Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai III

QUOTE(VABALIUKE @ 2015 03 03, 20:00)
O Merhamet daugiau apie meilę ar labiau "šaudo-gaudo"?? Ir ar yra įgarsintas?  g.gif

Neigarsintas. Ir ne saudo-gaudo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 03 03, 22:38)
Neigarsintas. Ir ne saudo-gaudo smile.gif

Gaila, kad neįgarsintas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, aš turiu klausimą iš serialo Čiauškutė, kurį rodys per LNK, kirk šis serialas turi serijų? nes randu dabar 30, tai čia jau visos ar dar jis teberodomas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypukė @ 2015 03 07, 13:50)
Sveikos, aš turiu klausimą iš serialo Čiauškutė, kurį rodys per LNK, kirk šis serialas turi serijų? nes randu dabar 30, tai čia jau visos ar dar jis teberodomas ? smile.gif

Na jis tikrai neberodomas. Uzbaigtas. Tai turbut ir bus tik 30 seriju. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 07 kovo 2015 - 14:09
sakykit nergaitės, o kurt sejito ir sura 46 serija paskutinė...? kito sezono jau nebebus? sad.gif jis man pats paciausias serialas. dar žiūriu gyvenymo bangos, bet man jame trūksta veiksmo..
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2015 03 07, 21:01)
sakykit nergaitės, o kurt sejito ir sura 46 serija paskutinė...? kito sezono jau nebebus? sad.gif jis man pats paciausias serialas. dar žiūriu gyvenymo bangos, bet man jame trūksta veiksmo..

Tikrai taip, baigėsi Kurtas. Nebebus tęsinio,na, bet ką gali žinoti, gal ateity kas sukurs koki tesinuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 03 07, 17:03)
Tikrai taip, baigėsi Kurtas. Nebebus tęsinio,na, bet ką gali žinoti, gal ateity kas sukurs koki tesinuka biggrin.gif

Na aišku, didelis gailestis sad.gif.
Atsakyti
Na va, baigiau žiūrėt 20 minučių. Geras, patiko siužetas, aktoriai, muzika, ne per daug ištemptas, veiksmo pakankamai ir geras įgarsinimas thumbup.gif
Tik ką dabar žiūrėt?? biggrin.gif
Atsakyti
Gal žinot kokių turkiškų serialų, kurie būtų panašūs į Čiauškutę (Çalikusu), na apie senesnius laikus, meilę, tik žinoma su laiminga pabaiga smile.gif nes turkų taip "mėgstamos" pabaigos - man ne prie širdies biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2015 03 09, 21:28)
Na va, baigiau žiūrėt 20 minučių. Geras, patiko siužetas, aktoriai, muzika, ne per daug ištemptas, veiksmo pakankamai ir geras įgarsinimas thumbup.gif
Tik ką dabar žiūrėt??  biggrin.gif

Ir man 20 min labai labai patiko smile.gif Jis man dabar trečioje vietoje iš matytų 8 turkiškų po Atpildo ir UM.
Papildyta:
QUOTE(Cypukė @ 2015 03 12, 21:07)
Gal žinot kokių turkiškų serialų, kurie būtų panašūs į Čiauškutę (Çalikusu), na apie senesnius laikus, meilę, tik žinoma su laiminga pabaiga smile.gif nes turkų taip "mėgstamos" pabaigos - man ne prie širdies biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O tai Didingą amžių žiūrėjot? Ir Kurtas ten kažkas iš senovės.
Man kažkokia atmetimo alergija tokiem serialam kostiuminiam. Bet Čiauškutė visai nieko dar smile.gif Gal nepavęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 03 12, 23:17)
Ir man 20 min labai labai patiko smile.gif Jis man dabar trečioje vietoje iš matytų 8 turkiškų po Atpildo ir UM.
Papildyta:

O tai Didingą amžių žiūrėjot? Ir Kurtas ten kažkas iš senovės.
Man kažkokia atmetimo alergija tokiem serialam kostiuminiam. Bet Čiauškutė visai nieko dar smile.gif Gal nepavęs smile.gif

Didingą amžių žiurėjau, bet nebaigiau biggrin.gif (valios tiek neturėjau) biggrin.gif man irgi ne visi senoviniai serialai patinka, bet va Čiauškutė užkabino ( gal ir dėl to, kad tik 30 serijų), galvoju, gal dar kokį tokio tipo gerą radus visai nieko būtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 03 12, 22:17)

O koks ketvirtoj/penktoj vietoj? Matau, kad sutampa skoniai, tai ir klausiu biggrin.gif
Šiaip supratau, kad man įdomiau kai pagrindinė veikėja nėra iš meilės raudanti nekalta mergelė biggrin.gif
Atsakyti