QUOTE(dushianerami @ 2015 02 11, 00:58)
Pasigrazinau lupas ir antakius:) Tai nzn kaip kitom, bet antakiai labai normaliai. Paraudo tik truputi, bet per kokia valanda dingo paraudimas. Patinimas gal ir yra, bet i akis nekrenta. Ryskuma po grifka galima siektiek paslepti:) Bet turbut i darba nenoreciau eiti. Kaip sakant savaitele laisva - nepamaisys. O su lupom tai buvo grazu:) Uztino taip stipriai iskart po proceduros, kad nei spalvois nesimate. Kaip klounas. tik nosytes raudonos truksta. Baisu net i autobusa lipti:) Gerai, kad vakaras buvo jau. Tai pasivaiksciojau pora valandeliu lauke iki namu, saltis maloniai atvesino, tai kol parsiradau, jau siek tiek patinimas praejo, bet faktas , kad nei ta pacia diena nei kita tikrai zmonem rodytis nereiketu:) Pamatyciau gatveje, juokciausi iki nukritimo:))))
Dabar jau daugiau nei para praejo, tai jau lyg ir nieko, praejo tas baisusis patinimas ir spalva atsirado
Smalsu kaip atrodys kai sugis. Matyt esu linkusi i patinimus, voku permanentas irgi 2 parom stipriai akis uztinti priverte.Ko del grozio neisbandome. Beje is patirties, po korekcijos gal maziau tinsta?
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 02 11, 12:35)
Lupoms tikrai taip pat bus, nes manau nemazai reikes koreguoti. Su lupomis jau taip yra. Retai kada siek tiek koreguojama, spalvos nedaug lieka po pirmo karto. Aisku priklauso ir nuo spalvos kuria dare ir nuo dazo ir nuo odos, kiek kraujavoir t.t.
vat ir as apmastymuose....
sausio gale pasidariau antakiu konturini
esu labai patenkinta
eisiu dar korekcijai, bet jauciuosi grazi turedama tvarkingus antakius
truputi bijojau, kad neiskristu dazas su sasais, nes turiu tatoo ir man visada su sassais iseidavo daug dazo...gal cia toks organizmas
bet su antakiais viskas super
kol buvau pas meistre, pasikalbejom apie lupas, pasiziurejau foto ir baisiai norejau...ir tebenoriu, bet mane gasdina tas ilgalaikis patinimas....tiesa, daryciau per atostogas (2 savaites). galiu daugiau namie buti ir tvarkytis, bet vistiek vaikus reik i m-kla ir darzeli vazineti ir man baisu, kad tikrai bus nekokia isvaizda....
zinoma, pasiklausiau antros puses nuomones
jis sako, kad nereikia, nes mano, kad tada lupos bus kaip is interneto- duck lips...ar kaip ten vadinasi ...bet juk ne taip.....juk konturinis tiesiog nubrecia kontura ir siek tiek spalvytes....
o as kazkaip pagalvojau- kad karta tik gyvenam ir man noretusi ji pasidaryti...nes taip ir tatoo pas mane atsirado, taip ir su parasiutu sokau ir i kalnus kopiau....o dabar noriu lupu
bet butu man ramiau jei vyras pritartu...
herpes islenda pas visas?
Papildyta:
QUOTE(dushianerami @ 2015 02 03, 17:10)
Pra6au pasidalinkite kokius vaistukus nuo puslelines geriate pries lupu permanenta?
Siandien suzinojau, kad aciclovir actavis nebetiekiamas vaistinems. Kokia alternatyva?
tai visdelto, ka geret?