Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai III

QUOTE(Milagra @ 2015 02 27, 17:22)
As vaidmeni nuo aktoriaus dar sugebu atskirti  ax.gif  biggrin.gif
Jum atrodo, kad Beren Saat nemoka vaidinti, man atrodo, kad Hazal Kaya nemoka biggrin.gif Pasigincykim?  bigsmile.gif

Ginčytis negaliu, nes nemačiau jos kitose rolėse, būtų neteisinga. o Nihal ji puikiai suvaidino. Nebent ta kvaila eisena ir kitose rolėse biggrin.gif tada nothing special.

O dėl Beren Saat tai jau rašiau ne kartą - vaidina ji puikiai ir įtikanamai visus jausmus, tik ne meilę Behliul. Jos aš nepamačiau ir ne aš viena. KG temoj užklausiau, bet gal čia man kas atsakys - kurioje serialo vietoje buvo matyti, kad va štai, ji kažką jaučia Behliul. Kada Behliul jausmai užgimė labai aiškiai matyti.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 02 27, 16:26)
O dėl Beren Saat tai jau rašiau ne kartą - vaidina ji puikiai ir įtikanamai visus jausmus, tik ne meilę Behliul. Jos aš nepamačiau ir ne aš viena. KG temoj užklausiau, bet gal čia man kas atsakys - kurioje serialo vietoje buvo matyti, kad va štai, ji kažką jaučia Behliul. Kada Behliul jausmai užgimė labai aiškiai matyti.

O jus kai isimylite zmogu, tai irgi galite pasakyti kuria sekunde tai ivyko? bigsmile.gif
Ir gal dar yra gyva UM tema, tai galite ten apie tai padiskutuoti, nes kazkaip jau atsibodo per visas temas ta pati biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 27 vasario 2015 - 17:39
QUOTE(Milagra @ 2015 02 27, 18:33)
O jus kai isimylite zmogu, tai irgi galite pasakyti kuria sekunde tai ivyko?  bigsmile.gif
Ir gal dar yra gyva UM tema, tai galite ten apie tai padiskutuoti, nes kazkaip jau atsibodo per visas temas ta pati biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2015 02 27, 16:00)
Geeras  thumbup.gif kaip tik Ezel ziuriu .
Radau rusų saituose,bet ku radau tik 71 serija isversta

Tai as nesakiau, kad neverta apskritai Ezelio ziureti. Yra labai daug zmoniu, kuriems sis serialas pats geriausias. Svarbiausia, kad kiekvienas savo randa.
As turejau oemnyje, kad vardan Kivanco neverta jo ziureti, nes ten jo labai ir labai nedaug smile.gif Bet jis kitoks smile.gif

Merginos buvo imete nuoroda, kur lietuviskai visas serialas yra. Nes gi ji rode per LNK.
Paklauskite Ezelio temoje. Arba gal Oziarage pasakys.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 02 27, 18:33)
O jus kai isimylite zmogu, tai irgi galite pasakyti kuria sekunde tai ivyko?  bigsmile.gif

hm, neįtikau poničkai biggrin.gif Taip jau gavosi, kad pažiūrėjau serialą, kai visos temos apie serialą jau numirė. Bet jūs UM temą irgi ne vieną kartą eskalavote ne viename skyrelyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 02 27, 15:27)
jei man nelimpa metu,neturiu tiek kantrybes laugh.gif

As prasukinedavau,jos tevu tuos marazmus,kartais per ilgi man ju tie pokalbiai budavo  biggrin.gif

Nu pabandykit nuo galo,as ne viena filma taip esu perziurejus  lotuliukas.gif

as dar laukiu, gal man patiks lotuliukas.gif neziureciau jei visai nepatiktu, bet dabar cekavumas, kaip toliau bus, ka ta blonde dar kokiu veju privarys biggrin.gif

QUOTE(Cristobal @ 2015 02 27, 15:45)
O tai dekui, sita paziuresiu  cool.gif  Jau taip nera ka ziuret, isprotet galima... nervina tie daliniai serialu vertimai  doh.gif

vat ir mane nervina, pasileidi seriala, tai nors darbai nusidirba, o subtitrus jau turi spoksot ir skaityt doh.gif

QUOTE(Milagra @ 2015 02 27, 17:22)
Praeitam poste ir sakiau, kad UM ji Nihal vaidmeniui tiko. Nes vaidino pobaise alpstancia paaugle, visiskai atskirta nuo socialaus gyvenimo, nesveikai isimylejusia giminaiti, su kuriuo kartu augo, kaip brolis ir sesuo, ir dar sugebancia tiketi, kad jis ja irgi myli. Kaip moteri. Tai va tokia as ja priimu. Ir tam jos vaidmeniui kazi kokiu aktoriniu sugebejimu nereikejo. Nebent nukristi alpstant taip, kad galvos neprasiskeltu biggrin.gif
Bet jos nematau charizmatiskos grazuoles vaidmeny, del kurios alpstama. Man ji negrazi, veido israiska dirbtina, sypsena dirbtina, eisena tragiska, juokas tragiskas, figura tragiska, rankos baisuma. Ir cia nieko bendro su Nihal vaidmeniu neturi, ir su tuo ar as ji megau ar ne smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet tam irgi sugebejimu reik kaskadininku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 02 27, 20:48)
as dar laukiu, gal man patiks lotuliukas.gif neziureciau jei visai nepatiktu, bet dabar cekavumas, kaip toliau bus, ka ta blonde dar kokiu veju privarys biggrin.gif

Oi! sita tai pridarys nemazai doh.gif ...as ja mielai uz plauku patasius buciau mad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 02 27, 18:48)
vat ir mane nervina, pasileidi seriala, tai nors darbai nusidirba, o subtitrus jau turi spoksot ir skaityt doh.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet tam irgi sugebejimu reik kaskadininku lotuliukas.gif

O kartais visai verta palaukti. Man yra buve ne karta, kad tikrai ne is karto uzkabina, bet paskui jau kaip kabina, tai kabina biggrin.gif

Nu reikia, reikia, nesiginciju lotuliukas.gif

Atsakyti
Manau jei yra poreikis,o ko nesukurti UM temos,pasisakytu ir maciusios ir tos kurios nemate blush2.gif
To serialo su Nihal istempiau tik 2 serijas,nepatiko,kad pradejo meluoti apsimesti tuo kuo nera.
Ezelio irgi gal dvi seriijas nu nepatiko ne mano filmas kaip ir Karadajus doh.gif tas tai is vis ne mano.Viskas man ten baisu blush2.gif gerbejos nepykite.
DA ziuriu,kai turiu laiko per tv,bet internete neieskau.Idomus gal tik labai istemptas.
Ziurejau nedaug turkisku serialu.Tik 1001 naktis,UM,KG,Menekse i Halil,Kurta su sura paziuriu.Na dabar svieziausias tai begantis laikas ir gyvenimo bangos.
Oi pamirsau Fatmagiul blush2.gif
Dabar,kai as nestuke.gif galesiu daugiau paziureti,bet kazkaip nerandu kas patiktu.
Atsakyti
Mergiukai, sveikutes turku serialu megejos, sakykite, ar jums atidaro siame puslapyje serialus perziureti? Man nepavyksta ...
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2015 02 28, 00:49)
Mergiukai, sveikutes turku serialu megejos, sakykite, ar jums atidaro siame puslapyje serialus perziureti? Man nepavyksta ...

apie koki psl.snekat?
Papildyta:
QUOTE(noir1 @ 2015 02 27, 22:54)
DA ziuriu,kai turiu laiko per tv,bet internete neieskau.Idomus gal tik labai istemptas.
Ziurejau nedaug turkisku serialu.Tik 1001 naktis,UM,KG,Menekse i Halil,Kurta su sura paziuriu.Na dabar svieziausias tai begantis laikas ir gyvenimo bangos.
Oi pamirsau Fatmagiul blush2.gif

tai sakyciau nemazai smile.gif
as tai DA, 1001 naktis, KG, Meile ir bausme, Fatmagiul, Begantis laikas ir gyvenimo bangos (po biski laukiam seriju), dabar AFK, tuoj atsils orai, baigsis ir serialai iki rudens biggrin.gif

kas ziurejot AFK, o tas jos tevas dar ilgai majacinsis seriale, nu nervina jis mane su savo senovinem musulmoniskom nuostatom, kazkoks man durnelis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 28 vasario 2015 - 00:27
QUOTE(rena @ 2015 02 28, 01:15)
kas ziurejot AFK, o tas jos tevas dar ilgai majacinsis seriale, nu nervina jis mane su savo senovinem musulmoniskom nuostatom, kazkoks man durnelis blush2.gif

Iki pabaigos lotuliukas.gif sakau as ji prasukdavau biggrin.gif

kelinta serija ziurit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 28 vasario 2015 - 07:54