QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 08 08, 21:25)
Filmas pagal knyga statytas, kuri jei neklystu, parasyta remiantis tikrais faktais. Mano vyras tai netiki, kad galima isvis toki zmogu tokiu dalyku ismokyti:hm as kazkaip tikiu, kad buna stebuklu
Siandien mano planuose sis filmas yra... Dar jaunystej maciau filma pie viena jav rasytoja (dabar jau ji mirusi), paskui ta filma rode snobo kinas, tiesa tas filmas senas labai. Tai ji irgi buvo akla (ar labai prastai mate tik seselius nepamenu) ir kurcia ir dar kazkoki sutrikima turejo, zidziu buvo ji is turtingos seimos, bet visiska laukine, apie higiena kalbos nebuvo, nesiprausdavo, nesisukuodavo, kad drabuzius pervilkt ja ten tarnai gaudydavo ir jega viska darydavo. Valgydindavo irgi prirista prie kedes, baisu buvo. Neapsikentusi seima pasamde jai mokytoja, kuri irgi beveik akla buvo. Tai jos ten atskirai gyveno, mokytoja bande ja su garsais supazindint, per grindis su puodeliu dauze ir pan.kad mergaite pajustu virpesius matyt... Zodziu filmas tikrai geras. Jei bus idomu galesiu linka imest...
O vakar paziurejau Eylul filma. Ir kaip ir Raimiux pabaigoje isliejau asaru. Tik pradzia mane erzino, bet paskui nieko, viskas gerai