QUOTE(/ Lisa / @ 2015 05 28, 22:18)
Dar nepanikuokite, tegu nusilupa sasas ir bus visai kitas vaizdas. Nesvarbu is akies, ar su liniuote matavo
Juk eskizas buvo geras. Veidas turi savo mimika ir priklauso nuo to kiek mimikuojete. Uzsimerkus ramybes busenoje antakiai buna vieni, atsimerkus kitokie kalbant dar kitaip. Jeigu didele asimetrija, tai labai sunku padaryti vienodus-sakyciau neimanoma, juk mimika nepakeisi, ne plastikos chirurgai . Dazniausia desinys antakis naturalus yra zemesnis, o kairysis daugiau mimikuoja ir kila i virsu. Buna ir atvirksciai.
Na, bet forma juk nepasikeis nusilupus ir žemesnis nepasikels kiek aukščiau. Matėme nuotraukas, ar labai blogai atrodo?
galvoju gal kai pabluks (nes tikrai labai labai šviesiai paliks), tai įmanoma gal kažką padaryti... Pas mane mimikuojant ir kyla kairys, kurio linkis ir taip yra aukščiau. Forma išlaikyta abiejų atrodo, bet vieno kažkaip per daug ištęsta ir kiek toliau tas linkis prasideda, dėl to atrodo ir žemiau, ir vizualiai nelygiai
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 05 28, 22:35)
mallena2, maciau Jusu foto. Tikrai viskas yra neblogai. Siek tiek pakoregavus viskas visiskai susiligins. Identiakai vistiek nepadarysi, nes kaire ir desine zmogaus puse skirtinga. Paziurejus atydziai akinukai irgi sedi nevenodai. Desine puse siek tiek pakelta, desine akyte irgi siek tiek aukstesne. Galima per korekcija pataisyti kaip Jus norite.
Kairi antaki truputi pataisytii ir tiek. Forma nepasikeis, tik pasivienodins.
Tam ir yra korekcija. Tikrai smulkmenos, manau kitos , kol nepasakysit net ir nepastebes
Aišku. Mano manymu, tą plonesnę pusytę reiktų kokiu milimetru pridėti (pastorinti) ir susilygintų. Tai įmanoma gražiai atlikti jau korekcijos metu? Nebus ten dirbtino vaizdo? Vis tiek reikės užgriebtii dar nepieštą sveiką odą, o ji sunkiai pas mane pigmentą ėmė. Bijau, kad paskui bus problemų. Šiaip blogai, kad sunkiai ėmė, nes kai nukris šašiukai, tai nežinau, kas ten iš tų antakių liks
nuoširdžiai...