Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Klaipėdos ir Pajūrio krašto nuotakos

sveikos, sužadėtinės 59.gif

tai kaip sekasi planuoti, ar judate pirmyn su visais vestuviniais reikaliukais? bigsmile.gif
mes jau kitos savaitės pabaigoje, labai tikimės, nuveiksim labai nemažai ir pasistūmėsim pirmyn 59.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 10 07, 13:02)
sveikos, sužadėtinės 59.gif

tai kaip sekasi planuoti, ar judate pirmyn su visais vestuviniais reikaliukais?  bigsmile.gif
mes jau kitos savaitės pabaigoje, labai tikimės, nuveiksim labai nemažai ir pasistūmėsim pirmyn 59.gif

Sveikute 4u.gif
na, mes nelabai pasistūmėjom, tik tiek, kad buvau susitikusi su dekoratore, bei pokalbiui su fotografe, tačiau dėl pastarosios dar abejojame.. ax.gif savaitgalį dalyvavau vestuvėse, šventė vyko Memelio dvare, vidurnaktį buvo leidžiami balionai su led lemputėmis, tikrai gražus reginys.. alternatyva visiems fejerverkams ir fakyrams smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 10 07, 11:24)
Sveikute  4u.gif
na, mes nelabai pasistūmėjom, tik tiek, kad buvau susitikusi su dekoratore, bei pokalbiui su fotografe, tačiau dėl pastarosios dar abejojame..  ax.gif  savaitgalį dalyvavau vestuvėse, šventė vyko Memelio dvare, vidurnaktį buvo leidžiami balionai su led lemputėmis, tikrai gražus reginys.. alternatyva visiems fejerverkams ir fakyrams  smile.gif  4u.gif

jei ne paslaptis, kokią dekoratorę išsirinkote? gal jau minėjote, bet nuo darbų kiekio galva susisuko man blush2.gif biggrin.gif

aha, žiūrėjau aš Memelio Dvarą - aplinka, interjeras ĮSPŪDINGI. Labai norėčiau ten švęsti savo šventę, bet su mūsų šventės koncepcija ten švenčiant mums būtų tik bereikalingai išmesti pinigai.. smile.gif
Atsakyti
Mes kažkaip strigom su planavimu. Rodos, pagrindinius dalykus jau turim, visa kita tik smulkmenos, bet išties, net nebežinau, nuo ko pradėti tas smulkmenas derinti... Norėjome tilpti į 30 tūkst. Vedėjas, dj, fotografai, šventės vieta jau "suvalgo" 16. Reikia bandyti protingai paskaičiuoti, kaip į likusius 14 tūkst įtalpinti visas grožio prekes, rūbus, žiedus, užkandžius ir muziką prie bažnyčios, transportą, dekoravimą, kai kurių svečių apgyvendinimą ir kitas smulkmenas... O ir su MB kai pradedam šnekėti, tai nieko doro nenusprendžiam, viskas pasibaigia tom linksmom frazėm "pažiūrėsim dar", "bus matyt", "na, vėliau pakalbėsim", nes abu išties tingim taip imti, sėst ir susikaičiuoti, kiek visi norai preliminariai gali atsieiti ir kokias sugalvotas idėjas apsimoka įgyvendinti, o kurių - ne.

Vienintelis dalykas, kuriuo su malonumu domiuosi, tai medaus mėnuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2014 10 07, 12:03)
Mes kažkaip strigom su planavimu. Rodos, pagrindinius dalykus jau turim, visa kita tik smulkmenos, bet išties, net nebežinau, nuo ko pradėti tas smulkmenas derinti...

aš tai va pažiūrinėjau, kad merginos, su kuriomis pasirašėme sutartį dėl dekoravimo ir koordinavimo (ir preliminariai planavimo), turi tokių paketų, kuriais siūlo tik susisteminti, pasiūlyti planavimo planą, suderinti biudžetą, sudėlioti jį tinkama linkme, tiesiog padėti planuojant smile.gif jeigu pasimetėt judu planavime, tai gal praverstų jums tokia paslauga? nes aš tai galvoju, kad man tikrai praverstų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 10 07, 13:08)
aš tai va pažiūrinėjau, kad merginos, su kuriomis pasirašėme sutartį dėl dekoravimo ir koordinavimo (ir preliminariai planavimo), turi tokių paketų, kuriais siūlo tik susisteminti, pasiūlyti planavimo planą, suderinti biudžetą, sudėlioti jį tinkama linkme, tiesiog padėti planuojant  smile.gif jeigu pasimetėt judu planavime, tai gal praverstų jums tokia paslauga? nes aš tai galvoju, kad man tikrai praverstų  biggrin.gif

Kažkaip nežinau, ar verta. Kai seniau pagalvodavau apie vestuves, tai visada sau ir kitiems sakiau, kad jau pas mane tikrai bus planuotoja, kuri neš sunkią vestuvių planavimo dalią, o aš tik džiaugsiuosi ir vargo nematysiu, o jei kokia draugė sakydavo, kad ji planuotojos nenori, tada pasiūlydavau konsultaciją, kuri padės "susisteminti" visą informaciją ir patars, kaip ir ką daryti... O kai jau pribrendo reikalas ir ėmėme planuoti savąją šventę, kažkaip va ir nebežinome, ar tokios paslaugos tikrai labai jau kažką keičia. Juk realiai kai bandai "tilpti" į biudžetą, tai nelabai norisi išleisti papildomus kelis šimtus konsultacijai, per kurią tau tiesiog susistemins visą jau turimą informaciją. Realiai, susisteminti gali ir pati, prie taurės vyno su geros draugės pagalba, kuriai patinka vestuvinės temos biggrin.gif Bet gal aš tiesiog ne taip suprantu tos konsultacijos turinį? Nes realiai negirdėjau ir čia neskaičiau nei vieno pasisakymo, kuriame būtų pasakojama, jog kažkas panašią paslaugą pasirinko ir džiaugėsi/nusivylė.
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 10 07, 13:34)
jei ne paslaptis, kokią dekoratorę išsirinkote? gal jau minėjote, bet nuo darbų kiekio galva susisuko man  blush2.gif  biggrin.gif

aha, žiūrėjau aš Memelio Dvarą - aplinka, interjeras ĮSPŪDINGI. Labai norėčiau ten švęsti savo šventę, bet su mūsų šventės koncepcija ten švenčiant mums būtų tik bereikalingai išmesti pinigai..  smile.gif

Sveika 4u.gif del dekoro kalbejau su viena panele is By Force Majeure decor, man patinka ju stilius, tikiuos ties jomis ir apsistoti, nenoriu blizguciu ir pan., tad jos man patiks, taip pat Vestuviu parodoje parodoje uzmaciau naujakures, "Nebijok svajoti" jos nuo A iki Z rupinasi svente, ju stilius panasus, man jis prie sirdies.. wub.gif
as noriu kad sventeje vyrautu rustic stilius, Memelio dvaras man butu 100kartu labiau tikes, bet kad kaina kosmine doh.gif blink.gif uzteks ir Zupes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lahti @ 2014 10 07, 14:03)
Mes kažkaip strigom su planavimu. Rodos, pagrindinius dalykus jau turim, visa kita tik smulkmenos, bet išties, net nebežinau, nuo ko pradėti tas smulkmenas derinti... Norėjome tilpti į 30 tūkst. Vedėjas, dj, fotografai, šventės vieta jau "suvalgo" 16. Reikia bandyti protingai paskaičiuoti, kaip į likusius 14 tūkst įtalpinti visas grožio prekes, rūbus, žiedus, užkandžius ir muziką prie bažnyčios, transportą, dekoravimą, kai kurių svečių apgyvendinimą ir kitas smulkmenas... O ir su MB kai pradedam šnekėti, tai nieko doro nenusprendžiam, viskas pasibaigia tom linksmom frazėm "pažiūrėsim dar", "bus matyt", "na, vėliau pakalbėsim", nes abu išties tingim taip imti, sėst ir susikaičiuoti, kiek visi norai preliminariai gali atsieiti ir kokias sugalvotas idėjas apsimoka įgyvendinti, o kurių - ne.

Vienintelis dalykas, kuriuo su malonumu domiuosi, tai medaus mėnuo biggrin.gif

atleiskit, jei uzmirsau, ka is vedeju issirinkot? 4u.gif man sis klausimas dabar aktualiausias gal ka zinot apie Toma Jasinska ir Viktora Usova? ax.gif

o del medaus menesio, kiekvienai, manau, tas pats, po visu, kad ir graziu ir isimintinu, bet vistiek vargu norisi greiciau lekti i kelione su vyru ir megautis buvimu tik dviese.. wub.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruskaaa: 09 spalio 2014 - 14:30
QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 10 09, 13:28)
Sveika 4u.gif del dekoro kalbejau su viena panele is By Force Majeure decor, man patinka ju stilius, tikiuos ties jomis ir apsistoti, nenoriu blizguciu ir pan., tad jos man patiks, taip pat Vestuviu parodoje parodoje uzmaciau naujakures, "Nebijok svajoti" jos nuo A iki Z rupinasi svente, ju stilius panasus, man jis prie sirdies..  wub.gif

as noriu kad sventeje vyrautu rustic stilius, Memelio dvaras man butu 100kartu labiau tikes, bet kad kaina kosmine  doh.gif  blink.gif uzteks ir Zupes  4u.gif

o del medaus menesio, kiekvienai, manau, tas pats, po visu, kad ir graziu ir isimintinu, bet vistiek vargu norisi greiciau lekti i kelione su vyru ir megautis buvimu tik dviese..  wub.gif  smile.gif

nežinau nei vienų, nei kitų blush2.gif biggrin.gif gal kad nelabai dekoru šiaip domėjausi, nes bendravau tik su dviem komandom, bet vis tiek likau prie tos, kurią nusižiūrėjau pirmiau smile.gif

man dar labai nepatiko tas faktas, kad Memelio Dvaro savininkas ar tai vadovas nesugebėjo bent preliminariai parašyti įkainių. pasiūlė "Susiskambinti, nes rašyti čia daug reikėtų".. taip ir nebepaskambinau unsure.gif smile.gif

mudu turbūt labai netipinė būsimų sutuoktinių pora laugh.gif nes dviese atsikeliavom, dabar norisi "medui" pašvęsti, paūliavioti su draugais kaip priklauso blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 10 09, 15:58)
nežinau nei vienų, nei kitų  blush2.gif  biggrin.gif gal kad nelabai dekoru šiaip domėjausi, nes bendravau tik su dviem komandom, bet vis tiek likau prie tos, kurią nusižiūrėjau pirmiau  smile.gif

man dar labai nepatiko tas faktas, kad Memelio Dvaro savininkas ar tai vadovas nesugebėjo bent preliminariai parašyti įkainių. pasiūlė "Susiskambinti, nes rašyti čia daug reikėtų".. taip ir nebepaskambinau  unsure.gif  smile.gif

mudu turbūt labai netipinė būsimų sutuoktinių pora laugh.gif nes dviese atsikeliavom, dabar norisi "medui" pašvęsti, paūliavioti su draugais kaip priklauso  blush2.gif  biggrin.gif

abu dekorai yra fb, pasiziurekit, sekanciam kartui zinosit smile.gif o ka jus issirinkote? pakvietimus su stalo kortelem taip pat padarys? ax.gif
na, mes su kuriais buvom susiskambine, tai tas vietas ir aplankeme, tai Memelio dvaro savininkas Aidas maloniai papasakojo, aprode, tik tiek sakau, nuo zmogaus min. 330lt, man asmeniskai per daug, ir cia geguze, kada dar vesu doh.gif smile.gif
o del keliones, mes kaip tik dviese nelabai daug kelioniu ir tureje, visad su kompanijom keliaujam, tad medaus menuo bus kaip priklauso biggrin.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 10 09, 14:12)
abu dekorai yra fb, pasiziurekit, sekanciam kartui zinosit smile.gif o ka jus issirinkote? pakvietimus su stalo kortelem taip pat padarys? ax.gif
na, mes su kuriais buvom susiskambine, tai tas vietas ir aplankeme, tai Memelio dvaro savininkas Aidas maloniai papasakojo, aprode, tik tiek sakau, nuo zmogaus min. 330lt, man asmeniskai per daug, ir cia geguze, kada dar vesu doh.gif  smile.gif

į mane 'tu', jei galima mirksiukas.gif 4u.gif

tikiuosi sekančio karto neprireiks mums laugh.gif laugh.gif mes išsirinkome ir koordinavimo bei dekoravimo sutartį jau pasirašėme su Dvelkia Laime merginomis. Tiesa, intensyviai svarstome su jomis pasirašyti ir pilno planavimo sutartį, nes reikalai kol kas, deja, taip dėliojasi, kad matome, jog turbūt reikės mums vis tik ir planuotojų.. Pakvietimus norime gaminti patys, nes buvome apsisprendę neimti planuotojų, bet manau, kad pasiėmus jų planavimo paketą, pakvietimus ir stalo korteles pagamint turėtų. Medžiagos, be abejo, nebus įskaičiuotos į tai smile.gif Mes jau šiokį tokį kvietimų dizainą kaip ir esame susikūrę tokį, kokio norėtumę, tiesiog nebėra laiko ir galimybių dėl darbų to įgyvendinti, tai tenka suktis kitaip iš padėties.. smile.gif
o dėl Memelio Dvaro čia į tą sumą įeina ir maistas, ir nakvynė ar kas? smile.gif šiaip suma tikrai didelė.. mums kadangi nereikės nei nakvynių, nei dviejų dienų baliaus, reikia tik restorano šventinei vakarienei, tai nežiūrėjau realiai į jokias sodybas, tik restorane preliminariai esame rezervavę banketinę salę. Tai ten sakė nėra jokio papildomo mokesčio mūsų žmonių kiekiui nurodytam, jei žmogui vakarienės kaina sudaro apie 200Lt. Paskaičiavom, palyginom su kitais gautais įkainiais ir realiai beveik visur tiek išeina žmogui švenčiant ar dieną, ar dvi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 10 09, 16:32)
į mane 'tu', jei galima  mirksiukas.gif  4u.gif

tikiuosi sekančio karto neprireiks mums laugh.gif laugh.gif mes išsirinkome ir koordinavimo bei dekoravimo sutartį jau pasirašėme su Dvelkia Laime merginomis. Tiesa, intensyviai svarstome su jomis pasirašyti ir pilno planavimo sutartį, nes reikalai kol kas, deja, taip dėliojasi, kad matome, jog turbūt reikės mums vis tik ir planuotojų.. Pakvietimus norime gaminti patys, nes buvome apsisprendę neimti planuotojų, bet manau, kad pasiėmus jų planavimo paketą, pakvietimus ir stalo korteles pagamint turėtų. Medžiagos, be abejo, nebus įskaičiuotos į tai  smile.gif Mes jau šiokį tokį kvietimų dizainą kaip ir esame susikūrę tokį, kokio norėtumę, tiesiog nebėra laiko ir galimybių dėl darbų to įgyvendinti, tai tenka suktis kitaip iš padėties..  smile.gif
o dėl Memelio Dvaro čia į tą sumą įeina ir maistas, ir nakvynė ar kas?  smile.gif šiaip suma tikrai didelė.. mums kadangi nereikės nei nakvynių, nei dviejų dienų baliaus, reikia tik restorano šventinei vakarienei, tai nežiūrėjau realiai į jokias sodybas, tik restorane preliminariai esame rezervavę banketinę salę. Tai ten sakė nėra jokio papildomo mokesčio mūsų žmonių kiekiui nurodytam, jei žmogui vakarienės kaina sudaro apie 200Lt. Paskaičiavom, palyginom su kitais gautais įkainiais ir realiai beveik visur tiek išeina žmogui švenčiant ar dieną, ar dvi  smile.gif

žinoma galima smile.gif 4u.gif
netaip supratai, turėjau omeny kitoje šventėje, ne vestuvėse biggrin.gif smile.gif
žinau Dvelkia Laimė, irgi gražiai dekoruoja, na, aišku, jei jau imi pilną paketą, tada nebeapsimoka daryti tų pakvietimų.. tačiau mano atveju, mano mama nori mums padaryti pakvietimus ir stalo korteles (net jei ir 65 asmenys), tai manyčiau gražu ir simboliška būtų wub.gif smile.gif
taip, Memelio Dvaro kainą sudaro būtent maistas ir nakvynė, nes pirtis atskirai 500eur. doh.gif tai taip, ar viena diena, ar dvi, didžiąją sumos dalį sudaro, ne salė, o visos kitos paslaugos..

Merginos, kur savo vyrukams kostiumus pirksite? o gal siūsite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 10 13, 11:55)
netaip supratai, turėjau omeny kitoje šventėje, ne vestuvėse biggrin.gif  smile.gif

žinau Dvelkia Laimė, irgi gražiai dekoruoja, na, aišku, jei jau imi pilną paketą, tada nebeapsimoka daryti tų pakvietimų.. tačiau mano atveju, mano mama nori mums padaryti pakvietimus ir stalo korteles (net jei ir 65 asmenys), tai manyčiau gražu ir simboliška būtų wub.gif  smile.gif

Merginos, kur savo vyrukams kostiumus pirksite? o gal siūsite? 4u.gif

žinau žinau, ką turėjai minty, bet bendram kontekste gerai nuskambėjo, ypač tokioj temoj kalbant laugh.gif

šiaip mes apskritai planavom viską planuotis patys, DL imti tik koordinavimui ir dekoravimui, bet viskas susidėliojo taip, kad planai pasikeitė. aš džiaugiuosi, kad vis tiek net ir imant pilną paketą nėra to trukdžio prisidėti, daryti ir patiems kažką, nėra ribojimo tokio smile.gif kadangi mes jau ir idėjas turim kažkokias, tai ir joms lengviau bus viską daryt smile.gif jūsų atveju tai tikrai manau ir jums pagalba labai didelė, ir dovana iš Mamos bus bigsmile.gif oho, jūs tokias dideles vestuves darysit? bigsmile.gif

maniškis sakė per Kalėdinius išpardavimus bandys žiūrėt Hugo Boss kokią pasiūlą turi, bet iš esmės akį pakabinęs jau turi ant kelių Zaros kostiumų. labai ir man jie gražūs, nes tokie šiuolaikiški, jaunatviški ax.gif smile.gif
Atsakyti