QUOTE(Muffins @ 2014 10 22, 18:05)
Mergaites, nieko neskaiciau, tai nepykit jei jau snekejot. Bet
ar daroma permanentas nepilnametems? Mano 16 mete, uzsiprase, kad kaledu senelis, atnestu antakius
. As kaip ir neesu pries, nes dabar kasryta mergaite piesiasi, tik, gal meistrai atsisako daryti iki pilnametystes? O gal siaip kas negerai? Busiu dekinga uz nuomones ir patarimus
16 metu galima daryti tik su tevu rastysku leidimu, arba tiesiog ateiti su mama.
As asiku nerekomenduociau daryti tokio amziaus. Po pors metu viskas pasikeis ir jau gal but nenoresite tokiu antakiu, kaip dabar
. Dazniausia jaunos mergios dazo placius, tamsius antakius. O padarius ilgalaiki spalva blunkant keiciasi ir kuo storiau , ryskiau tuo labiau tai matoma ( spalvos pakitimas).
Net jeigu norite naturaliai, vis tik siulyciau pakenteti dar bent pora meteliu
QUOTE(egi @ 2014 10 23, 22:16)
Oi mano tikrai atrodo nenaturaliai, gal ir dėl to kad, savi antakiai buvo labai reti ir tik kelios dienos praėjo. Meistrė pries procedūra sakė kad dažnai korekcijos nereikia, bet mano atveju tikrai reikes, dėl pačios meistres tai tikrai reikia atsakingai rinktis ir kaina čia turbut nerodiklis man antakiai su korekcija kainuos 600lt. Tai nėra didžiausia kaina bet tikrai ir ne mažiausia, o dar kai rezultatais nepatenkinta tai dar nesmagiau.
Kaina nemaza. Bet pries tai metete jos darbus ant pazystamu, ar bent nuotraukas?Aisku teisinga vertinti sugijusiu darbu nuotraukas, o ne tik ka po proceduros.