Gal kas galit Kaune rekomenduoti, kokią meistrę, dar labai svarbu, kad nebrangininkė būtu
Siandiena dariausi antakius jeigu taip galima ivardinti, tecnika pilno retusavimo. Eiles laukiau nuo geguzes menesio, bet neskubejau niekur, susitaupiau pinigu. Neskaudejo Dariausi RJ grozio klinikoje pas Inga Valaseviciene, darbu kolkas patenkinta.
Sveikos- voke turiu papiloma. Ar ja panaikinus, , ir darant akiu linija virsuje, prie blakstienu, ta vieta uzsitusuos? Ar kyla kazkokiu problemu?
QUOTE(emelita @ 2015 07 10, 19:49)
Labai rekomenduoju Gita Vi (Mikropigmentacijos centras Ąžuolyno spa). Ištaisė kitų "meistrių" palikimą - pilkus antakius į pagaliau normalią rudą spalvą. Matosi, kad dirba su itin aukštos kokybės priemonėmis ir aparatais, visad malonus bendravimas
Kaip tik pas sia meistre uzsirasiusi esu, eisiu aplamai pirma karta darytis antakius, tai siek tiek dvejoniu ir baimiu yra, ar liksiu patenkinta rezultaut ar tiks ir patiks tad nekantrauju jau
Sveikos Gal prieš 8-9 mėn buvau pasidariusi permamentinį (antakiams) nors buvau po pirmo karto dar du kartus korekcijoje, bet man vistiek jie nėra tokio ryškumo kokio noriu. Nes tepu pudra ant veido ir tuomet tenka ryškinti antakius šešėliais. Pas mane permamentinis šešėlinis.
Kaip Jūs galvojate, jei aš pasidaryčiau ant viršaus brukšneliais permamentini? Ar kas nors taip daro?
Kaip Jūs galvojate, jei aš pasidaryčiau ant viršaus brukšneliais permamentini? Ar kas nors taip daro?
QUOTE(xernesta @ 2015 10 04, 12:14)
Sveikos Gal prieš 8-9 mėn buvau pasidariusi permamentinį (antakiams) nors buvau po pirmo karto dar du kartus korekcijoje, bet man vistiek jie nėra tokio ryškumo kokio noriu. Nes tepu pudra ant veido ir tuomet tenka ryškinti antakius šešėliais. Pas mane permamentinis šešėlinis.
Galima ant seselio deti ir plaukelius, bet jei norite ryskumo, tai plaukeliai nera iseitis. Paprastai plaukeliai "gyvena" trumpiau nei seselis ir nera tokie ryskus. Patarciau tiesiog tamsesnes spalvos permanenta.
Kai pudra patenka ant antakiu ar tiesiog atsargiai ja nuvalau ausu krapsuku suvilgytu makiazo valikliu ir nereikia nieko ryskinti
Mergaitės, mačiau daug šaunių atsiliepimų apie Tatjaną iš Klaipėdos, gal kas žino kur jos darbų galima pamatyti? Daug liaupsių skaičiau, bet nemačiau nei vieno darbo Būčiau dėkinga.
QUOTE(Noe @ 2015 09 29, 14:41)
Sveikos- voke turiu papiloma. Ar ja panaikinus, , ir darant akiu linija virsuje, prie blakstienu, ta vieta uzsitusuos? Ar kyla kazkokiu problemu?
Tiuetu uzsitusuoti, bet buna ir ne. Reikia palaukti kol gerai uzgis
Papildyta:
QUOTE(xernesta @ 2015 10 04, 13:14)
Zinoma galima , bet jie turi buti ryskus, o tai reiskia dar tamsesni, o tai reiskia saltesni. Kad nepradetu veliau su laiku melynuoti.
QUOTE(xernesta @ 2015 10 04, 12:14)
Padažykite antakius dažais ir bus ryškūs. Aš pati taip darau ant permanento, kai norisi ryškumo, ypač vasarą pablunka plaukeliai
Sveikutes, gal kuri gali pasakyti savo atsiliepimus apie meistre is Kauno Rita-Romo. Microblading Vadinasi FB.
QUOTE(voveriuxe @ 2015 10 22, 12:30)
Sveikutes, gal kuri gali pasakyti savo atsiliepimus apie meistre is Kauno Rita-Romo. Microblading Vadinasi FB.
Rekomenduoju, puikiai ismano savo darba, naudoja gerus dazus, naturaliu spalvu, rezultatu esu labai patenkinta.
Ka daro toks, kuriu oda sunkiai priima pigmenta, man pries savaite atliko antakiu mikropigmentacija, saskai baigia nukrist, ir jie tikrai labai pasviesejo, meistre minejo, kad oda sunkiai priima pigmenta, tai darbo eigoje ivedinejo tamsesne spalva nei buvom nusprende pradzioje, ir visvien man gerokai per sviesus, o gal po korekcijos situacija pageres, ar jei nepriima oda tai ir nepriims nors ir po n kartu ivedinejant dazo?
Ir kaip su akim, tubut bus tas pats ?
Labiausiai laukiu ats is / Lisa /
Ir kaip su akim, tubut bus tas pats ?
Labiausiai laukiu ats is / Lisa /