QUOTE(radera @ 2014 11 07, 18:33)
Pasidalinkit,o kas idomu buvo? as kaip tik noreciau pailseti nuo to kivanco, per daug jis vaidenasi akyse:-), man labai patiko toks serialas Son Bahar, be dideliu kriminalu,gera pabaiga, taip noretusi kazko teigiamo,geru emociju, ir neilgo
Zinokit sunku ka ir patarti, nes nesu jau tiek daug pati macius. Nemegstu ziureti bet ko. O pas turkus su pozityvu ir teigiamomis emocijomis sunku, sakyciau
Bent jau is mano patirties ziurint
As, kadangi prisiekusi Kivanc gerbeja, tai pirmiausia, aisku, prarijau viska su juo
Po Uzdraustos meiles ir Kuzey guney, kuriems, mano akimis, lygiu tiesiog nera, tikrai buvo sunku atrasti ka ziureti, viskas atrode neverta demesio.
Apie Gumus ir Menekse ile Halil nepasakosiu, jei Kivanc nedomina
Nors
Gumus man tikrai visai patiko
Tik tiek, kad jis laaaabai ilgas. Bet va ten ir kriminalo neperdaugiausiai ir meile grazi, ir pabaiga gera
Menekse ile Halil nepatiko.
Dabar pradejau galvoti, ir, ziuriu, kad kiek nemazai is mano matytu jau parode musu TV
Ir galiu pasidziaugti, kad tikrai rodo geriausius
Kita vertus, lepina ziurova
Paskui va pripranti prie gero ir prastesniu produktu nebesinori
Is tokiu lengvesniu, tai sakyciau gal
Asi ir
Gonulcelen, jie tokie visiskai apie nieka. Na, apie meile, aisku
Be kriminalu praktiskai. Bet man ju siuzetai kiek primine meksikiecius
Ypac Gonulcelen. Bet aktoriai grazus ir vaizdas akiai mielas. Netrumpi.
Suskunlar trumpas, bet ziauriai itemptas, sunkus siuzetas. Uzmigt sunku budavo vakare paziurejus
Bet man patiko.
Intikam bandziau ziuret, tai visiskai nepatiko, meciau po keliu seriju. Kaip ir
Eski Hikaye.
Dabar ziuriu
Hatirla sevgili, su Beren Saat, senovinis, Turkijoj neramumai, revoliucijos ir salia eina linija apie labai grazia meile, bet jis dar tik verciamas ir su titrais.
Taip pat is rodomu ir verciamu yra
Kara para ask, bet ten jau kriminalai, lavonai
Is nerodytu per tv, turbut tiek. Sakau, ne tiek ir daug
Kitos merginos gal pasidalins, kurios daugiau mate