QUOTE(LiliLu @ 2014 09 26, 10:18)
Ačiū už patarimus

Apie tortą ir mes galvojam, tik bėda, kad tuoksimės prie jūros. Jei oras puikus, tada vuolia, viskas gerai, bet jei lietus, tai negi stovės svečiai su skėčiais... Aišku, bandysim ieškot palapinės bet kuriuo atveju, į kurią visi tilps, bet kolkas nieko gero nerandam. Kitas dalykas, kad mūsų finansai labai riboti. Nežinau, ar man tikrai reikia nuotraukų iš tos valandos, kai visi vaišinsis tortu ar gers šampaną. O juk fotografei nepasakysiu, kad dabar jūs nefotkinkit ir už tą valandą pinigų neimkit...
Jei tuokiatės prie jūros - tai paplūdimiuose būna tos "švyturio" palapinės, kai kurios iš jų stovi pliažuose, kuriuose nebūna daug žmonių (pavyzdžiui, Girulių paplūdimyje).. Tas palapines tikrai galima išsinuomoti, ne kartą esu mačiusi, kaip jose vyksta jaukūs pasisėdėjimai švenčiant jubiliejų, mergvakarį ar vestuves, taip pat savo vestuves ten šventė ir pažįstama, viskas buvo liuks... Ir tikrai nemanau, kad nuomos kaina kandžiojasi...
Taigi, jei pasibuvimas vyksta palapinėje, jaunieji po ceremonijos gali pusvalanduką pasidžiaugti su svečiais, tada valandėlę išeiti pasifotografuoti prie jūros, o grįžę palapinėje dar porą valandų pabendrauti ir pasidžiaugti su visais. Tokiu atveju išsprendžiate fotografės problemą, apturite fotosesiją, o ir svečiams nereikia ilgai laukti, nes viskas vyksta praktiškai vienoje vietoje, tad sutaupote laiko važinėjimams ir t.t.
Almost. - aha, pakalbėjau dar su BF, tai irgi sako, kad norės torto anksčiau, vadinasi, pjausim anksčiau, pasimėgausim pačiu tortu, plius turėsim nuotraukas ir dėl to nereikės primokėti fotografams už valandas
Panos, o kada jau planuojate pakvietimus įteikinėti?
Mano atveju yra tokių žmonių, kuriuos norėčiau pakviesti, bet taip yra todėl, kad bendrauju su jais dabar, o jei po to nebebendrausiu - pakviesti nebenorėsiu. Pavyzdžiui, atnaujinau ryšius su viena drauge, bet nežinia, kiek tai tęsis, nesinori skubotai kviesti...