Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas-mikropigmentacija

As buvau pas Liucija ax.gif nezinau, ar ji gera blush2.gif
Kai sugis, galesiu ikelti foto, o ka tik padarytu turiu nuotrauka, bet ikelsiu kartu vienu metu mirksiukas.gif
Lisa, kaip idomu, galetumet ir placiau pakomentuoti, kas ne taip ir kaip turi buti, kad mes nieko neismanancios susigaudytume biggrin.gif
mirksiukas.gif arba man i AZ 4u.gif prasyciau, nes jei reikes koreguoti, tai begciau pas kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2015 02 16, 22:49)
Na,pas ją eilės po 2 mėnesius mažiausiai,tad manau jau tai daug ką pasako wub.gif  Mano situacija sudėtinga,vieną kartą jau buvau, bet dar mažiausiai 2-3 reiks kas mėnesį,tad dar ilgas kelias. Papasakosiu po visko:)

nekankinkit prasau, bent koki komentara imeskit kaip sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2015 02 21, 19:59)
Kai sugis, galesiu ikelti foto, o ka tik padarytu turiu nuotrauka, bet ikelsiu kartu vienu metu mirksiukas.gif
Lisa, kaip idomu, galetumet ir placiau pakomentuoti, kas ne taip ir kaip turi buti, kad mes nieko neismanancios susigaudytume biggrin.gif
mirksiukas.gif arba man i AZ 4u.gif prasyciau, nes jei reikes koreguoti, tai begciau pas kita 4u.gif

Pritariu butu idomu i ka labiausiai reiktu atkreipti demesi,kad nereiktu po to grauztis nagu biggrin.gif kokie jusu ispudziai po vizito?ar viskas patiko forma spalvyte aptarnavimas smile.gif su nekantrumu lauksim jusu nuotraukyciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2015 02 22, 11:39)
nekankinkit prasau, bent koki komentara imeskit kaip sekasi  mirksiukas.gif

Čia nieko nekomentuosiu,bet meistre nusivyliau. Tiek. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2015 02 21, 18:59)

Aš ir mama darėmės pas Liuciją.
Mano patirtis gera, nieko blogo tikrai negaliu pasakyti. thumbup.gif Jau praėjo nemažai laiko, tačiau tiek lūpos tiek antakiai, viskas puikiai. Svarbiausia man buvo natūralus vaizdas, nes nemėgstu ryškiai dažytis. Drauges net nesuprato, kad permanentas, kol nepasakiau bigsmile.gif
Kai reikės paryškinti, grįšiu ten pat wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UrbanMakeup: 22 vasario 2015 - 23:19
QUOTE(Irmama @ 2015 02 21, 20:59)

Viskas su ja gerai, merginos. smile.gif
Tiesiog turetumete vertinti uzgijusius darbus ir tad palyginti meistres. Pas Liucija ju labai nedaug, pas Inga yra ir tiek.
Klausymas buvo pasirinkiti pas kuria eiti as parasiau savo nuomone ir tiek. Juk reikejo 1 pasirinkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 23 vasario 2015 - 00:14
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 02 23, 01:12)
Viskas su ja gerai, merginos.  smile.gif
Tiesiog turetumete vertinti uzgijusius darbus ir tad palyginti meistres. Pas Liucija ju labai nedaug, pas Inga yra ir tiek.
Klausymas buvo pasirinkiti pas kuria eiti as parasiau savo nuomone ir tiek. Juk reikejo 1 pasirinkti  smile.gif

Aciu uz jusu issakyta nuomone smile.gif manau vis del to pasirinksiu inga lotuliukas.gif kazkaip arciau sirdies
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2015 02 17, 13:29)
Merginos darbe uzmete komplimentais. As uzskaitau, tik man atrodo, jog su paryskintom lupom atrodau vyresne

o kokia spalvyte dejot?kiek kainavo lupos?
as taip noriu.....bet bijau gijimo ir tinimo.....tiksliau ne skausmo ir vaizdo bet kaip teks iseit i zmones....
p.s l.laukciau jusu nuotraukytes smile.gif lupu ta prasme wink.gif

taip jau norisi ir man....
Atsakyti
Mergaites mirksiukas.gif jau turiu foto thumbup.gif
Is kart po proceduros:
user posted image
user posted image
Cia po savaites:
user posted image
user posted image
user posted image
Dar tik plaukeliu nedaziau, nes reikia laukt dar 1 sav.
Komentuoti galite drasiai mirksiukas.gif biggrin.gif yra netobulumu ax.gif dar nepriprantu rolleyes.gif bet patogu, kad nenusiplauna ir forma islaikyta,,,tikrai maziau reikes begiot dazyti smile.gif
Kai eisiu trecia karta, gal pataisys tuos netobulumus ax.gif
Nezinau, ar del mano odos kaltes, ar del meistres, mano vienas antakis sviesesnis ir netolygiai unsure.gif meistre gal ir nebloga, sunku man su kazkuo palyginti, nes pas kita nesu buvusi smile.gif
Pas mane yra plaukeliu, tai man pilna tusavima dare.Nezinau, noreciau siek tiek platesniu, bet nieko nepatare man, gal negalima tiesiok, islysti is plaukeliu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmama: 23 vasario 2015 - 21:42
Oij mergaites, noriu padrasinti kurios dvejojate. Pasidariau mikropigmentacija ir esu labia patenkinta. Aisku ejau pas patikima meistre,katriai laukiau vietos,vaziavau I kita miesta, darbelis subtilus. Zinokit neatstojamas dalykas, prie antakiu sugaisdavau daugiausiai laiko. Aiku galima ir dabar pasiryskinti, bet man pilnai uztenka to ryskumo. Zodziu rekomenduoju tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2015 02 23, 23:40)
Mergaites mirksiukas.gif jau turiu foto thumbup.gif

Dar tik plaukeliu nedaziau, nes reikia laukt dar 1 sav.
Komentuoti galite drasiai mirksiukas.gif  biggrin.gif yra netobulumu ax.gif dar nepriprantu rolleyes.gif bet patogu, kad nenusiplauna ir forma islaikyta,,,tikrai maziau reikes begiot dazyti smile.gif
Kai eisiu trecia karta, gal pataisys tuos netobulumus ax.gif
Nezinau, ar del mano odos kaltes, ar del meistres, mano vienas antakis sviesesnis ir netolygiai unsure.gif meistre gal ir nebloga, sunku man su kazkuo palyginti, nes pas kita nesu buvusi smile.gif
Pas mane yra plaukeliu, tai man pilna tusavima dare.Nezinau, noreciau siek tiek platesniu, bet nieko nepatare man, gal negalima tiesiok, islysti is plaukeliu g.gif

Tai dare 1 procedura ir 1 korekcija, taip?
Manau su storiu viskas gerai smile.gif O kad vienas netolygus tai bun taip. 4u.gif Gal oda jautresene, pakraujavo labiau. Kiek laiko praejo po sasu nukritimo?
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 02 24, 00:03)
Tai dare 1 procedura ir 1 korekcija, taip?
Manau su storiu viskas gerai  smile.gif O kad vienas netolygus tai bun taip.  4u.gif Gal oda jautresene, pakraujavo labiau. Kiek laiko praejo po sasu nukritimo?

Taip mirksiukas.gif viskas teisingai, 1 procedura ir 1 korekcija smile.gif
Po 5 dienu nukrito ax.gif
Vizualiai gal ir nelabai matosi, tas pasviesejimas g.gif ka manot? Bet nervina, atsistoju pries veidrodi ir vis ziuriu doh.gif
Na, gal 3 korekcija sutvarkys ta dalyka, bet eisiu dar negreitai, nes pinigai labai dideli unsure.gif
Tiesa, kai uzsimerkiu, mano antakiu forma pakinta! Ji ne tokia griezta, tai reikia ir i tai manau atsizvelgti mirksiukas.gif kai atsimerkiu vienas antakis nori labiau pakiles buti, tai prasiau, kad pagal ta pakilusi forma taikytu, nes jau norejo ispesioti doh.gif juk atsimerkusi vaikstau biggrin.gif man grazu varneles forma, o butu buve lankai...na, cia kaip kam pasiseks, labai ranka turi buti igudusi ir idirbio bei izvalgumo reikia, viska reikia permastyti, kad ir po puses metu klientes antakiai graziai atrodytu, daug sneketi, tartis, nes jos nelabai sneka ax.gif 4u.gif
Atsakyti