QUOTE(Almost. @ 2014 10 13, 14:17)
žinau žinau, ką turėjai minty, bet bendram kontekste gerai nuskambėjo, ypač tokioj temoj kalbant
šiaip mes apskritai planavom viską planuotis patys, DL imti tik koordinavimui ir dekoravimui, bet viskas susidėliojo taip, kad planai pasikeitė. aš džiaugiuosi, kad vis tiek net ir imant pilną paketą nėra to trukdžio prisidėti, daryti ir patiems kažką, nėra ribojimo tokio kadangi mes jau ir idėjas turim kažkokias, tai ir joms lengviau bus viską daryt jūsų atveju tai tikrai manau ir jums pagalba labai didelė, ir dovana iš Mamos bus oho, jūs tokias dideles vestuves darysit?
maniškis sakė per Kalėdinius išpardavimus bandys žiūrėt Hugo Boss kokią pasiūlą turi, bet iš esmės akį pakabinęs jau turi ant kelių Zaros kostiumų. labai ir man jie gražūs, nes tokie šiuolaikiški, jaunatviški
šiaip mes apskritai planavom viską planuotis patys, DL imti tik koordinavimui ir dekoravimui, bet viskas susidėliojo taip, kad planai pasikeitė. aš džiaugiuosi, kad vis tiek net ir imant pilną paketą nėra to trukdžio prisidėti, daryti ir patiems kažką, nėra ribojimo tokio kadangi mes jau ir idėjas turim kažkokias, tai ir joms lengviau bus viską daryt jūsų atveju tai tikrai manau ir jums pagalba labai didelė, ir dovana iš Mamos bus oho, jūs tokias dideles vestuves darysit?
maniškis sakė per Kalėdinius išpardavimus bandys žiūrėt Hugo Boss kokią pasiūlą turi, bet iš esmės akį pakabinęs jau turi ant kelių Zaros kostiumų. labai ir man jie gražūs, nes tokie šiuolaikiški, jaunatviški
taip.. mūsų vestuvės tokios jau didokos bus, na, bet kai esam dalyvavę kur 80-90 žmonių, tai čia dar normaliai tiesiog manojo plati giminė
mes irgi ieškom šiuolaikiškų kostiumų, tačiau Zaros dydžiai mums netinka, pirmiausia rankovės per trumpos, kelnių dydžiai niekad netinka, nestandartinis yra bet iš firminių, tai juodą neperseniausiai pirko Pierre Cardin, tai labai gražus, įliemenuotas..
Papildyta:
QUOTE(LiliLu @ 2014 10 15, 21:18)
Gal kas patars gerą, bet ir nebrangininką juvelyrą? Norim paprastučių, klasikinių balto aukso žiedų. O gal kuri matėt, kur Klaipėdoj tokius jau pagamintus galima nusipirkti?
Sveika
mes darysimės pas miesto juvelyrą, minijos g. jei turi savo aukso, tai vieno žiedo darymo kaina 200lt
QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 10 16, 09:47)
mes irgi ieškom šiuolaikiškų kostiumų, tačiau Zaros dydžiai mums netinka, pirmiausia rankovės per trumpos, kelnių dydžiai niekad netinka, nestandartinis yra
MB irgi nestandartinis labai aukštas, bet labai lieknas, tai nežinau, kaip čia bus.. sakė, kad lyg matavosi Zaros kostiumą (o gal tik švarką) ir tiko jam.. nu bet bus matyt dar
p.s. aš turiu tokį stiprų stiprų jausmą, kad mudvi esam ir realiai pažįstamos
O jūs Klaipėdoj planuojate pirkti kostiumą, ar kur kitur? Nes nelabai daug joje parduotuvių, kuriose pardavinėja vyrams kostiumus, tai ir galvoju, kur vertėtų apsidairyti...
na, jaunamartės, kaip sekasi planuot viską?
mes pajudėjom stipriai su reikalais, dabar galim mėgautis
buvom grįžę dienai į pajūrį susitvarkyt visko, tai situacija dabartinė tokia:
* Susiderinom viską su Palangos Bažnyčios kunigais. Su vienu susitvarkėm dokumentaciją, su kitu suderinom, jog jis mus tuoktų, esant galimybei. Paminėjo iškart, kad jei nutiks taip, jog jam nepavyks, tai skirs kitą nuostabų kunigą
* Susitikom su planuotojom. NUOSTABIOS MERGINOS. Patys geriausi atsiliepimai po vieno kavagerio ir ilgo pokalbio. Labai džiaugiuosi, kad su jom ėjom apžiūrėt restorano - uždavė savininkams labai gerų klausimų, apie kuriuos mes patys nebūtumę pagalvoję net. Taip pat aptarėm viską, gavom įvairių minčių, patarimų. Žodžiu pradėjom darbus
* Užsisakėm žiedus. Buvau nusižiūrėjus ir užsirašius aplankyti keturias juvelyrines, tačiau užsukom į pirmąją (Aukso Gija, L. Jakumo įmonė), kaip tik susitikom su pačiu Linu, apžiūrėjom jo darbus ir vieni žiedai taip krito į akį ir širdį, kad užsisakėm iškart pats Linas pasirodė labai puikus žmogus ir juvelyras, itin patiko jo darbo politika. Jokių pinigų neėmė, tik mūsų auksą (pasvėrė, viską surašė, likutį, jei toks bus, grąžins). Mokėjimas bus atsiimant žiedus, atsiimsime patys grįžę prieš vestuves
viskuo esu labai patenkinta, atrodo, kad visur, kur ėjau, tai taikė visos situacijos tiesiai į norimą dešimtuką
* Susiderinom viską su Palangos Bažnyčios kunigais. Su vienu susitvarkėm dokumentaciją, su kitu suderinom, jog jis mus tuoktų, esant galimybei. Paminėjo iškart, kad jei nutiks taip, jog jam nepavyks, tai skirs kitą nuostabų kunigą
* Susitikom su planuotojom. NUOSTABIOS MERGINOS. Patys geriausi atsiliepimai po vieno kavagerio ir ilgo pokalbio. Labai džiaugiuosi, kad su jom ėjom apžiūrėt restorano - uždavė savininkams labai gerų klausimų, apie kuriuos mes patys nebūtumę pagalvoję net. Taip pat aptarėm viską, gavom įvairių minčių, patarimų. Žodžiu pradėjom darbus
* Užsisakėm žiedus. Buvau nusižiūrėjus ir užsirašius aplankyti keturias juvelyrines, tačiau užsukom į pirmąją (Aukso Gija, L. Jakumo įmonė), kaip tik susitikom su pačiu Linu, apžiūrėjom jo darbus ir vieni žiedai taip krito į akį ir širdį, kad užsisakėm iškart pats Linas pasirodė labai puikus žmogus ir juvelyras, itin patiko jo darbo politika. Jokių pinigų neėmė, tik mūsų auksą (pasvėrė, viską surašė, likutį, jei toks bus, grąžins). Mokėjimas bus atsiimant žiedus, atsiimsime patys grįžę prieš vestuves
viskuo esu labai patenkinta, atrodo, kad visur, kur ėjau, tai taikė visos situacijos tiesiai į norimą dešimtuką
QUOTE(Almost. @ 2014 10 20, 13:30)
Kaip faina, sveikinu, kad tiek jau pliusiukų užsidėliojot (: tai gal jau pasakysit, kokį restoraną išsirinkot? Būtų taip pat įdomu pamatyti žiedų modeliuką {{: taip pat kokius klausimus uždavė planuotojos restoranui? Labai įdomu išgirsti, gal ir mes kažko nepagalvojom paklausti...
Mes kol kas stovim vietoje, preliminariai išsirinkom kvietimus, galvojam imti tokius: http://www.kvietimai...taly/f1199.html, arba kokius baltos spalvos klasikiniu http://www.kvietimai...ly/f1198tb.html.
Taip pat mąstome dėl gėrimų po bažnyčios. Vedėjas minėjo, kad parūpins staliuką užkandžiams ir gėrimams, mums tik reikia jais pasirūpinti. Bus svečių, kurie abstinentai, tad ieškau kokių linksmų gaiviųjų gėrimų buteliukų su šiaudeliais... Taip pat kiek maždaug šampano reikia po bažnyčios? Kokį mąstote pirkti?
QUOTE(lahti @ 2014 10 20, 13:20)
Kaip faina, sveikinu, kad tiek jau pliusiukų užsidėliojot (: tai gal jau pasakysit, kokį restoraną išsirinkot? Būtų taip pat įdomu pamatyti žiedų modeliuką {{: taip pat kokius klausimus uždavė planuotojos restoranui? Labai įdomu išgirsti, gal ir mes kažko nepagalvojom paklausti...
Mes kol kas stovim vietoje, preliminariai išsirinkom kvietimus, galvojam imti tokius
Taip pat mąstome dėl gėrimų po bažnyčios.
Mes kol kas stovim vietoje, preliminariai išsirinkom kvietimus, galvojam imti tokius
Taip pat mąstome dėl gėrimų po bažnyčios.
aciu! tikrai labai smagu ir sirdy ramu
del restorano - labai noreciau tai islaikyti sau iki kol kvietimai bus pagaminti, nes juose bus visa informacija, o as tikrai zinau, kad sventes laukia keli itin smalsus asmenys ir paskaito mane
ziedai is Sios galerijos, jei pasirinktumete Vestuvinius Ziedus, Nr. 6 realybeje jie ne tokie sviesus, foto labai nublukinta. tai dziaugiames, kad galejom realiai apziureti ir pasimatuoti
planuotojos klause del stalu, kaip isdelioja juos restorano saleje. po to teiravosi del atskiro iejimo, del rukomojo, dar tures pasiteirauti del stalu lauke fursetui, jei butu imanoma anksciau pasirodysiantiems sveciams surengti lauke, o ne sventes saleje
jusu tie pirmi nuziureti pakvietimai super atrodo! tie balti klasikiniai ne mano skonio visai
del sampano - apziurejom kainas kaip tik, tai vienareiksmiskai bet koki sampana (ar tai butu Bosca, ar Moët) mums apsimoka pirkti tik Lietuvoje del kainu skirtumo akcizu atzvilgiu.. planuojame turbut isigyti kelis butelius Moët, bet pagrinde turbut pirksime Bosca Anniversary - skanus putokslis ne visuomet buna tas, kuris brangus, o balta Bosca as pati tiesiog dievinu ir zinau, kad mano aplinkos zmones ji taip pat labai megsta, kai renkasi gerima sventems
del kiekio dar nesu tikra, kazkaip net negalvojau.. bet manau su planuotojom pasitarsim ir nuspresim, kiek reikes..
QUOTE(Almost. @ 2014 10 20, 14:30)
ziedai is Sios galerijos, jei pasirinktumete Vestuvinius Ziedus, Nr. 6 realybeje jie ne tokie sviesus, foto labai nublukinta. tai dziaugiames, kad galejom realiai apziureti ir pasimatuoti
jusu tie pirmi nuziureti pakvietimai super atrodo! tie balti klasikiniai ne mano skonio visai
del sampano - apziurejom kainas kaip tik, tai vienareiksmiskai bet koki sampana (ar tai butu Bosca, ar Moët) planuojame turbut isigyti kelis butelius Moët, bet pagrinde turbut pirksime Bosca Anniversary - skanus putokslis ne visuomet buna tas, kuris brangus, o balta Bosca as pati tiesiog dievinu ir zinau, kad mano aplinkos zmones ji taip pat labai megsta, kai renkasi gerima sventems
del kiekio dar nesu tikra, kazkaip net negalvojau.. bet manau su planuotojom pasitarsim ir nuspresim, kiek reikes..
del sampano - apziurejom kainas kaip tik, tai vienareiksmiskai bet koki sampana (ar tai butu Bosca, ar Moët) planuojame turbut isigyti kelis butelius Moët, bet pagrinde turbut pirksime Bosca Anniversary - skanus putokslis ne visuomet buna tas, kuris brangus, o balta Bosca as pati tiesiog dievinu ir zinau, kad mano aplinkos zmones ji taip pat labai megsta, kai renkasi gerima sventems
Labai gražūs žiedeliai, išskirtiniai, bet kartu ir ne per daug (((: kiek toks darbas kainuoja?
Dėl kvietimų, man pirmieji irgi mielesni, nes tokie individualesni... Bet jie labiau tiktų rustic stiliaus vestuvėms, o mūsų visgi bus vintažas, tai tie balti kvietimai tokie labai tinkantys ir tiksliai nusakantys vestuvių temą... Tai va taip ir mėtomės vis nieko, kol nenuėjom į bažnyčią, kvietimų vis tiek nedarysim, tai dar daug laiko liko.
Dėl šampano, tai man moet labai skanus, patinka tas sausumas, bet norisi surasti kažkokią alternatyvą, kad butelis kainuotų ~70 litų, o ne virš 100. Nes jei pas mus bus geriančių ~35 žmonės, preliminariai reikia 10-12 butelių šampano, tai nesinori ant tokio palyginus menkniekio iššvaistyti pusantro tūkstančio...
QUOTE(lahti @ 2014 10 20, 14:54)
Labai gražūs žiedeliai, išskirtiniai, bet kartu ir ne per daug (((: kiek toks darbas kainuoja?
Dėl šampano, tai man moet labai skanus, patinka tas sausumas, bet norisi surasti kažkokią alternatyvą, kad butelis kainuotų ~70 litų, o ne virš 100. Nes jei pas mus bus geriančių ~35 žmonės, preliminariai reikia 10-12 butelių šampano, tai nesinori ant tokio palyginus menkniekio iššvaistyti pusantro tūkstančio...
ačiū šiaip turėjom susiradę kitokį modelį norimų, bet pakalbėjom su juvelyru, parodė jis dar panašų pavyzdį savo gamintų. gražu labai pažiūrėt, bet, kaip ir pats paaiškino, labai nepraktiška. ir šiaip gerai pasakė, kad žmonės kiti pasidaro tai dienai atrodo nuostabiai tobulus, išskirtinio dizaino žiedus, labai toli nutolusius nuo klasikinių, o po kokių 5-10metų lekia darytis naujų, klasikinių, nes ir dizainas nusibosta, ir priežiūros daug reikalauja.. šitų gamyba kainuoja 1000Lt (su savo auksu) ir plius už briliantą papildomai (už mano norimą bus iki 550Lt).
Moet skanu, tikrai, bet vis tiek manau, kad brangoka, jei pirkt daugiau, nei kelis butelius ir vaišinti visus svečius.. Aišku ir grožis, ir skonis verta, bet manau, kad pasiliksime prie tradicijų šiuo klausimu tiesa, Moet butelis per akcijas Lietuvoje būtent ir kainuotų apie 70Lt dabar žiūrėjau jo kaina apie 100Lt berods, tai jeigu yra šampanui / vynui akcijos 30 - 40%, tai super tikrai gaunasi. Todėl ir žiūrėjom, kad tiek Moet, tiek kitą šampaną pirksim Lietuvoje
QUOTE(Almost. @ 2014 10 16, 13:48)
MB irgi nestandartinis labai aukštas, bet labai lieknas, tai nežinau, kaip čia bus.. sakė, kad lyg matavosi Zaros kostiumą (o gal tik švarką) ir tiko jam.. nu bet bus matyt dar
na na, kas slepiasi po šiuo slapyvardžiu?
Papildyta:
QUOTE(lahti @ 2014 10 16, 21:45)
O jūs Klaipėdoj planuojate pirkti kostiumą, ar kur kitur? Nes nelabai daug joje parduotuvių, kuriose pardavinėja vyrams kostiumus, tai ir galvoju, kur vertėtų apsidairyti...
manau, Klaipėdoje nelabai ką gausime, teks Vilniuje dairytis
Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2014 10 20, 14:30)
Sveikinimai pajudėjus į priekį!
mes taip pat šį savaitgalį užsisakėme žiedus, kaip ir minėjau ankščiau, ėjome pas miesto juvelyrą, minijos g., davėme savo auksą, viską pasvėrė, užrašė, pinigėlius mokėti reikės taip pat atsiimant, patiko ta tvarka. Mėnesio bėgyje reikės atvykti pasimatuoti
laukiu šios savaitės pab., nes eisime susitikti su vedėju, gal irgi kas paaiškės..
QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 10 21, 09:49)
na na, kas slepiasi po šiuo slapyvardžiu?
laukiu šios savaitės pab., nes eisime susitikti su vedėju, gal irgi kas paaiškės..
jau išsiaiškinom
dėkui! žiedus sakėtės klasikinius ar pasikeitė nuomonė nuvykus pas juvelyrą?
aš kažkaip vakar ir užvakar susimėčiau net, nes nebežinau, ar noriu filmuotojo, ar ne.. kažkaip iš tiesų atrodo, kad nereikia, kam čia ir t.t., bet pažiūrėjau kelis filmukus vakar vienų filmuotojų ir.. raštelėjau laišką su užklausa. bus matyt, ką atsakys
QUOTE(Almost. @ 2014 10 21, 12:04)
jau išsiaiškinom
aš kažkaip vakar ir užvakar susimėčiau net, nes nebežinau, ar noriu filmuotojo, ar ne.. kažkaip iš tiesų atrodo, kad nereikia, kam čia ir t.t., bet pažiūrėjau kelis filmukus vakar vienų filmuotojų ir.. raštelėjau laišką su užklausa. bus matyt, ką atsakys
žiedus užsisakėme mažiau lenktus nei klasikiniai, geltono aukso, paprasti, tokių ir norėjome, tik mano bus su vienu briliantuku
na, dėl filmuotojų tai aš jau seniai nuomonę susidariusią turėjau, noriu savo vestuvių video, įamžintų pačių gražiausių akimirkų..
Almost. kam siuntei užklausą?