QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 01 28, 23:27)
Labukas.gal žinote kur lietuvių kalba būtų galima pažiūrėti Meilė ir bausmė? Arba Atpildas
?
?
Pati klausiau Atpildo temoje ir aciu vienai narei, Atpildas LT kalba yra Linkomanijoje! Valio.
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 30, 14:22)
As tuos 2 kartus, kai per lnk ir tv1 rode, jau ziurejau, dabar kazkaip nekyla ranka trecia karta ziuret. Per daug emociju man sukelia, bus po to ir naktys nemiegotos, ir akys isverktos... Tai geriau tik youtube vaizdelius karts nuo karto prasuku, be tu skaudziuju scenu
O kad sukurtu ka panasaus lygio... Nors dabar, kad ir ka sukurtu, nori nenori su UM lyginasi, aktoriu vietoj (Kivanc ir Beren) kartu niekur nebesifilmuociau matyt
O kad sukurtu ka panasaus lygio... Nors dabar, kad ir ka sukurtu, nori nenori su UM lyginasi, aktoriu vietoj (Kivanc ir Beren) kartu niekur nebesifilmuociau matyt
As siandien pagalvojau, kad butu gerai UM tesinys. Galetu Bihter atgaivinti Man ir Kivanc ir Beren kur bevaidina, lieka Bihter ir Behlul...
Papildyta:
Bandziau ziureti ta nauja per TV3 seriala. Is pradziu lyg nieko, meciau. Ne man.Tik idomu kaip viskas kiekvienam baigsis. Gal kas parasytu?