Jei visgi norite laikytis tokio modelio kaip - ceremonija, po jos fotosesija, o po fotosesijos - kažkokia programa su svečiais, tada jau automatiškai ta programa turėtų būti didesnė... Na, iš svečio perspektyvos - jei ateinu pasipuošusi į ceremoniją, pasveikinu svečius, išgeriu su jais šampano taurę, o tada man reikia laukti porą valandų nežinia kur, kol vyksta fotosesija, kad po to galėčiau dar valandėlę praleisti su jaunaisiais - tikrai pavargčiau ir nenorėčiau to daryti.. bet jei ta šampano pertraukėlė po bažnyčios truktų ilgėliau, nei įprasta - jau ir smagu būtų, kad visas veiksmas nuosekliai eina ir nėra jokių fotosesijų pertraukų.
[/quote]
Ačiū už patarimus Apie tortą ir mes galvojam, tik bėda, kad tuoksimės prie jūros. Jei oras puikus, tada vuolia, viskas gerai, bet jei lietus, tai negi stovės svečiai su skėčiais... Aišku, bandysim ieškot palapinės bet kuriuo atveju, į kurią visi tilps, bet kolkas nieko gero nerandam. Kitas dalykas, kad mūsų finansai labai riboti. Nežinau, ar man tikrai reikia nuotraukų iš tos valandos, kai visi vaišinsis tortu ar gers šampaną. O juk fotografei nepasakysiu, kad dabar jūs nefotkinkit ir už tą valandą pinigų neimkit...
QUOTE(LiliLu @ 2014 09 26, 09:18)
Ačiū už patarimus Apie tortą ir mes galvojam, tik bėda, kad tuoksimės prie jūros. Jei oras puikus, tada vuolia, viskas gerai, bet jei lietus, tai negi stovės svečiai su skėčiais... Aišku, bandysim ieškot palapinės bet kuriuo atveju, į kurią visi tilps, bet kolkas nieko gero nerandam. Kitas dalykas, kad mūsų finansai labai riboti. Nežinau, ar man tikrai reikia nuotraukų iš tos valandos, kai visi vaišinsis tortu ar gers šampaną. O juk fotografei nepasakysiu, kad dabar jūs nefotkinkit ir už tą valandą pinigų neimkit...
aš Jums turbūt rekomenduočiau susisiekti su planuotojom kokiom nors, kurios turi tokią paslaugą, kaip tarkim valandos ar kelių susitikimas už tam tikrą nedidelę sumą. va jos Jums padėtų viską konkrečiai susidėlioti, jeigu turite kažkokias mintis, bet nežinoti, nei nuo ko pradėti, nei kaip būtų teisingiau, paprasčiau ir t.t. tam nereikalinga pilna planavimo paslauga, užteks Jums manau susitikimo vieno ar poros, kuomet tiesiog turintys patirties žmonės Jums konkrečiai padės padaryti taip, kaip Jūs įsivaizduojate, tik nesurenkate visko į vieną visumą
šiaip aš galvoju, kad neatrodo kvailai niekas, jeigu Jūsų toks pasirinkimas. jau pati išvažiuojamoji ceremonija svečiams bus nukrypimas nuo įprastos ceremonijos Bažnyčioje ar santuokų rūmuose. tai žinot.. jeigu Jūs galvojate, kad savo svečiams suruošite jaukų, nebūtinai prabangų, bet tiesiog malonų, šiltą susitikimą su smulkiais užkandukais ir šampano taure ir tuomet tiesiog atsisveikinę lėksite savais keliais, tai kodėl gi ne?
lahti - na, fejeverkus, visokius žibintus, ugnies šou ir t.t. dalinai suprantu vidurnaktį, bet vis tiek tas torto pjovimas 12val man niekaip neįsipaišo į normalaus suvokimo ribas nu tiesiog logiškai mąstant.. nežinau, ir nei foto tada gražios bebūna, nes nuplukę tie jaunieji vargšai, nei tas tortas skanus svečiams bebūna po visos dienos.. žodžiu viens negatyvs
QUOTE(LiliLu @ 2014 09 26, 10:18)
Jei tuokiatės prie jūros - tai paplūdimiuose būna tos "švyturio" palapinės, kai kurios iš jų stovi pliažuose, kuriuose nebūna daug žmonių (pavyzdžiui, Girulių paplūdimyje).. Tas palapines tikrai galima išsinuomoti, ne kartą esu mačiusi, kaip jose vyksta jaukūs pasisėdėjimai švenčiant jubiliejų, mergvakarį ar vestuves, taip pat savo vestuves ten šventė ir pažįstama, viskas buvo liuks... Ir tikrai nemanau, kad nuomos kaina kandžiojasi...
Taigi, jei pasibuvimas vyksta palapinėje, jaunieji po ceremonijos gali pusvalanduką pasidžiaugti su svečiais, tada valandėlę išeiti pasifotografuoti prie jūros, o grįžę palapinėje dar porą valandų pabendrauti ir pasidžiaugti su visais. Tokiu atveju išsprendžiate fotografės problemą, apturite fotosesiją, o ir svečiams nereikia ilgai laukti, nes viskas vyksta praktiškai vienoje vietoje, tad sutaupote laiko važinėjimams ir t.t.
Almost. - aha, pakalbėjau dar su BF, tai irgi sako, kad norės torto anksčiau, vadinasi, pjausim anksčiau, pasimėgausim pačiu tortu, plius turėsim nuotraukas ir dėl to nereikės primokėti fotografams už valandas
Panos, o kada jau planuojate pakvietimus įteikinėti?
Mano atveju yra tokių žmonių, kuriuos norėčiau pakviesti, bet taip yra todėl, kad bendrauju su jais dabar, o jei po to nebebendrausiu - pakviesti nebenorėsiu. Pavyzdžiui, atnaujinau ryšius su viena drauge, bet nežinia, kiek tai tęsis, nesinori skubotai kviesti...
QUOTE(lahti @ 2014 09 26, 14:01)
Panos, o kada jau planuojate pakvietimus įteikinėti?
Mano atveju yra tokių žmonių, kuriuos norėčiau pakviesti, bet taip yra todėl, kad bendrauju su jais dabar, o jei po to nebebendrausiu - pakviesti nebenorėsiu. Pavyzdžiui, atnaujinau ryšius su viena drauge, bet nežinia, kiek tai tęsis, nesinori skubotai kviesti...
kai pagaminsim vis laukiu, kol MB atsiplėš šiek tiek nuo darbų ir ras laiko prisėst ir galutinai padaryt kvietimus.. šiaip labai norėčiau iki naujų metų susisukt su tuo ir tuo pačiu prie Kalėdinių atvirukų išsiųsti ir kvietimus šventei
nežinau, nes neturiu ką pasakyti šiuo atveju. kviesime į šventę tik pačius artimiausius, kurių sąraše, be abejo, yra žmonės, kuriuos norisi kviesti ir kuriuos reikia kviesti, tai žinai.. Tavo atveju manau pagalvočiau ir kvietimą tokiems draugams nusiųsčiau kiek vėliau, nei tiems, kuriuos tikrai norima pakviesti o iš kitos pusės pagalvočiau, KODĖL noriu juos pakviesti dabar būtent. jei vestuvės būtų anksčiau - ar norėčiau kviesti? jei vestuvės būtų vėliau, vėlgi, ar norėčiau kviesti? nežinau, turiu sąrašą ir nėra nei vieno žmogaus jaunimo tarpe, kurio aš nenorėčiau kviesti, todėl neturiu jokio patarimo logiško
QUOTE(Almost. @ 2014 09 26, 15:10)
kai pagaminsim vis laukiu, kol MB atsiplėš šiek tiek nuo darbų ir ras laiko prisėst ir galutinai padaryt kvietimus.. šiaip labai norėčiau iki naujų metų susisukt su tuo ir tuo pačiu prie Kalėdinių atvirukų išsiųsti ir kvietimus šventei
nežinau, nes neturiu ką pasakyti šiuo atveju. kviesime į šventę tik pačius artimiausius, kurių sąraše, be abejo, yra žmonės, kuriuos norisi kviesti ir kuriuos reikia kviesti, tai žinai.. Tavo atveju manau pagalvočiau ir kvietimą tokiems draugams nusiųsčiau kiek vėliau, nei tiems, kuriuos tikrai norima pakviesti o iš kitos pusės pagalvočiau, KODĖL noriu juos pakviesti dabar būtent. jei vestuvės būtų anksčiau - ar norėčiau kviesti? jei vestuvės būtų vėliau, vėlgi, ar norėčiau kviesti? nežinau, turiu sąrašą ir nėra nei vieno žmogaus jaunimo tarpe, kurio aš nenorėčiau kviesti, todėl neturiu jokio patarimo logiško
Na, va čia ir stringama, nes jei kažkam įteiksiu kvietimą kokiais 3 mėnesiais vėliau - tai vienaip ar kitaip tas žmogus sužinos, kad dėl jo buvo "abejota", ir automatiškai nebus malonu. Pagalvojau, kad tiesiog kvietimus draugams dalysime likus ~3 mėnesiams iki šventės, o iki to laiko - jie tiesiog bus pakviesti žodžiu, o giminėm išdalysim taip pat po kalėdų/per kalėdas ir bus liuks {{: taip sakant - visi patenkinti
beje, kiek jums patiems kainuos kvietimų gamybą ir kokios spalvos vyraus kvietimuose/šventės vietoje?
kad labai jau maža ta paroda..
QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 09 26, 19:19)
kad labai jau maža ta paroda..
gal visgi ką naudingo pamatėte? pasidalinkit įspūdžiais (:
QUOTE(lahti @ 2014 09 26, 21:13)
gal visgi ką naudingo pamatėte? pasidalinkit įspūdžiais (:
Tikrai mažoka paroda. Peržvelgiau keletos fotografų darbus, tikrai gražu, bet kainos irgi wow Jei ne seminaras, ko gero, būtume labai greitai apėję ir išėję
aš į seminarus nėjau, tačiau pašnekėjom su viduramžiai.lt atstovu, planuotojos ir dekoratorės "nebijok svajoti" labai patiko , fotografų daug nebuvo, o iš tų kur buvo, tai mano skonio nebent Jūratė Čiakienė buvo, jos kainas žinau, ir šiaip dabar žiūriu apskritai, mažiausia pilno paketo kaina 3500lt.. tai čia jau nieko pigiau nesurasiu.. buvo Sparnuotos svajonės (Tiūlio fėjos) stendas, tačiau pora kartų parodoje buvau, bet nieko nesutikau, kas papasakotų plačiau apie tas suknias, tad teks apsilankyti jų salone iš vakaro vedėjų, tai mačiau Žiogą su visa komanda, Liną Lapėną, tačiau aš jų nenoriu, tad svarbiausio klausimo paroda nepadėjo išspręsti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 09 28, 12:34)
iš vakaro vedėjų, tai mačiau Žiogą su visa komanda, tačiau aš jų nenoriu, tad svarbiausio klausimo paroda nepadėjo išspręsti
o kodėl nenorit jų? mes užsisakėm vieną iš jų, tad labai įdomu atsiliepimai.
QUOTE(lahti @ 2014 09 26, 18:16)
Na, va čia ir stringama, nes jei kažkam įteiksiu kvietimą kokiais 3 mėnesiais vėliau - tai vienaip ar kitaip tas žmogus sužinos, kad dėl jo buvo "abejota", ir automatiškai nebus malonu. Pagalvojau, kad tiesiog kvietimus draugams dalysime likus ~3 mėnesiams iki šventės, o iki to laiko - jie tiesiog bus pakviesti žodžiu, o giminėm išdalysim taip pat po kalėdų/per kalėdas ir bus liuks {{: taip sakant - visi patenkinti
beje, kiek jums patiems kainuos kvietimų gamybą ir kokios spalvos vyraus kvietimuose/šventės vietoje?
o kodėl tas žmogus turėtų sužinoti tai? kada apsisprendėt, tada ir įteikėt kvietimą man atrodo, kad tie žmonės, kurie kapstosi po tas visas istorijas apie tai, kada, kaip, kur ir dėl ko buvo įteikti kvietimai, vienaip ar kitaip, nejaučia tikrojo nuoširdaus džiaugsmo ir malonumo ateit į Jūsų šventę nes, jei viskas jiems būtų dzin, tai jie tiesiog džiaugtųsi pačiu faktu, o ne visa fakto priešistore
nesu tikra kol kas, nes tik nužiūrėjom, kur kokios reikiamos priemonės parduodamos.. pasirinkę esame pilką, persikinę ir smėlio spalvas nenoriu visko labai blukinto, nes mūsų fotografai ne pasteliniu stiliumi fotografuoja, bet nenoriu ir rėkiančių reikalų. tiesiog vidutinės jaunatviškai pašėlusios ramybės
QUOTE(lahti @ 2014 09 28, 20:53)
o kodėl nenorit jų? mes užsisakėm vieną iš jų, tad labai įdomu atsiliepimai.
mums asmeniškAI pats Žiogas nepatinka, nepažįstam jo, bet tiesiog ne mums jis .. o kiek girdėjom, kad Žiogo komanda be jo paties irgi nieko gero, bet čia tik nuogirdos..