QUOTE(Skraiduole @ 2015 05 05, 11:54)
jau gerėja, ryt gal visai normali jau būsiu...
Norėjau paklaust - ar būtina korekcija? Kas jos metu daroma? Ar dar papildomai pigmentas įvedamas ir taip užtvirtinamas ilgesniam laikui bendras vaizdas, ar korekcijos metu tik koreguojama tai, kas nelabai patinka, gavosi, nesigavo?
Nes kol kas atrodo, kad ir spalva ir forma man tinka, tai ar reikia daryti korekciją tada?
Jeigu Jums viskas tinka, tai nereikia, nes po korekcijos visgi spalva bus tankesne, o reiskia kazkiek ir tamsesne.
Nukritus sasiukasm matote dar ne tikra spalva, dar po savaites ji bus intensivesne.
Papildyta:
QUOTE(ventus @ 2015 05 05, 13:17)
Norėčiau paklausti speselisčių...
Daug yra kalbama apie antakių permanentinį, kad keičiasi spalva, nevienodai įsisavina spalvą ir pan., o kaip yra su akių pravedimu, ar jis visada gaunasi toks koks yra nupieštas? ar gerai įsisavinama spalva ir pan.?
aš esu dariusis antakius ir man labai bėgo limfa ir kraujavo, ar reiškiasi, kad ir su pravedimu bus taip pat, kad labai kraujuos ir limfa bėgs?
ir kaip yra daromas akių pravedimas, neįsivaizduoju kaip reikia nesumirksėti ir pan., ačiū už atsakymus
Voku oda yra kitokia nei antakiu ir dazniausia buna kitaip. Bet tikrai yra pasitaike, jeigu antakiams sunkiai savinosi dazas ir su akim buvo panasi situacija. Aisku linfos nera, tiesiog sunkiai -skaidriai eina dazas, gal pakraujuoja.
Nupiesia visada juoda linija-deja vokai ne kiekvienai buna grazios jodos spalvos. Dazas gali atrodyti vienai juodas grazus, kitai pilksvas, tamsiai pilkas, sviesiai juodas, arba net skaidriai-sviesesnis pilkas blunkasntis i melsvuma. Ir nieko negali padaryti, tai oda pasisavino daza. Sakyciau tai retesnis variantas, dazniau blunkant pilksveja.
Dedi ta pati daza, ta pacia diena dviem sesem. Vienai nereikia korekcijos turi grazias tamsiais strelytes, o kita pilksvas, skaidrias ir reikia koreguoti.
Vokas laikomas -uzmerktas . Laikomas tvirtai ir tikrai neatsimerkia, nemirksi. Yra gal kam daugiau dreba akis, bet meistre susitvarko.