Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai III

QUOTE(vvjuka @ 2015 02 20, 21:11)
Kurį patartumėt pažiūrėti? Uždrausta meilė žiūrėjau.  Gumus gal žiūrėjot?

Man Gumus nepatiko. Nesąmoningas scenarijus ir Kivanč ten toks nenatūralus ir perdaug saldus. Na ir pagridinė aktorė man negraži. Bet čia skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 02 20, 21:59)
Man Gumus nepatiko. Nesąmoningas scenarijus ir Kivanč ten toks nenatūralus ir perdaug saldus. Na ir pagridinė aktorė man negraži. Bet čia skonio reikalas.

O kaip Kuzeiy, Kurt Seyt?
Atsakyti

Na aš dėliočiau taip:
1. UM ir KG
2. Kurt seyit ve Sura
3. Gumus
4. Menekse ve Halil

Kuzey Guney, tai man buvo pirmas turkiškas serialas. Isimylėjau smile.gif Rekomenduoju!
Kurta žiūrėjau dėl Kivanco. Pirmas sezonas nuobodus, antras įdomesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjella: 20 vasario 2015 - 22:52
QUOTE(Fjella @ 2015 02 20, 23:50)
Na aš dėliočiau taip:
1. UM ir KG
2. Kurt seyit ve Sura
3. Gumus
4. Menekse ve Halil

Kuzey Guney, tai man buvo pirmas turkiškas serialas. Isimylėjau smile.gif Rekomenduoju!
Kurta žiūrėjau dėl Kivanco. Pirmas sezonas nuobodus, antras įdomesnis.

Labai ačiū smile.gif bus daug bemiegių naktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2015 02 21, 00:34)
Labai ačiū  smile.gif  bus daug bemiegių naktų smile.gif

Norėčiau būti nė vieno nemačiusi, nes dabar nėra ka žiūrėti. Kolkas neatradau serialo, kuris užkabintu taip, kaip UM, KG.
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 02 21, 01:47)
Norėčiau būti nė vieno nemačiusi, nes dabar nėra ka žiūrėti. Kolkas neatradau serialo,  kuris užkabintu taip, kaip UM, KG.

Man UM tokį įdpūdį paliko, kad vis grįžtu ir grįžtu prie jo. Įtikinama aktorių vadyba. Tik Ananas labai statiškas, be emocijų. Blogai parinktas aktorius.
Dabar žiūriu Medcezir, tai nei ta jų meilė mane įtikina nei ten ką... Tik kad žiūriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2015 02 21, 12:18)
Dabar žiūriu Medcezir, tai nei ta jų meilė mane įtikina nei ten ką... Tik kad žiūriu smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2015 02 20, 23:04)
O kaip Kuzeiy, Kurt Seyt?

KG reikia priprasti prie kūdo ir pikto Kivančo, bet jo vaidyba neįtikėtina. Kurt Seit ve Shura toks scenarijus, kad Kivančui ten reikia tik antakius suraukti, didžiulis kontrastas po KG. Bet šiaip galima pažiūrėti, jei nėra ką žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 02 21, 14:56)
Kurt Seit ve Shura toks scenarijus, kad Kivančui ten reikia tik antakius suraukti, didžiulis kontrastas po KG. Bet šiaip galima pažiūrėti, jei nėra ką žiūrėti.

thumbup.gif Bet tie paryškinti antakiai žiauriai erzino. Ir šeip nedžiugino akies akivaizdžiai papudruotas Kivancas.
Atsakyti
jus čia vis rašot rašot apir kažkokį Kivacą, nu galvoju pasiguglinsiu kas čia per macho biggrin.gif. Gi žiūriu čia tas pats Behliulis nuo kurio man bloga biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2015 02 21, 17:23)
jus čia vis rašot rašot apir kažkokį Kivacą, nu galvoju pasiguglinsiu kas čia per macho biggrin.gif. Gi žiūriu čia tas pats Behliulis nuo kurio man bloga biggrin.gif biggrin.gif

Kam bloga, kam ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2015 02 21, 17:23)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O aš dėl Behliulio lydžiaus. Na man ten toks jis kažkuo kerintis smile.gif Negražus, bet traukė. O vat Kuzėjus jo manęs nežavėjo. Tad išvada tokia, Emperatriz, jums reikia pažiūrėti Ugnis ir Ledas, nes jis ten skirtingas visiškai smile.gif
Atsakyti