną. Dariausi plaukeliais, tačiau nepatiko, o ir formą ne kokią padarė...Antrą kartą dariausia jau su pilnu tušavimu Carolima Make Up studijoje pas meistrę Tomą. Formą labai gerą padarė, bet po kiek laiko antakiai pradėjo įgauti raudonai violetinį atspalvį. Reiškia, dažai buvo sumaišyti netinkamai. Paskutinį kartą dariausia pas meistrę Agnietę, tai antakius padarė kreivokus...Žodžiu, nebežinau jau kur eiti. Gal kas galite parekomenduoti tikrai gerą meistrę Vilniuje? Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(andery @ 2016 01 10, 23:11)
Sveiko, merginos  smile.gif Pasiūlykite prašau, TIKRAI GERĄ permanentinio meistrę Vilniuje, nes jau rankos svyra...Pirmą kartą antakius dariausi BOMOND salone pas meistrę Jeleną. Dariausi plaukeliais, tačiau nepatiko, o ir formą ne kokią padarė...Antrą kartą dariausia jau su pilnu tušavimu Carolima Make Up studijoje pas meistrę Tomą. Formą labai gerą padarė, bet po kiek laiko antakiai pradėjo įgauti raudonai violetinį atspalvį. Reiškia, dažai buvo sumaišyti netinkamai. Paskutinį kartą dariausia pas meistrę Agnietę, tai antakius padarė kreivokus...Žodžiu, nebežinau jau kur eiti. Gal kas galite parekomenduoti tikrai gerą meistrę Vilniuje? Ačiū!

Lilia, kuri dirba salone Monika. Pagooglinkit. Gražesnius darbų niekada niekur nemačiau smile.gif ir pati pas ją dariausi, Anei minutes nepasigailejau.
Atsakyti
QUOTE(andery @ 2016 01 11, 00:11)
Sveiko, merginos  smile.gif Pasiūlykite prašau, TIKRAI GERĄ permanentinio meistrę Vilniuje, nes jau rankos svyra...Pirmą kartą antakius dariausi BOMOND salone pas meistrę Jeleną. Dariausi plaukeliais, tačiau nepatiko, o ir formą ne kokią padarė...Antrą kartą dariausia jau su pilnu tušavimu Carolima Make Up studijoje pas meistrę Tomą. Formą labai gerą padarė, bet po kiek laiko antakiai pradėjo įgauti raudonai violetinį atspalvį. Reiškia, dažai buvo sumaišyti netinkamai. Paskutinį kartą dariausia pas meistrę Agnietę, tai antakius padarė kreivokus...Žodžiu, nebežinau jau kur eiti. Gal kas galite parekomenduoti tikrai gerą meistrę Vilniuje? Ačiū!

o jum taip trumpai laiko tas permamentas, ar cia per ilga laika tiek salonu aplanket?
Papildyta:
Kiek laiko akiu juoda linija, turbut gerokai ilgiau nei antakiai?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2016 01 11, 08:05)
Lilia, kuri dirba salone Monika. Pagooglinkit. Gražesnius darbų niekada niekur nemačiau smile.gif ir pati pas ją dariausi, Anei minutes nepasigailejau.

Pritariu 200 %, kad Lilia (Lisa) puiki meistrė, esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 01 11, 08:43)
o jum taip trumpai laiko tas permamentas, ar cia per ilga laika tiek salonu aplanket?
Papildyta:
Kiek laiko akiu juoda linija, turbut gerokai ilgiau nei antakiai?

Pirmą procedūra pasidariau maždaug prieš 5 metus, tai korekcijas kas pusantrų metų darydavau. Kažkaip nesinorėdavo laukti iki kol spalva visiškai nubluks.
Papildyta:
QUOTE(snaige4 @ 2016 01 11, 13:56)
Pritariu 200 %, kad Lilia (Lisa) puiki meistrė, esu labai patenkinta  thumbup.gif

Dėkui smile.gif Būtinai pasidomėsiu!
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2016 01 11, 09:05)

pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 01 08, 18:14)
pirma procedūra buvo lapkritį, korekcija gruodį. T zona riebi, kaip meistrė minėjo jautri (nors ji toks vaizdas visoms tą sako), tai po pirmos procedūros man tikrai reikėjo korekcijos, buvo atsiradę tarpelių ir spalva man buvo per daug į pilkumą. Dabar po korekcijos jau viskas ok, manau, kad neisiu dar vienai korekcijai, nors pradžioj buvo tokių minčių. Spalvą dabar jau gerai atitaikė, tai manau, dar pakoregavus, jau gali būti kiek per ryšku. Šiaip darbas kokybiškai atliktas, man ši procedūra pasiteisino. Tik pati meistrė ir ten dirbanti administratorė man nelabai. Meistrė abu kartus vėlavo ir gerokai (neįsivaizduoju, kaip gali sau tai leisti ir neatsiprašyti net už tai). Tokius pinigus imant bendravimas su klientais galėtų būti ir geresnis smile.gif

Labai aciu uz issamu atsakyma ;-)
Atsakyti