Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai III

QUOTE(rena @ 2015 03 15, 22:35)
o kas tave sokiravo? g.gif

QUOTE(Fjella @ 2015 03 15, 23:55)
Aš šiuo metu žiūriu "Merhamet". Labai patinka. Įdomi istorija, gražūs aktoriai, lengvai źiūrisi. Jei ne titrų skaitymas, tai per porą savaičių bučiau pražiūrėjusi biggrin.gif o dabar maloniai kankinuosi thumbup.gif

Na,as kazkodel tikejau laiminga pabaiga g.gif laugh.gif

Merhamet ,taip pat laaaabai geras filmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 03 15, 23:55)
Aš šiuo metu žiūriu "Merhamet". Labai patinka. Įdomi istorija, gražūs aktoriai, lengvai źiūrisi. Jei ne titrų skaitymas, tai per porą savaičių bučiau pražiūrėjusi biggrin.gif o dabar maloniai kankinuosi thumbup.gif

vat man irgi tas titru skaitymas, tik laiko buna gaila, kai igarsinta tai per tv pasileidi ir dar darba koki nudirbi, o jau kai titrai, tai nei darbo nudirbi, naktys nemiegotos, bet atsiplest neina biggrin.gif bet kai jau buna su titrais, tai prasuku daznai kas neaktualu biggrin.gif

QUOTE(lauravala @ 2015 03 16, 01:05)
Na,as kazkodel tikejau laiminga pabaiga  g.gif laugh.gif

Merhamet ,taip pat laaaabai geras filmas  thumbup.gif

tai gi laimingai baiges, vestuvem, net 2 sykius apsizenije buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 03 16, 09:14)

Agam,laimingai biggrin.gif ,neskaitant to,kad per antrasias vestuves, Feriha ,Chalilis nusauna verysad.gif
du kartus ziurejau ar tikrai lotuliukas.gif blink.gif susibiesinau juodai mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 16 kovo 2015 - 08:28
QUOTE(Soled @ 2015 03 15, 13:32)
Gryna tiesa drinks_cheers.gif  Aš nieko geriau nebuvau mačiusi, fantastika. Giliausias širdies kerteles palietė.

Va čia ir įrodymas, kad kokie skirting žmonės planetoje gyvena lotuliukas.gif Manęs DA ir su rykšte niekas nepriverstų viso peržiūrėti. Bandžiau kokius 4 kartus vis įsijungti savaitgaliais, na, bet doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 03 16, 09:03)
Va čia ir įrodymas, kad kokie skirting žmonės planetoje gyvena  lotuliukas.gif Manęs DA ir su rykšte niekas nepriverstų viso peržiūrėti. Bandžiau kokius 4 kartus vis įsijungti savaitgaliais, na, bet  doh.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 03 16, 09:26)
Agam,laimingai  biggrin.gif ,neskaitant to,kad per antrasias vestuves, Feriha ,Chalilis nusauna  verysad.gif
du kartus ziurejau ar tikrai  lotuliukas.gif  blink.gif  susibiesinau juodai mad.gif

kur tu cia matei, nes as pabaigiau vestuvem g.gif , nes poto ir nebeziurejau, isijungiau sekancia serija po tu vestuviu, pamaciau kad emiras guli ant kapo (tai supratau, kad Feriha mirus, bet kokiu budu, nesigilinau), poto tas gaisras, dar biski ten kazka kaime tevas Ferihos kazkokia merga i miesta zada pasiimt ir isjungiau, daugiau nebeziurejau g.gif
tai busiu iki geros vietos daziurejus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 16 kovo 2015 - 15:49
QUOTE(rena @ 2015 03 16, 16:45)
kur tu cia matei, nes as pabaigiau vestuvem g.gif , nes poto ir nebeziurejau, isijungiau sekancia serija po tu vestuviu, pamaciau kad emiras guli ant kapo, poto tas gaisras, dar biski ten kazka kaime tevas Ferihos kazkokia merga i miesta zada pasiimt ir isjungiau, daugiau nebeziurejau g.gif
tai busiu iki geros vietos daziurejus biggrin.gif

lotuliukas.gif as per latino ziurejau,nu jos negyvos ir nerodo,nerodo,kad Chalilis sauna,bet kaip jie per vestuves soka,pasigirsta du suviai,ir Ferihai iskrenta santuokos liudijimas is rankos,tai is pradziu galvojau gal abu nukale,buciau buvus ir tokia pabaiga patenkinta (bile kartu) biggrin.gif bet paskui pasirodo tik ja verysad.gif siaip esu girdejus,kad rusai yra iskirpe tuos suvius,tik nzn kuriam saite biggrin.gif pasidare laiminga pabaiga sau biggrin.gif

Tai Emiras ir gulejo ant jos kapo.
Atsakyti
As isvis nesusigaudau apie ka kalba eina. kas ta Feriha? apie koki filma jus diskutuojat?
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2015 03 16, 20:09)
As isvis nesusigaudau apie ka kalba eina. kas ta Feriha? apie koki filma jus diskutuojat?

Adini Feriha koydum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 03 16, 08:14)
vat man irgi tas titru skaitymas, tik laiko buna gaila, kai igarsinta tai per tv pasileidi ir dar darba koki nudirbi, o jau kai titrai, tai nei darbo nudirbi, naktys nemiegotos, bet atsiplest neina biggrin.gif bet kai jau buna su titrais, tai prasuku daznai kas neaktualu biggrin.gif

Oj ne, aš žiūrėdama serialą, jokių pašalinių veiksmų, nesvarbu ar įgarsintas ar titrai, neatlieku smile.gif Ypač turkų serialus, kur dažniausiai daug ką pasako ne žodžiai, o mimikos, akys, kūno judesiai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 03 16, 16:53)
lotuliukas.gif  as per latino ziurejau,nu jos negyvos ir nerodo,nerodo,kad Chalilis sauna,bet kaip jie per vestuves soka,pasigirsta du suviai,ir Ferihai iskrenta santuokos liudijimas is rankos,tai is pradziu galvojau gal abu nukale,buciau buvus ir tokia pabaiga patenkinta (bile kartu) biggrin.gif bet paskui pasirodo tik ja  verysad.gif  siaip esu girdejus,kad rusai yra iskirpe tuos suvius,tik nzn kuriam saite  biggrin.gif  pasidare laiminga pabaiga sau  biggrin.gif

Tai Emiras ir gulejo ant jos kapo.

as ziurejau per tazkoki turkish, nesiojamam kompe nuoroda yra, tai per sita tingiu ieskot, per latino mane nervina skaityti titrus, nes ten vis reklama isijungia, kai sustabdai, vos ne per visa ekrana ir titru poto nesimato, o kai igarsinta, tai per latino ziuriu, ten nereik seriju eit prie kompo junginet, automatisai sekanti pati uzsikrauna smile.gif
doh.gif tu ne per ta saita ziurejai seriala, reikejo per kita kur nukirpta pabaiga lotuliukas.gif nu taip graziai pabaigiau ziuret seriala ir se tau doh.gif biggrin.gif na zo, pagal mane gyveno graziai ir laimingai lotuliukas.gif
rimtai tie turkai su savo durnom pabaigom, tai perraukia gun_bandana.gif

o as matai pamasciau, kad jau po kurio laiko ji mire, kokioj katastrofoj, bet kad nesigadinti sau pabaigos, tai nebeziurejau toliau ir siaip jau tas Emiras nusiplikines plaukus, tai man nelabai tiko ziurejimui lotuliukas.gif

QUOTE(Fjella @ 2015 03 17, 00:34)
Oj ne, aš žiūrėdama serialą, jokių pašalinių veiksmų, nesvarbu ar įgarsintas ar titrai, neatlieku smile.gif Ypač turkų serialus, kur dažniausiai daug ką pasako ne žodžiai, o mimikos, akys, kūno judesiai... smile.gif

as tai aplamai negaliu sedet ir ziuret, man veikt kazka reikia, tai jei igarsinta, tai tas visas mimikas irgi ne visada suziuriu, tik va ka sedejau ir ziurejau, tai DA, man kartais tie intarpai, sedi svajoja, tai per ilgi, tai prasuku tongue.gif vat kas tik patiko DA ir Begantis laikas, tai pamastymai apie gyvenima, lb graziai issakoma, tai tikrai spoksojau ir klausiaus, garso takeliai dauguma grazus, tik va per beganti laika, ten muzikos mokytoja, rodydavo kaip uzdainuoja ir tipo groja pianinu, nu tai jau geriau nerodytu, nes matos ir su klavisais sunkiai jai ten sekes ir man kai kuriose vietose sudainavus ne i tema, tai kai ka irgi prasukdavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 03 17, 09:00)

as tai aplamai negaliu sedet ir ziuret, man veikt kazka reikia, tai jei igarsinta, tai tas visas mimikas irgi ne visada suziuriu, tik va ka sedejau ir ziurejau, tai DA, man kartais tie intarpai, sedi svajoja, tai per ilgi, tai prasuku tongue.gif vat kas tik patiko DA ir Begantis laikas, tai pamastymai apie gyvenima.

drinks_cheers.gif
Aš irgi negaliu taip atsisėsti ir žiūrėti. Na jeigu pora serijų per diena, tai nieko, bet daugiau tai nea biggrin.gif Todėl man įgarsinti labiau tinka. Nors subtitrais turi privalumu. Natūralus balsai girdisi, intonacijos. Va kas kalba nori pramokti irgi gerai, bet jau turi sėdėti ir skaityti, laiko atima daug. O kai įgarsinta, ir serialą pažiūri ir buitį apsikopi ax.gif
Man tie pamąstymai apie gyvenimą tai labai patinka. Ezelyje jie mane žavėjo, BL irgi tas pats...Dėl dainavimo, tai ten visi pro sali mėgdžioja lotuliukas.gif
Atsakyti