Susiradau sau antra turkiska meile Vat koks vyras
http://www.youtube.c...h?v=Bh5dlkxpGLc
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 07, 14:46)
Ar ne atrodo,kad mergaičiukė labai panaši savo šypsena į Ezelio motiną???
Papildyta:
Ar kas žiūrėjot tą 20-minutį?Aš pradėjau,bet nebaigiau...deja,esu žmogelis daugiau norintis gėrio,o ne blogio.Nepatiko... Geriau jau aš žvilgtelsiu į muilo operų statuso nepraradusius serijalus
QUOTE(Amapatria @ 2014 09 07, 14:00)
Ar ne atrodo,kad mergaičiukė labai panaši savo šypsena į Ezelio motiną???
Papildyta:
Ar kas žiūrėjot tą 20-minutį?Aš pradėjau,bet nebaigiau...deja,esu žmogelis daugiau norintis gėrio,o ne blogio.Nepatiko... Geriau jau aš žvilgtelsiu į muilo operų statuso nepraradusius serijalus
Papildyta:
Dabar kai pasaket, rimtai labai panasi sypsena. Beja, prisiminiau, kad ta aktore, kur buvo Ezelio motina, taigi tam "20 min" vaidina. Ten tokia gera tetulyte buvo, o cia ta tokia ziauri boba bent pradzioj...
Na as vakar baigiau Fatmagiul ziureti, ir padariau isvada, jog labiausiai myliu tai Toygar Isikli
QUOTE(lauravala @ 2014 09 08, 07:30)
Na as vakar baigiau Fatmagiul ziureti, ir padariau isvada, jog labiausiai myliu tai Toygar Isikli
na va nors tiek
QUOTE(lauravala @ 2014 09 08, 08:57)
Ir Selima biški
Oi to tai ne as tada geriau Rahmi
Oi, Toygar tai genijus
Bet vis tiek man pati paciu paciausia absoliuciai nuostabiausia jo daina SI
O as dziaugiuosi, kad ruses isgirdo mano prasymus ir pradejo versti seriala, kuri as labai norejau paziureti su Beren Saat. Hatirla sevgili. Jau 8 serijos isverstos, tai kuri laika turesiu ka veikti vakarais belaukdama treciadieniu
Papildyta:
Beje, Selimas man irgi toks Gaila man jo buvo
O as dziaugiuosi, kad ruses isgirdo mano prasymus ir pradejo versti seriala, kuri as labai norejau paziureti su Beren Saat. Hatirla sevgili. Jau 8 serijos isverstos, tai kuri laika turesiu ka veikti vakarais belaukdama treciadieniu
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 11:23)
Oi, Toygar tai genijus
Papildyta:
Papildyta:
Man ir si ir visos kitos girdetos filmuose BE isimties
Ir man reiks gal aki uzmest neblogas?
Nu ir man jo gaila buvo...net labai, su ta panele graziai jie man ziurejosi, gal but butu kas pavyke jiem...
Beje man senio Jašarano vaidyba labai patiko, ir Erdogano ir advokatas savo darba manyciau atliko super.
QUOTE(lauravala @ 2014 09 08, 10:27)
Ir man reiks gal aki uzmest neblogas?
Nu ir man jo gaila buvo...net labai, su ta panele graziai jie man ziurejosi, gal but butu kas pavyke jiem...
Nezinau, caro ruriko laiku toks Bet labai noriu ji paziuret, nes vienas pirmuju jos darbu.
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 11:34)
Nezinau, caro ruriko laiku toks Bet labai noriu ji paziuret, nes vienas pirmuju jos darbu.
kiek pamenu tai carai rurikai nepatinka tau...
QUOTE(lauravala @ 2014 09 08, 10:45)
kiek pamenu tai carai rurikai nepatinka tau...
Aha Bet vis tiek noriu paziuret Nebeliko ka daugiau
O jei rimtai tai labai giria ta seriala visur kiek skaiciau. Ir tas aktorius, su kuriuo vaidina, man visai idomus toks. Paziuresiu, jei nepatiks, tai nesikankinsiu