QUOTE(vitalicka @ 2014 11 22, 22:40)
Na ką, sprogo KURT SEIT burbulas
iš tikrųjų, labai daug pradžioj žadėjęs serialas kažkaip menko menko ir sumenko iki eilinio. Tiek serialas, tiek pagrindinis herojus Kurt Seit-iš super garbingo, be galo įsimylėjusio karininko liko kažkoks superbetmenas-snukiu daužytojas ir tikros meilės išdavikas. Įdomiai scenarijus surašytas-kažkaip norėjosi, kad Kurto ir Šuros meilė butų laiminga, nors ir tektų jai sunkių išbandymų. O dabar net nesugalvota normali priežastis, kodėl Kurtas jos atsisakė-apsaugot Šura norėjo, paskui jau vėl ok, paskui supyko, kad su Petru ir sese gyvena, ir taip supyko, kad nuėjo ir apsiženijo
nu ka as žinau
Matyt Kurtas šitaip su tėvu susitaikė-vedė turkę ir pasišventė tėvynės gelbėjimui.
Šiaip man tai Dželilis pats adekvačiausias čia-išliko draugas ne tik Kurtui, bet ir Šurai.
Pažiūrėjau aš tą serialą tik iš pagarbos Kivanc, taip sakant
, nors sakau, man iš pradžių buvo visai nieko-gal įspūdį darė Sankt Peterburgo rūmai (net buvo panašu į Nikitos Michalkovo filmus), na tik Šura iš pradžių nelabai, bet vat į pabaigą tai man tikrai patiko aktorės vaidyba. Ir tikrai, šitiek superinių aktorių, o rezultatas pššš, gal kaip sakė Milagra, viskas per tas bulves
)))) (čia tipo ginklus bulvių krepšiuose slėpė, ir tąsėsi pirmyn atgal su jom
- pasipriešinimas okupantams irgi kažkaip nedadarytas)
Viską labai teisingai surašėt. Mano galva
Su tokiu absurdišku scenarijumi ir grandioziškiausiam projektui užprogramuotas fiasko. Šitos scenaristės tiesiog taip įprato iš Kivanč daryti pinigus, kad pamiršo, jog žiūrovas ne tik jį nori matyti ekrane, bet ir bent kiek logišką veiksmų seką. Galvojo, kad po Uždraustos meilės ir Kuzey Guney sėkmės, už kuriuos abu jis gavo auksinius drugelius, žmonės tiesiog į jo abrozdėlį ekrane žiūrės ir reitingai sprogs
Gaila, labai gaila aktorių ir visos komandos už ekrano, nes, mano supratimu, visi jie savo darbą atliko gerai. Visi, išskyrus scenaristes ir režisierę, kuri tiek "lepsusų" pridarė, kad nei juoktis, nei verkt
Tikrai, kad viskas per bulves