QUOTE(lauravala @ 2015 03 16, 16:53)
as per latino ziurejau,nu jos negyvos ir nerodo,nerodo,kad Chalilis sauna,bet kaip jie per vestuves soka,pasigirsta du suviai,ir Ferihai iskrenta santuokos liudijimas is rankos,tai is pradziu galvojau gal abu nukale,buciau buvus ir tokia pabaiga patenkinta (bile kartu)
bet paskui pasirodo tik ja
siaip esu girdejus,kad rusai yra iskirpe tuos suvius,tik nzn kuriam saite
pasidare laiminga pabaiga sau
Tai Emiras ir gulejo ant jos kapo.
as ziurejau per tazkoki turkish, nesiojamam kompe nuoroda yra, tai per sita tingiu ieskot, per latino mane nervina skaityti titrus, nes ten vis reklama isijungia, kai sustabdai, vos ne per visa ekrana ir titru poto nesimato, o kai igarsinta, tai per latino ziuriu, ten nereik seriju eit prie kompo junginet, automatisai sekanti pati uzsikrauna
tu ne per ta saita ziurejai seriala, reikejo per kita kur nukirpta pabaiga
nu taip graziai pabaigiau ziuret seriala ir se tau
na zo, pagal mane gyveno graziai ir laimingai
rimtai tie turkai su savo durnom pabaigom, tai perraukia
o as matai pamasciau, kad jau po kurio laiko ji mire, kokioj katastrofoj, bet kad nesigadinti sau pabaigos, tai nebeziurejau toliau ir siaip jau tas Emiras nusiplikines plaukus, tai man nelabai tiko ziurejimui
QUOTE(Fjella @ 2015 03 17, 00:34)
Oj ne, aš žiūrėdama serialą, jokių pašalinių veiksmų, nesvarbu ar įgarsintas ar titrai, neatlieku
Ypač turkų serialus, kur dažniausiai daug ką pasako ne žodžiai, o mimikos, akys, kūno judesiai...
as tai aplamai negaliu sedet ir ziuret, man veikt kazka reikia, tai jei igarsinta, tai tas visas mimikas irgi ne visada suziuriu, tik va ka sedejau ir ziurejau, tai DA, man kartais tie intarpai, sedi svajoja, tai per ilgi, tai prasuku
vat kas tik patiko DA ir Begantis laikas, tai pamastymai apie gyvenima, lb graziai issakoma, tai tikrai spoksojau ir klausiaus, garso takeliai dauguma grazus, tik va per beganti laika, ten muzikos mokytoja, rodydavo kaip uzdainuoja ir tipo groja pianinu, nu tai jau geriau nerodytu, nes matos ir su klavisais sunkiai jai ten sekes ir man kai kuriose vietose sudainavus ne i tema, tai kai ka irgi prasukdavau