O man visai patinka. Aišku, kas per daug, tas nesveika, bet kažkiek susipažint man visai įdomu. Ypač kas susiję su Atatiurku. Aš kaip tikra turkė jį labai gerbiu
O, be to, Beren nuostabi Elcin irgi
Tiesa, ar žiūrėjai tu tą vergę Izaurą Gonulcelen?
QUOTE(Milagra @ 2014 09 09,)
Zinok, iki 10 seriju pratraukiau, veliau nervai nebelaike nu grynai Marimar bet ateis ziema, bus daug laisvu vakaru, gal daziuresiu prasukdama, nes aktoriai tai visai nieko buvo
Na šiandien krepšinis, tai kaip dar vienas turkų serialas - Keremas, Omeras :-) Bet kad ir kokie geri tie jūsų serialai, mes už LIETUVĄ!!
Papildyta:
O čia su įgarsinimu?
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 09 09, 03:43)
Na ką, žiūriu tą "Zapomni liubimyj". Aišku, dar tik 3 serijas mačiau, bet patinka man Toks politinis, daug informacijos apie Turkijos teisinę/politinę sistemą. Ir, aišku, meilė
O čia su įgarsinimu?
QUOTE(Mockava @ 2014 09 09, 17:49)
Na šiandien krepšinis, tai kaip dar vienas turkų serialas - Keremas, Omeras :-) Bet kad ir kokie geri tie jūsų serialai, mes už LIETUVĄ!!
O čia su įgarsinimu?
O čia su įgarsinimu?
Ašikas
Ne, su titrais, bet ir tai džiaugiuosi, nes seniai jo laukiu. Man labai patinka, užsikabliavau
QUOTE(Mockava @ 2014 09 09, 20:09)
Kažkuri jau buvot minėjus apie šį naują su Bugra...atrodo ir Ferhatą iš KG pamatysim.... Planuojat kuri žiūrėt? Prasidės 14 rugsėjo per Kanal D. Traileriai visai įdomiai susižiūrėjo, ir jei teisingai supratau Bugra vėl blogiuko rolėj, kas jam labai tinka
Siaip noreciau uzmest aki bet nzn kaip as viska spesiu apziuret
Taip taip, bus ir Ferhatas Mano mylimiausias Aš tai žiūrėsiu. Na, bent jau pabandysiu.
O ką tu tiek planuoji žiūrėti, Raimusiuxxx?
Aš tai tik KPA kolkas žiūriu ir tą Hatirla sevgili. Bet tai jo tik 8 serijos išverstos, o paskui jau ilgai teks laukti ir žiūrėti po vieną. Dar damušinėju Gumuš su vertimu, bet ten irgi po vieną seriją vis atsiranda laiks nuo laiko. Taip kad kažkam dar laiko tikrai atrasiu. Bandysiu žiūrėti su Bugra ir, žinoma, su Muratu Kurto, jaučiu, nežiūrėsiu
Aš tai tik KPA kolkas žiūriu ir tą Hatirla sevgili. Bet tai jo tik 8 serijos išverstos, o paskui jau ilgai teks laukti ir žiūrėti po vieną. Dar damušinėju Gumuš su vertimu, bet ten irgi po vieną seriją vis atsiranda laiks nuo laiko. Taip kad kažkam dar laiko tikrai atrasiu. Bandysiu žiūrėti su Bugra ir, žinoma, su Muratu Kurto, jaučiu, nežiūrėsiu
QUOTE(Milagra @ 2014 09 09, 20:46)
Taip taip, bus ir Ferhatas Mano mylimiausias Aš tai žiūrėsiu. Na, bent jau pabandysiu.
Tai ziuriu "Bescenaja vremia" (ten 3 sezonai, serijos po 1,45 min!!!!!!), KPA, kadangi per LNK nevisad iseina paziuret Fatmagul, tos dienos serija rytais rusiskai pasiziuriu.Juk nieko negaliu praleisti:lotuliukas: "Kurta" bandysiu ziuret, GAL dar ta "20 min." daziuresiu na "Kuzeju" turbut irgi ziuresiu, nu va dar jeigu ta su Burga nauja. Nemazas skaicius gaunasi o juk dar reikia forume papliurpt
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 09, 21:00)
o juk dar reikia forume papliurpt
Oi, tai čia savaime aišku Ir privaloma tiesiog
Tiesa, aš tą 20 minučių kažkurį vakarą pažiūrėjau, kažkaip suintrigavo, bet ne iki tiek kad lysčiau ieškot su rusišku vertimu , taigi gal ir pažiūrėsiu šį, nes tik vieną kart savaitėj, o ir kaip supratau serijų nedaug... A, tiesa, o čia po 2 serijas rodo, tai reiškia iśvis mažai čia jo išeis?
QUOTE(Mockava @ 2014 09 09, 21:14)
Tiesa, aš tą 20 minučių kažkurį vakarą pažiūrėjau, kažkaip suintrigavo, bet ne iki tiek kad lysčiau ieškot su rusišku vertimu , taigi gal ir pažiūrėsiu šį, nes tik vieną kart savaitėj, o ir kaip supratau serijų nedaug... A, tiesa, o čia po 2 serijas rodo, tai reiškia iśvis mažai čia jo išeis?
Jie tik sako, kad po dvi o is tikruju po viena normalia turkiska tai rodys 29 sestadienius o Kurto maciau laika siekt tiek pakeite ir rodys ir sest. Ir sekmad.