Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai III

skoniai tikrai skirtingi, man tai DA tai tikrai lb patiko serialas, kolkas man jis is ziuretu serialu 1 vietoje smile.gif

kas ziurejot AFK ar apsimoka ziuret ta pratesima- Emiro kelias? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 03 14, 00:53)
kas ziurejot AFK ar apsimoka ziuret ta pratesima- Emiro kelias? g.gif

Kiek skaiciau neverta,jis nedabaigtas yra,atsiliepimai ne kokie,as pati bandziau biski ziuret,tai Emiras puse pirmos serijos ant kapo pragulejo :/,o vos ne kitoj serojoj sutiko naija meile biggrin.gif
Jau baiget AFK? Ar patiko? biggrin.gif
Atsakyti
O gal kažką iš naujesnių (nuo 2010 m) rekomenduotumėte? norėčiau, kad būtų panašu į Ezelį arba Kuzėjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypukė @ 2015 03 12, 21:07)
Gal žinot kokių turkiškų serialų, kurie būtų panašūs į Čiauškutę (Çalikusu), na apie senesnius laikus, meilę, tik žinoma su laiminga pabaiga smile.gif nes turkų taip "mėgstamos" pabaigos - man ne prie širdies biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

gospoza Giuli. tik pabaigos dar nemaciau, bet senesni laikai ir idomus

nu paziurejau UM. nu jo, su tokiu mylimuoju tik nusisauti ir lieka
man kaip filmas Kiuziejus fainesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 14 kovo 2015 - 11:16
QUOTE(lauravala @ 2015 03 14, 09:51)
Kiek skaiciau neverta,jis nedabaigtas yra,atsiliepimai ne kokie,as pati bandziau biski ziuret,tai Emiras puse pirmos serijos ant kapo pragulejo :/,o vos ne kitoj serojoj sutiko naija meile  biggrin.gif
Jau baiget AFK? Ar patiko? biggrin.gif

baigiau, tai vat tas pirmas sezonas su tuo melavimu per daug uztesta, nervino juodai, o jau va antras sezonas yra ka ziuret, patiko thumbup.gif
tik kas istrigo tam seriale, tai amziais studentu pijokavimas, o poto uz vairo seda, kazkokia man nesamone ir ta mama ne i tema taip issiunte i ta kaima, nes kartais idiotiskai, kad tokie pas dukra yvikiai svarbus, o mama mol atvaziuot negali, geriau butu tas psihas ja nusoves, tai kazkaip butu normaliau g.gif
as paziurejau pirmos serijos biski, tai tik maciau kaip ten gaisre isgelbejo kazka ir isjungiau, tai tada ir neziuresiu, reik dabar Gyvenimo bangas daziuret kelias serijas smile.gif bet man Jamanas koks negrazus gyvenimo bangose, o va AFK jis daug simpatiskesnis tongue.gif

QUOTE(Zivilka @ 2015 03 14, 12:16)
gospoza Giuli. tik pabaigos dar nemaciau, bet senesni laikai ir idomus

as gaspaza Giuli viena serija paziurejau, kazkaip neuzkabino, bet manau reik dar toliau paziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 03 14, 13:37)
baigiau, tai vat tas pirmas sezonas su tuo melavimu per daug uztesta, nervino juodai, o jau va antras sezonas yra ka ziuret, patiko thumbup.gif
tik kas istrigo tam seriale, tai amziais studentu pijokavimas, o poto uz vairo seda, kazkokia man nesamone ir ta mama ne i tema taip issiunte i ta kaima, nes kartais idiotiskai, kad tokie pas dukra yvikiai svarbus, o mama mol atvaziuot negali, geriau butu tas psihas ja nusoves, tai kazkaip butu normaliau g.gif
as paziurejau pirmos serijos biski, tai tik maciau kaip ten gaisre isgelbejo kazka ir isjungiau, tai tada ir neziuresiu, reik dabar Gyvenimo bangas daziuret kelias serijas smile.gif bet man Jamanas koks negrazus gyvenimo bangose, o va AFK jis daug simpatiskesnis tongue.gif
as gaspaza Giuli viena serija paziurejau, kazkaip neuzkabino, bet manau reik dar toliau paziuret g.gif

drinks_cheers.gif su tais melavimais tikrai uztesta,bet paskui man nerealiai idomu buvo,ir kaip graziai Emiras jai palei nosi duris tranke biggrin.gif wub.gif man ju meile grazi,kazkodel man labiau itikinama nei JaMiru g.gif
Del alkoholio ir man kazkaip uztrigo biggrin.gif

Motinos vaidmuo man labai patiko,kiek skaiciau aktore susirgo veziu ir projekta turejo palikti greitai verysad.gif
Ai dar Mechmeto zmonike keleta kartu pasmaugt norejau,bet siaip gerulis jos vaidmuo thumbup.gif

del Jamano drinks_cheers.gif ,man Emiras uffff wub.gif biggrin.gif ir ne tik
isvaizda mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 14 kovo 2015 - 14:06
QUOTE(lauravala @ 2015 03 14, 14:57)
drinks_cheers.gif  su tais melavimais tikrai uztesta,bet paskui man nerealiai idomu buvo,ir kaip graziai Emiras jai palei nosi duris tranke  biggrin.gif  wub.gif man ju meile grazi,kazkodel man labiau itikinama nei JaMiru  g.gif
Del alkoholio ir man kazkaip uztrigo  biggrin.gif

Motinos vaidmuo man labai patiko,kiek skaiciau aktore susirgo veziu ir projekta turejo palikti greitai  verysad.gif
Ai dar Mechmeto zmonike keleta kartu pasmaugt norejau,bet siaip gerulis jos vaidmuo  thumbup.gif

del Jamano  drinks_cheers.gif ,man Emiras uffff  wub.gif  biggrin.gif  ir ne tik
isvaizda  mirksiukas.gif

mane beveik visa seriala nervino Mehmetas, nu maušius kazkoks, kaip jis seseri lauke sumuse, tai kazkas man baisaus buvo unsure.gif
Motinos ir man vaidmuo lb patiko, man ji ir Didingam amziuj gerai suvaidinus smile.gif o tevas, tai geras stuobrys, kaip gerai buvo pasakyta kazkurioj serijoj, ta Mehmeto zmona berods sake, kad garbe sotus nebusi biggrin.gif

tai va, dabar paskutinias serijas daskaitineju Gyvenimo bangu, nu koks jis man fui, ta jo plaukuosena atbaidanti ir negrazus kai sypsosi, o va Emiras atrodo visai kitaip, patrauklesnis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 03 15, 10:41)
mane beveik visa seriala nervino Mehmetas, nu maušius kazkoks, kaip jis seseri lauke sumuse, tai kazkas man baisaus buvo unsure.gif

tai va, dabar paskutinias serijas daskaitineju Gyvenimo bangu, nu koks jis man fui, ta jo plaukuosena atbaidanti ir negrazus kai sypsosi, o va Emiras atrodo visai kitaip, patrauklesnis tongue.gif

drinks_cheers.gif Mechmetas ir mane ziauriai su tevu erzino,ir dar Emiro motina,neugino sunaus,o gyvenima reguliavo kaip reikiant mad.gif
Ir pati Feriha,del to tevo pritarimo,mane biski nervino,labai daug Emiras del jos padare,tikrai mergaitei labai pasiseke lotuliukas.gif

O galas nesokiravo? as du kartus turejau ziuret,kad suprast kas ivyko,ir labai susinervinau doh.gif ,tai antra karta ziurejau,tik iki vestuviu biggrin.gif

lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
man UM pirmoje vietoje.
po to labai patiko Ask ve ceza ir aisku Kuzey Guney.
Ziuriu dabar Ezel, tai toks pusetinai, tas pats per ta pati, kerstas ir kerstas.
O DA nelyginu su turku serialais, cia tiesiog sedevras, su juo negalima lyginti jokio serialo.

O kas ziurejot Oyle bir gecer zamanki? paziurejau kokias 7 serijas, neuzkabino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aylin: 15 kovo 2015 - 12:23
QUOTE(Aylin @ 2015 03 15, 12:22)
man UM pirmoje vietoje.
po to labai patiko Ask ve ceza ir aisku Kuzey Guney.
Ziuriu dabar Ezel, tai toks pusetinai, tas pats per ta pati, kerstas ir kerstas.
O DA nelyginu su turku serialais, cia tiesiog sedevras, su juo negalima lyginti jokio serialo.
O kas ziurejot Oyle bir gecer zamanki? paziurejau kokias 7 serijas, neuzkabino

Gryna tiesa drinks_cheers.gif Aš nieko geriau nebuvau mačiusi, fantastika. Giliausias širdies kerteles palietė.
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 03 15, 10:56)
Ir pati Feriha,del to tevo pritarimo,mane biski nervino,labai daug Emiras del jos padare,tikrai mergaitei labai pasiseke  lotuliukas.gif

O galas nesokiravo? as du kartus turejau ziuret,kad suprast kas ivyko,ir labai susinervinau  doh.gif ,tai antra karta ziurejau,tik iki vestuviu biggrin.gif

man siaip Ferihos vaidinimas nelabai ytikino, kad ji beprotiskai myli, kartais noredavos is jos didesnes reakcijos i kai kurias detales g.gif

o kas tave sokiravo? g.gif

QUOTE(Aylin @ 2015 03 15, 13:22)
*O DA nelyginu su turku serialais, cia tiesiog sedevras, su juo negalima lyginti jokio serialo.
**O kas ziurejot Oyle bir gecer zamanki? paziurejau kokias 7 serijas, neuzkabino

* drinks_cheers.gif
**as ziurejau, lb istemptas, siaip visai patiko, lb patiko parodytas mamos ir vaiku santykis, ta ju tvirtybe, meile, siluma wub.gif ir siaip lb patiko pati pabaiga, kai jau suejo visi aktoriai, rezisieriai, lb graziai ziurejos smile.gif ji state ta pati rezisiere, kaip ir DA rolleyes.gif
Atsakyti
Aš šiuo metu žiūriu "Merhamet". Labai patinka. Įdomi istorija, gražūs aktoriai, lengvai źiūrisi. Jei ne titrų skaitymas, tai per porą savaičių bučiau pražiūrėjusi biggrin.gif o dabar maloniai kankinuosi thumbup.gif
Atsakyti