"Öyle Bir Geçer Zaman Ki"
Serialas apie seima. Tevu - vaiku, zmonos - vyro santykius. Pagrinde apie Dzamiles gyvenima. Cia daug personazu ir del to nemazai siuzetiniu liniju. Pagrindine asis, tikrai ne jaunatviska meile.
Veiksmas vyksta 1960-1980m., todel personazu isore, rubai, visa serialo stilistika, atmosfera, muzika, atitinka butent ta laikmeti. Demesio skiriama ir to laikmecio politikai.
Megstancioms veiksma, kriminalus, dinamika - cia neras. Aisku pasisaudymu bus
Bet va gyvenimiskos dramos cia daug. Todel serialas gana liudnas. Seriju apie 120 turkisku ( dauguma ilgesnes nei 2 val. ), todel serialas, bent man, istemptas gerokai.
Kas liecia, aktorius, tai is matytu per musu Tv, tai gali buti zinomi: Aras Bulut İynemli ( vaidina DA kazkuri Sultono sunu, nezinau kuri
, Farah Zeynep Abdullah ( vaidina Sura " Kurte"), dar yra pora aktoriu is "Kurto", bet as ju pavardziu nzn. Pagrindiniai aktoriai: Erkan Petekkaya ir Ayça Bingöl, nezinau ar kam jie zinomi, bet Turkijoj ( kiek teko skaityti)jie tarp savo kartos zinomi gerai. Daugiau lyg nematyti, bet negarantuoju.
Serialas visiskai ne siuolaikiskas, gyvenimiskas, paprastas. Man paciai dar liko suziureti 10 seriju, vis neuzbaigiu, nes pradzia patiko, veliau vis nuobodyn daresi. Man, aktoriai cia geri ir ypatingai patiko kai kuriu scenu nufilmavimas ( kaip turkai moka). Abejoju, kad serialas daug kam patiks, bet as ji laikau paprastu, bet neprastu
Man patinka gyvenimiškos dramos, tik jos turi kabinti, drėksti širdį, kaip tai padarė Atpildas. Ten verkdavau beveik kiekvieną seriją. Nes tai buvo šeimos, draugų ir priešų drama, besibaigusi taip, kad lieka atmintyje ilgam. Dėl ištempimo, čia gal kiekvienam skirtingai. Kažkas minėjo, kad Fatmagiule bus ištempta, bet nebuvo ten labai jau taip baisiai tempta. tas serialas irgi pėdsaką paliko. O vat dėl Kuzey Guney, nesu tikra, nors dar jis nesibaigė.