kas galit pasakyti apie APEPAZZA dydzius?
http://www.yoox.com/...p...K&sizeId=15
QUOTE(Viltin @ 2014 08 09, 10:17)
Laba diena,
gal kas žinote, kur būtų galima gražių kuprinių (reikia pirmokei mergaitei) rasti atsisiųsti?
gal kas žinote, kur būtų galima gražių kuprinių (reikia pirmokei mergaitei) rasti atsisiųsti?
Aš iš Mytoys pirkau Herlitz, gavosi dvigubai pigiau
QUOTE(me2za @ 2014 08 09, 22:52)
Aš iš Mytoys pirkau Herlitz, gavosi dvigubai pigiau
Maximoj su nuolaida dar pigiau jos iseina.
QUOTE(dives @ 2014 08 09, 21:39)
turiu Apepazza šliures. tai mano nuomone, dydis atitinka tiesa, manųjų padas odinis, tai slidokas bet vis viena aš jom labai patenkinta
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 09, 23:29)
Maximoj su nuolaida dar pigiau jos iseina.
Gal žiūrint kokios reikia, maniškė gavosi perpus pigiau iš Mytoys, tai išeina, kad Maximoj kuprinėms bent 50 proc turėtų taikyti, jog apsimokėtų pirkti čia, o ne siųstis O tokios nuolaidos nesitikiu Na gal, būna gi stebuklų Bet lauk, tikrink, gaudyk akcijas, parsiunčiau ir spakaina
Va Senukai padarė akciją 30 proc atseit viskam, specialiai kuprines būdama patikrinau, visos akcijnės, "nukainuotos" po 20-30 lt ir gana
merginos norejau patarimo, kas perkate is SD dzemperius, gal patarsite nuziurejau savo stambesnio sudejimo paaugliukui dzemperi, raso 13 IR XLB, kaip su dydziu butu, labai bijau prasauti, nes ankstesnej siuntoj parsisiunciau trningo kelnes XXL tai mano MB per dideles o jis 1.87 ugio Aciu
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 08 08, 14:34)
Reikia šuniui antiparazitinių priemonių, tad renku iš vaistinės ))
Renku www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo skubaus siuntimo (199 eurų)
Tvarkingus krepšelius (vardas, pavardė, nicas, tel.) siųskite prašau el.paštu Viktorija.Vinskute@gmail.com. Atsiėmimas Bajorų kalvose (netoli Santariškių) arba kita sutarta vieta.
Tik Vilnius, bankas SEB, Citadelė
Renku www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo skubaus siuntimo (199 eurų)
Tvarkingus krepšelius (vardas, pavardė, nicas, tel.) siųskite prašau el.paštu Viktorija.Vinskute@gmail.com. Atsiėmimas Bajorų kalvose (netoli Santariškių) arba kita sutarta vieta.
Tik Vilnius, bankas SEB, Citadelė
renku
Gal pasidalinsit patirtim kur mergaitems apie 7 metu striuke rudeniui nupirkti?
Aciu
Aciu
Gal kas siuntes is kazkur balinamos dantu pastos Velym? Jei taip, tai is kur?
Sveikos. Gal dar kas pirktų iš SD šiandien, Vilnius? Prisijungčiau, paskutinę dieną galioja kodukas.
QUOTE(Lux @ 2014 08 10, 15:18)
Sveikos. Gal dar kas pirktų iš SD šiandien, Vilnius? Prisijungčiau, paskutinę dieną galioja kodukas.
Aš planavau ryt pirkti, bet galiu ir šiandien, o koks kodas?