skoniai tikrai skirtingi, man tai DA tai tikrai lb patiko serialas, kolkas man jis is ziuretu serialu 1 vietoje
kas ziurejot AFK ar apsimoka ziuret ta pratesima- Emiro kelias?
QUOTE(rena @ 2015 03 14, 00:53)
kas ziurejot AFK ar apsimoka ziuret ta pratesima- Emiro kelias?
Kiek skaiciau neverta,jis nedabaigtas yra,atsiliepimai ne kokie,as pati bandziau biski ziuret,tai Emiras puse pirmos serijos ant kapo pragulejo :/,o vos ne kitoj serojoj sutiko naija meile
Jau baiget AFK? Ar patiko?
QUOTE(Cypukė @ 2015 03 12, 21:07)
Gal žinot kokių turkiškų serialų, kurie būtų panašūs į Čiauškutę (Çalikusu), na apie senesnius laikus, meilę, tik žinoma su laiminga pabaiga nes turkų taip "mėgstamos" pabaigos - man ne prie širdies
gospoza Giuli. tik pabaigos dar nemaciau, bet senesni laikai ir idomus
nu paziurejau UM. nu jo, su tokiu mylimuoju tik nusisauti ir lieka
man kaip filmas Kiuziejus fainesnis
QUOTE(lauravala @ 2015 03 14, 09:51)
Kiek skaiciau neverta,jis nedabaigtas yra,atsiliepimai ne kokie,as pati bandziau biski ziuret,tai Emiras puse pirmos serijos ant kapo pragulejo :/,o vos ne kitoj serojoj sutiko naija meile
baigiau, tai vat tas pirmas sezonas su tuo melavimu per daug uztesta, nervino juodai, o jau va antras sezonas yra ka ziuret, patiko
tik kas istrigo tam seriale, tai amziais studentu pijokavimas, o poto uz vairo seda, kazkokia man nesamone ir ta mama ne i tema taip issiunte i ta kaima, nes kartais idiotiskai, kad tokie pas dukra yvikiai svarbus, o mama mol atvaziuot negali, geriau butu tas psihas ja nusoves, tai kazkaip butu normaliau
as paziurejau pirmos serijos biski, tai tik maciau kaip ten gaisre isgelbejo kazka ir isjungiau, tai tada ir neziuresiu, reik dabar Gyvenimo bangas daziuret kelias serijas bet man Jamanas koks negrazus gyvenimo bangose, o va AFK jis daug simpatiskesnis
QUOTE(Zivilka @ 2015 03 14, 12:16)
gospoza Giuli. tik pabaigos dar nemaciau, bet senesni laikai ir idomus
as gaspaza Giuli viena serija paziurejau, kazkaip neuzkabino, bet manau reik dar toliau paziuret
QUOTE(rena @ 2015 03 14, 13:37)
baigiau, tai vat tas pirmas sezonas su tuo melavimu per daug uztesta, nervino juodai, o jau va antras sezonas yra ka ziuret, patiko
tik kas istrigo tam seriale, tai amziais studentu pijokavimas, o poto uz vairo seda, kazkokia man nesamone ir ta mama ne i tema taip issiunte i ta kaima, nes kartais idiotiskai, kad tokie pas dukra yvikiai svarbus, o mama mol atvaziuot negali, geriau butu tas psihas ja nusoves, tai kazkaip butu normaliau
as paziurejau pirmos serijos biski, tai tik maciau kaip ten gaisre isgelbejo kazka ir isjungiau, tai tada ir neziuresiu, reik dabar Gyvenimo bangas daziuret kelias serijas bet man Jamanas koks negrazus gyvenimo bangose, o va AFK jis daug simpatiskesnis
as gaspaza Giuli viena serija paziurejau, kazkaip neuzkabino, bet manau reik dar toliau paziuret
su tais melavimais tikrai uztesta,bet paskui man nerealiai idomu buvo,ir kaip graziai Emiras jai palei nosi duris tranke man ju meile grazi,kazkodel man labiau itikinama nei JaMiru
Del alkoholio ir man kazkaip uztrigo
Motinos vaidmuo man labai patiko,kiek skaiciau aktore susirgo veziu ir projekta turejo palikti greitai
Ai dar Mechmeto zmonike keleta kartu pasmaugt norejau,bet siaip gerulis jos vaidmuo
del Jamano ,man Emiras uffff ir ne tik
isvaizda
QUOTE(lauravala @ 2015 03 14, 14:57)
su tais melavimais tikrai uztesta,bet paskui man nerealiai idomu buvo,ir kaip graziai Emiras jai palei nosi duris tranke man ju meile grazi,kazkodel man labiau itikinama nei JaMiru
Motinos vaidmuo man labai patiko,kiek skaiciau aktore susirgo veziu ir projekta turejo palikti greitai
Ai dar Mechmeto zmonike keleta kartu pasmaugt norejau,bet siaip gerulis jos vaidmuo
isvaizda
isvaizda
mane beveik visa seriala nervino Mehmetas, nu maušius kazkoks, kaip jis seseri lauke sumuse, tai kazkas man baisaus buvo
Motinos ir man vaidmuo lb patiko, man ji ir Didingam amziuj gerai suvaidinus o tevas, tai geras stuobrys, kaip gerai buvo pasakyta kazkurioj serijoj, ta Mehmeto zmona berods sake, kad garbe sotus nebusi
tai va, dabar paskutinias serijas daskaitineju Gyvenimo bangu, nu koks jis man fui, ta jo plaukuosena atbaidanti ir negrazus kai sypsosi, o va Emiras atrodo visai kitaip, patrauklesnis
QUOTE(rena @ 2015 03 15, 10:41)
mane beveik visa seriala nervino Mehmetas, nu maušius kazkoks, kaip jis seseri lauke sumuse, tai kazkas man baisaus buvo
tai va, dabar paskutinias serijas daskaitineju Gyvenimo bangu, nu koks jis man fui, ta jo plaukuosena atbaidanti ir negrazus kai sypsosi, o va Emiras atrodo visai kitaip, patrauklesnis
Mechmetas ir mane ziauriai su tevu erzino,ir dar Emiro motina,neugino sunaus,o gyvenima reguliavo kaip reikiant
Ir pati Feriha,del to tevo pritarimo,mane biski nervino,labai daug Emiras del jos padare,tikrai mergaitei labai pasiseke
O galas nesokiravo? as du kartus turejau ziuret,kad suprast kas ivyko,ir labai susinervinau ,tai antra karta ziurejau,tik iki vestuviu
man UM pirmoje vietoje.
po to labai patiko Ask ve ceza ir aisku Kuzey Guney.
Ziuriu dabar Ezel, tai toks pusetinai, tas pats per ta pati, kerstas ir kerstas.
O DA nelyginu su turku serialais, cia tiesiog sedevras, su juo negalima lyginti jokio serialo.
O kas ziurejot Oyle bir gecer zamanki? paziurejau kokias 7 serijas, neuzkabino
Ziuriu dabar Ezel, tai toks pusetinai, tas pats per ta pati, kerstas ir kerstas.
O DA nelyginu su turku serialais, cia tiesiog sedevras, su juo negalima lyginti jokio serialo.
QUOTE(Aylin @ 2015 03 15, 12:22)
man UM pirmoje vietoje.
Gryna tiesa Aš nieko geriau nebuvau mačiusi, fantastika. Giliausias širdies kerteles palietė.
QUOTE(lauravala @ 2015 03 15, 10:56)
Ir pati Feriha,del to tevo pritarimo,mane biski nervino,labai daug Emiras del jos padare,tikrai mergaitei labai pasiseke
O galas nesokiravo? as du kartus turejau ziuret,kad suprast kas ivyko,ir labai susinervinau ,tai antra karta ziurejau,tik iki vestuviu
man siaip Ferihos vaidinimas nelabai ytikino, kad ji beprotiskai myli, kartais noredavos is jos didesnes reakcijos i kai kurias detales
o kas tave sokiravo?
QUOTE(Aylin @ 2015 03 15, 13:22)
*O DA nelyginu su turku serialais, cia tiesiog sedevras, su juo negalima lyginti jokio serialo.
**O kas ziurejot Oyle bir gecer zamanki? paziurejau kokias 7 serijas, neuzkabino
**O kas ziurejot Oyle bir gecer zamanki? paziurejau kokias 7 serijas, neuzkabino
*
**as ziurejau, lb istemptas, siaip visai patiko, lb patiko parodytas mamos ir vaiku santykis, ta ju tvirtybe, meile, siluma ir siaip lb patiko pati pabaiga, kai jau suejo visi aktoriai, rezisieriai, lb graziai ziurejos ji state ta pati rezisiere, kaip ir DA
Aš šiuo metu žiūriu "Merhamet". Labai patinka. Įdomi istorija, gražūs aktoriai, lengvai źiūrisi. Jei ne titrų skaitymas, tai per porą savaičių bučiau pražiūrėjusi o dabar maloniai kankinuosi