isbandziau juos neseniai, tikiuosi kita savaite jau gauti siuntini jie kaip imone tai viska siuncia ir su muitais ir pvm. cia info lietuviskai www.usa2you.lt
Lin1, dabar neturiu laiko peržiūrėt savo dream listo, jis visas užpildytas, dar atskirai netoli 100nuorodų turiu išsisaugojus, būna, kad su laiku noras praeina, taiva sėsiu ir žiūrėsiu kam kaina jau labai gera, o kai kas dar gali palaukt...praeita syki love mochino dzinsus uz 40euru nugvelbiau, man nelabai tiko-drauge pasieme, nezinau-tai kad ten visko yra, tik pirk
Labas, Gal galit paaiskinti kaip grazinti SD prekes. Kaip as su suprantu reikia uzpildyti prideta forma, o lipduka ar reikia klijuoti ant siuntinio ir dar siuntimas per Lietuvos pasta ar ne? Aciu
Mergaitės, gal galit man padėti, susidūriau su šiokiu tokiu neaiškumu... Padariau užsakymą iš SD, užsakymo suma- 102.58 eurų. Dabar žiūriu, kad banke rezervuota- 107.04 eurų. Tai kaip čia išeina, kodėl rezervuota didesnė suma?
Mergaitės, gal galit man padėti, susidūriau su šiokiu tokiu neaiškumu... Padariau užsakymą iš SD, užsakymo suma- 102.58 eurų. Dabar žiūriu, kad banke rezervuota- 107.04 eurų. Tai kaip čia išeina, kodėl rezervuota didesnė suma?
isbandziau juos neseniai, tikiuosi kita savaite jau gauti siuntini jie kaip imone tai viska siuncia ir su muitais ir pvm. cia info lietuviskai www.usa2you.lt