Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas-mikropigmentacija

Sveikos, pasidariau lūpas ir nesu patenkinta. Visų pirma spalva gavosi netokia, kokios norėjau ir per tamsi. Darėm korekciją, prašiau pašviesinti, bet liko tokia pat ir mane sendina. Tai man dabar vaikščioti tokiai ir laukti kol nubluks ar ir toliau daryti korekcijas keičiant spalvą doh.gif .?
Atsakyti
sakykit o naturaliau dabar plunksneliniu budu atrodo ar pilnas tusavimas? as jau apsiemciau visai tarp tu visu techniku.
Atsakyti
Laba smile.gif pasidariau antakiu permanenta-microblading technika, pas visu isgirta meistre.. sumokejau 170 eu ir nors prasiau rudu antakiau, jau praejus menesiui mano antakiai vietomis pasidare pilkai melsvi sad.gif meistres, labai prasau pasakykit ko man dabar tiketis? kita savaite ta pati meistre man darys korekcija ir des siltesne spalva, sakykite, ar yra vilties, kad jai pavyks ta melynuma nuimti? sad.gif as labai bijau, esu sviesiaplauke, tikrai nenoriu su melsvais antakiais vaikscioti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2015 03 26, 11:15)
Sveikos, pasidariau lūpas ir nesu patenkinta. Visų pirma spalva gavosi netokia, kokios norėjau ir per tamsi. Darėm korekciją, prašiau pašviesinti, bet liko tokia pat ir mane sendina. Tai man dabar vaikščioti tokiai ir laukti kol nubluks ar ir toliau daryti korekcijas keičiant spalvą  doh.gif .?

Gal foto idekite?
Pasviesinti gal ir galima, bet ne per viena karta, jeigu tikrai tamsi spalva.
Papildyta:
QUOTE(renatuxaass @ 2015 03 26, 11:33)
sakykit o naturaliau dabar plunksneliniu budu atrodo ar pilnas tusavimas? as jau apsiemciau visai tarp tu visu techniku.

Priklauso nuo Jusu naturaliu antakiu. Jeigu Jusu antakiu plaukeliai tankus, tamsus ir nenorite labai ryskiu, tai plaukelius papiesus bus naturaliai-tarp Jusu plaukeliu. Aisku jeigu tinkama oda, tik su tinkama oda plaukelis bus plonas ir panasus i Jusu naturalu. Jeigu Jusu plaukeliai yra sviesus, nedaug, ploni, tai manau graziau bus seselinis tausavimas aisku neryskus, kad turetumete fona lyg padayta seseliu po Jusu plaukeliais .
Papildyta:
smile.gif+2015 03 26, 19:26-->
QUOTE(As ir Tu smile.gif @ 2015 03 26, 19:26)
Laba smile.gif pasidariau antakiu permanenta-microblading technika, pas visu isgirta meistre.. sumokejau 170 eu ir nors prasiau rudu antakiau, jau praejus menesiui mano antakiai vietomis pasidare pilkai melsvi sad.gif meistres, labai prasau pasakykit ko man dabar tiketis? kita savaite ta pati meistre man darys  korekcija ir des siltesne spalva, sakykite, ar yra vilties, kad jai pavyks ta melynuma nuimti? sad.gif as labai bijau, esu sviesiaplauke, tikrai nenoriu su melsvais antakiais vaikscioti sad.gif


Su silta spalva rudu vistiek neisgausite, nes dazas nuejo pergyliai ( todel tai tik vietomes). Manau dejo ruda spalva, bet vietomis ji pasaltejo. Per korekcija per tuos pacius plaukelius nepades, nes jau spalva yra tamsesne, gilesne . Gal vertetu lengvai paseseliuoti, kad nesimatyu to skirtumo ir bendroje sumoje pasiligintu spalvos. g.gif

p.s. Microblading skaiciau pas viena meistre reklamuoja, kad labai pavirsiuje gula dazas, kad nekeicia spalvos.
Stebuklu su oda nebuna, todel ir naujoviu nebuna. smile.gif 6D ar 10D doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2015 03 26, 10:33)
sakykit o naturaliau dabar plunksneliniu budu atrodo ar pilnas tusavimas? as jau apsiemciau visai tarp tu visu techniku.

Naturaliausiai, sakyciau atrodo microblading'as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2015 03 30, 18:04)
Naturaliausiai, sakyciau atrodo microblading'as  4u.gif

Labai priklauso nuo odos. 4u.gif Jus matete sugijusius rezultatus? Jeigu oda netinkama, tai galima labai pasigaileti. Jau ne viena kliente konsultavosi, kaip dabar ta reikala istaisyti.

Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 03 27, 00:34)
Gal foto idekite?
Pasviesinti gal ir galima, bet ne per viena karta, jeigu tikrai tamsi spalva.



Niekaip nepavyko nufotografuoti tikros spalvos. Na, ji nėra labai tamsi, tiesiog ji per tamsi man. Gal tiesiog ji man netinka.
Gal jūs / Lisa / mane priimtumėte. Jei taip, prašom parašyti į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 03 30, 22:21)
Labai priklauso nuo odos.  4u.gif Jus matete sugijusius rezultatus? Jeigu oda netinkama, tai galima labai pasigaileti. Jau ne viena kliente konsultavosi, kaip dabar ta reikala istaisyti.

Maciau rezultatus. Na, kiek teko susidurt su permanentu taip pat ne vienas "čiudas" yra gavęsis.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 03 30, 22:21)
Labai priklauso nuo odos.  4u.gif Jus matete sugijusius rezultatus? Jeigu oda netinkama[COLOR=red], tai galima labai pasigaileti. Jau ne viena kliente konsultavosi, kaip dabar ta reikala istaisyti.

Kaip suprasti netinkama? kaip zinoti ar tinkama? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2015 04 03, 13:05)
Kaip suprasti netinkama? kaip zinoti ar tinkama?  blink.gif

Meistre turi paziureti oda ir nuspresti. Jeigu ji uzsiima tik microblading-rankiniun metodu, tai manau darys-kadangi jau atejote smile.gif . Jeigu aplamai daro ilgalaiki makiaza, tai matydama, kad netinkama oda turetu pasiulyti kita technika.
Keli sugije rezultatai nepatenkintu klienciu

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir dar , jeigu tinkama oda ir daug plaukeliu tai atrodo graziai, jeigu savu plaukeliu mazai, ar nera puse antakio, tai ka as zinau-skono reikalas. Gal kam patinka ryskios dryzes blush2.gif
Atsakyti
Man iskilo toks klausimas, kaip jus apsaugote antakius kai miegate? As netycia perbraukiau miegodama per pagalve, tai mazulyte sasiuko dalis nusibrauke unsure.gif ir dabar yra maziukas taskiukas be dazu. I akis labai nekrenta, bet vistiek neramu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 04 03, 20:19)
1, Meistre turi paziureti oda ir nuspresti. Jeigu ji uzsiima tik microblading-rankiniun metodu, tai manau darys-kadangi jau atejote  smile.gif . Jeigu aplamai daro ilgalaiki makiaza, tai matydama, kad netinkama oda turetu pasiulyti kita technika.
Keli sugije rezultatai nepatenkintu klienciu


Ir dar , jeigu tinkama oda ir daug plaukeliu tai atrodo graziai, jeigu savu plaukeliu mazai,  ar nera puse antakio , tai ka as zinau-skono reikalas. Gal kam patinka ryskios dryzes  blush2.gif

1, Tai gal galima konkreciau? Netinkama tai....kokia? riebi? sviesiaode? kokia yra netinkama oda?
2, jei nera puse antakio, ar micro', ar permanentinis "Nike" zenkliukas , vistiek matysis jog kazkas netaip biggrin.gif
Atsakyti