Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai III

QUOTE(lauravala @ 2015 02 28, 08:53)
Iki pabaigos  lotuliukas.gif  sakau as ji prasukdavau biggrin.gif

kelinta serija ziurit?

o D doh.gif kuo toliau tuo jis mane labiau nervina doh.gif

13- paskutine su igarsinimu, tai jau kitas skaitysiu, tai irgi prasukinesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 02 28, 14:08)
o D doh.gif kuo toliau tuo jis mane labiau nervina doh.gif

13- paskutine su igarsinimu, tai jau kitas skaitysiu, tai irgi prasukinesiu biggrin.gif

Mane dar Mechmetas,ne ka maziau nervino,ir veliau dar vienas gerai nervinantis personazas dasides biggrin.gif zodziu vieni nervai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 28 vasario 2015 - 13:21
QUOTE(lauravala @ 2015 02 28, 14:20)
Mane dar Mechmetas,ne ka maziau nervino,ir veliau dar vienas gerai nervinantis personazas dasides biggrin.gif zodziu vieni nervai  lotuliukas.gif

tas irgi kazkoks lopas, nei atimsi, nei pridesi, kazkoks be nuomones g.gif
man dar ta jos tipo drauge kaimyne isterike, kazkokia man neaiski, nu tipo depresine, bet jau aktore parinta tokia atstumenti ir kazkaip man jokio jai gailescio nera, nu nemaloni ji man g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 02 28, 17:39)
tas irgi kazkoks lopas, nei atimsi, nei pridesi, kazkoks be nuomones g.gif
man dar ta jos tipo drauge kaimyne isterike, kazkokia man neaiski, nu tipo depresine, bet jau aktore parinta tokia atstumenti ir kazkaip man jokio jai gailescio nera, nu nemaloni ji man g.gif

drinks_cheers.gif ir man Dzansu nemaloni,manjake kazkokia biggrin.gif,bet ja butent tokia ir norima parodyt,ta irgi nemzai pridirbs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 28 vasario 2015 - 16:53
Gal kas ziurit "KARA PARA AŞK" ? Aptikau, kad igarsinta nemazai, idomu ar vertas demesio ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristobal @ 2015 02 28, 18:12)
Gal kas ziurit "KARA PARA AŞK" ? Aptikau, kad igarsinta nemazai, idomu ar vertas demesio ?  ax.gif

Yra KPA atskira tema pasieskokit smile.gif
As ziurejau,bet meciau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 28 vasario 2015 - 17:21
QUOTE(lauravala @ 2015 02 28, 17:49)
drinks_cheers.gif  ir man Dzansu nemaloni,manjake kazkokia biggrin.gif,bet ja butent tokia ir norima parodyt,ta irgi nemzai pridirbs biggrin.gif

dabar ziurejau suzadetuves, nu bet jau kaip aprenge ir susukavo, tai grynai kaliause Feriha lotuliukas.gif zo, jau prasideda ydomybes, jau noris ziuret kas toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 02 28, 16:20)
Yra KPA atskira tema pasieskokit  smile.gif
As ziurejau,bet meciau.....

drinks_cheers.gif
Ir as meciau. Pradzia buvo tikrai stipri ir idomi, o paskui nusivaziavo i pievas. Jis dar rodomas Turkijoje. Kaip ir Medcezir. Kiekviena savaite parodoma nauja serija ir po keliu dienu pasirodo su titrais, o paskui igarsintas variantas.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 02 28, 18:45)
zo, jau prasideda ydomybes, jau noris ziuret kas toliau biggrin.gif

Taip taip, jos tik prasideda mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2015 02 28, 18:57)
Pradzia buvo tikrai stipri ir idomi, o paskui nusivaziavo i pievas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2015 02 28, 00:49)
Mergiukai, sveikutes turku serialu megejos, sakykite, ar jums atidaro siame puslapyje serialus perziureti? Man nepavyksta ...

blush2.gif 4u.gif upsiukas, neidejau nuorodos , va apie sita kalbau, noriu Begantis laikas perziureti thumbup.gif http://turkishtvseri.../25.html#seriya
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2015 02 28, 21:56)
blush2.gif  4u.gif upsiukas, neidejau nuorodos , va apie sita kalbau, noriu Begantis laikas perziureti thumbup.gif http://turkishtvseri.../25.html#seriya

Sveiki,
neabeatidarineja sitos nuorodos, jau senokai smile.gif as pati per cia dazniausiai serialus ziuredavau. Jeigu, Jums reikia nuorodu, per kur paziureti " Beganti laika". Tai ieikit i sio serialo atskira tema, as ten pries kokia savite buvau ikelus kelias nuorodas, per kur dar galima ji ziureti. Nors siaip ivedus i paieska rusiskai, daug nuorodu ismeta. Jei nerasit, rasykit, ikelsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 03 01, 14:08)
Sveiki,
neabeatidarineja sitos nuorodos, jau senokai smile.gif as pati per cia dazniausiai serialus ziuredavau. Jeigu, Jums reikia nuorodu, per kur paziureti " Beganti laika". Tai ieikit i sio serialo atskira tema, as ten pries kokia savite buvau ikelus kelias nuorodas, per kur dar galima ji ziureti. Nors siaip ivedus i paieska rusiskai, daug nuorodu ismeta. Jei nerasit, rasykit, ikelsiu smile.gif

Ok, bandysiu ieskoti, bet jeigu nesunku imeskite ir jus. 4u.gif
Dekui
Atsakyti