Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai III

QUOTE(oziarage @ 2015 02 21, 18:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O aš dėl Behliulio lydžiaus. Na man ten toks jis kažkuo kerintis smile.gif Negražus, bet traukė. O vat Kuzėjus jo manęs nežavėjo. Tad išvada tokia, Emperatriz, jums reikia pažiūrėti Ugnis ir Ledas, nes jis ten skirtingas visiškai smile.gif

Na nera super grazuolis Kivancas,bet kazka tokio turi,kad kojos linksta biggrin.gif man jis visur grazus,na gal tik pabaigoje UM buvo nutukintas parselis tada labai jau feee buvo
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 21, 17:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O aš dėl Behliulio lydžiaus. Na man ten toks jis kažkuo kerintis smile.gif Negražus, bet traukė. O vat Kuzėjus jo manęs nežavėjo. Tad išvada tokia, Emperatriz, jums reikia pažiūrėti Ugnis ir Ledas, nes jis ten skirtingas visiškai smile.gif

Ačiū, gal geriau nežiūrėsiu nei ugnies nei ledo biggrin.gif

Noir, man nuo Kenano Imirzalioglu kojos linksta biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2015 02 22, 00:33)
Ačiū, gal geriau nežiūrėsiu nei ugnies nei ledo  biggrin.gif

Noir, man nuo Kenano Imirzalioglu kojos linksta  biggrin.gif  blush2.gif

O man jis labai vyriskas, bet nelinko kojos. Bet vistiek jis man Ezelį suvaidino tobulai. Ir tas filmas nerealus.
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 02 21, 01:47)
Norėčiau būti nė vieno nemačiusi, nes dabar nėra ka žiūrėti. Kolkas neatradau serialo,  kuris užkabintu taip, kaip UM, KG.

Tokio kaip UM tikrai nebus. unsure.gif bet va man rekomendavo 20 minuciu ir tikrai idomiai ziurisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 22, 00:47)
O man jis labai vyriskas, bet nelinko kojos. Bet vistiek jis man Ezelį suvaidino tobulai. Ir tas filmas nerealus.

drinks_cheers.gif bet bendrai, tai su gražiais vyrais sunkiai sunkiai turkiškuose serialuose.. lotuliukas.gif vos vienas kitas.
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2015 02 22, 09:14)
Tokio kaip UM tikrai nebus.  unsure.gif  bet va man rekomendavo 20 minuciu ir tikrai idomiai ziurisi  drinks_cheers.gif

Man vienu metu 20 minuciu pasirode tas pats per ta pati, bet veliau kai pradejo lysti tokie dalykai, tai man panasu pasidare i Ezeli truputi. Na, mazdaug nenuspesi niekaip, kad gali tas ar anas buti.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 22, 09:53)
Man vienu metu 20 minuciu pasirode tas pats per ta pati, bet veliau kai pradejo lysti tokie dalykai, tai man panasu pasidare i Ezeli truputi. Na, mazdaug nenuspesi niekaip, kad gali tas ar anas buti.

Tai ir idomu, kai nežinia kas bus toliau. Kaip pasisuks įvykiai. Dar gerai, kad neilgas smile.gif
Pagrindinė aktotė graži ir labai labai faini vaikuciai vaidina. Tik truputi slogus, liūdnokas. g.gif
Atsakyti
Žiūriu dabar Ezel, jau 5ą seriją. Na niekaip nekabina manęs serialas. Ir aktoriai man nepatrauklūs. Vienintelė Bade İşçil ten graži, bet gerokai pavalgius, palyginus su KG biggrin.gif Aktorių amžius man irgi nedera - Eyşan labai labai jauna, o Cengiz ir Ali yra gerokai pagyvene biggrin.gif Na ir pats Ezel jau amžiuj. Laukiu to wow, apie kurį rašėt.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 02 22, 10:31)
Žiūriu dabar Ezel, jau 5ą seriją. Na niekaip nekabina manęs serialas. Ir aktoriai man nepatrauklūs. Vienintelė Bade İşçil ten graži, bet gerokai pavalgius, palyginus su KG  biggrin.gif Aktorių amžius man irgi nedera - Eyşan labai labai jauna, o Cengiz ir Ali yra gerokai pagyvene biggrin.gif Na ir pats Ezel jau amžiuj. Laukiu to wow, apie kurį rašėt.

drinks_cheers.gif Ayshan man is viso, nei groziu, nei vaidmeniu nepatiko,lengvabude mergaiciuke,Ezelis tai tipiskas turkas ,man visiskai nepatrauklus schmoll.gif ,ir to wow as taip ir nesulaukiau..... g.gif biggrin.gif
Vienintelis geras ir grazus dalykas,sitam filme,buvo Ayshan sesuo,dabar nebepamenu vardo.
Dar dedules aforizmai grazus buvo biggrin.gif
Atsakyti
Jo, sesuo labai miela. O dėdė labai apsiskaitęs dėl to taip gražiai šnekėjo. Ezelis taip, tipiškos pietietiškos išvaizdos. Ir nesuprantu, ką Eyşan mato vyrai. Kačarga ji man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 02 22, 11:27)
Jo, sesuo labai miela.
. Ir nesuprantu, ką Eyşan mato vyrai. Kačarga ji man biggrin.gif

Bahar,prisiminiau varda biggrin.gif
drinks_cheers.gif lotuliukas.gif ir dar pasileidus.....
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 02 22, 09:37)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  ir dar pasileidus.....

Nu o kazkas ten tyra meile mate biggrin.gif
Atsakyti