Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Klaipėdos ir Pajūrio krašto nuotakos

QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 09 22, 15:54)
oa, neblogas sumanymas, o ir bus, kas įamžins jus drauge  smile.gif dar siūlau Kretą su Santorini aplankymu  wub.gif 

norėjau paklausti, o jūs ką darysite su suknelėmis? siūsitės, pirksite ar nuomosite? 4u.gif

galvojom mes tiek apie Ispanijos, tiek apie Graikijos salas.. tik norisi susiderinti viską taip, kad didelio tarpo (idealiausia max viena diena) nebūtų tarp kelionės tiek draugams iš Airijos, tiek mums iš Lietuvos ar Latvijos (blogiausiu atveju) smile.gif

aš galvoju pirkti arba siūtis smile.gif dar nesu apsisprendusi tiksliai.. turiu rezervavusi keturis matavimusis skirtinguose salonuose, tai tikiuosi susirasiu modeliuką, kuris jau bus mano mirk gyvenk čia ir dabar biggrin.gif ir tada apsispręsiu, ką daryt toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 09 21, 22:33)
Lahti  apie [sp] fotografus ir aš galvoju.. patinka jų foto stilius, kemel kažkas panašaus, kaina jų visų panaši.. kiek jūs val. užsisakėte foto, priešvestuvinę ir albumą papildomai imsite? už kiek susitarėte, jei nepaslaptis? smile.gif  4u.gif  beje, vedėją ir muzikantus gal išsirinkote, ar jų neprireiks jums? ax.gif 
o dėl pramogų, mes irgi galvojame apie laivą, kad ir trumpam..kad ir gegužę...  wub.gif  smile.gif

Mes užsisakėme jų siūlomą didžiausią paketą - 10 valandų + priešvestuvinę imsim, tai kiek pamenu 1050 eurų susidarys. Šiaip jų kainos yra puslapyje parašytos, už tiek ir sutartį pasirašėme. Dėl knygos nežinau, manau, tai neskubus dalykas kol kas, tad negalvojam (((:

Vedėja užsisakėme Irmantą Vaičiulį iš 3 karalių, jis kartu su didžėjumi dirba ir pagalbininku, tad ne tik ves, bet ir koordinuos šventę, rūpinsis svečiais jau nuo bažnyčios. Kadangi vakare bus didžėjus, tai gyvos muzikos vakarienės metu nesamdysime, bet galvojame kažką užsisakyti bažnyčioje ir po jos kiemelyje. <:

QUOTE(Almost. @ 2014 09 22, 10:37)

SP Fotografija labai gražios nuotraukos, jei švenčiamos rustic, vintage tipo vestuvės. Jie tokia tarsi Fotopastelės pamaina pajūriui  smile.gif

Na, mes nedarysime rustic stiliaus vestuvių, mūsų bus miestietiškos elegantiškos, labiau klasikinės su keliais akcentais. Bet manau, kad jie įvaldys ir tokią stilistiką ((((: bet kokiu atveju, spalvos man pas juos gražios, kaina tiko {: o šiaip dar irgi mąsčiau Mantą Vičių imti, pakliuvo į mano penketuką berods. Patiko labai jo kaina, kokybė, nuotraukos jaukios, gražios, nesuvaidintos, tik buvo minusas, kad jo svetainėje tik keli albumai, o kadangi labai skubėjome išsirinkti, tai ir tokie kriterijai viską lėmė biggrin.gif .

QUOTE(Almost. @ 2014 09 22, 14:43)
drinks_cheers.gif labai sutinku!

kol kas nesam tvirtai apsisprendę - mintys lyg muistosi tarp Tenerifės (jau esame ten buvę) ir Maltos (draugai yra ten buvę, labai patiko jiems, rekomenduoja aplankyti), nors nemetam per bortą ir kitų salų.

Malta buvo viena gražiausių vietų, kokioje esu buvusi (((: nors žinau, kad žmonės arba labai įsimyli Maltą, arba kaip tik nemato nieko ypatinga. Bet man ten buvo nerealu <<<:

Patys mąstom apie Kanarų salas, Maldyvus+Šri Lanką arba kruizą aplink Karibus. Kol kas kruizas labiausiai vilioja, bet jau konkrečiau kelionę rinksimės pavasarį.

QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 09 22, 16:54)
norėjau paklausti, o jūs ką darysite su suknelėmis? siūsitės, pirksite ar nuomosite? 4u.gif

Galvoju arba siūtis, arba pirkti. Mačiau Vilniuje yra neblogų suknelių namų, taip pat Klaipėdoje keletas salonų... Tarkim, Tiulio fėjos suknelių salonas - ten galima jas išsinuomoti ir pirkti. Labai patogu, kas mėgsta tą romantišką nėriniuotą stilių, nereik į Vilnių tarabaškintis. Dar nespjaunu ir į internetą - gal išsirinksiu kokį suknelės modelį ir bandysiu originalią suknelę pigiau parsisiųsti, nei Lietuvos salono kaina.

Pirma žadėjau siųstis iš David's Bridal kokią Vera Wang suknelę, dar kaip tik nuolaida buvo, tai nubėgau į vieną saloną Klaipėdoje pasimatuoti sukneles, kad žinočiau, ar panašus modelis man tinka. Tai supratau, kad aklai pirkti suknelę yra ne išeitis, nes dvi panašaus modelio suknelės taaaip skirtingai atrodė ant manęs, kad net išsigandau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2014 09 22, 17:10)
Na, mes nedarysime rustic stiliaus vestuvių, mūsų bus miestietiškos elegantiškos, labiau klasikinės su keliais akcentais. Bet manau, kad jie įvaldys ir tokią stilistiką ((((: bet kokiu atveju, spalvos man pas juos gražios, kaina tiko {:

Galvoju arba siūtis, arba pirkti. Mačiau Vilniuje yra neblogų suknelių namų, taip pat Klaipėdoje keletas salonų... Tarkim, Tiulio fėjos suknelių salonas - ten galima jas išsinuomoti ir pirkti. Labai patogu, kas mėgsta tą romantišką nėriniuotą stilių, nereik į Vilnių tarabaškintis.

Tai supratau, kad aklai pirkti suknelę yra ne išeitis, nes dvi panašaus modelio suknelės taaaip skirtingai atrodė ant manęs, kad net išsigandau biggrin.gif

tai va dėl tų spalvų toks įspūdis ir susidaro automatiškai - elegancijos, klasikos, retro, rustic tipo šventinė nuotaika smile.gif aš ėmiau Ugnių ir Liną dėl to, kad norisi ryškumo, pašėlusios nuotaikos, nes mes labiau tokie. nesam mes tokie minkšti, jaukūs, pasteliniai, pūkuoti kaip sakau biggrin.gif

oho, o kur Klaipėdoje yra Tiulio Fėjos suknelių salonas??? gal spėčiau užsukti grįžusi bigsmile.gif wub.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip!! labai laukiu matavimosi suknelių, žiauriai noriu pasimatuot skirtingus modelius ir galutinai apsispręsti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2014 09 22, 19:10)
Mes užsisakėme jų siūlomą didžiausią paketą - 10 valandų + priešvestuvinę imsim, tai kiek pamenu 1050 eurų susidarys. Šiaip jų kainos yra puslapyje parašytos, už tiek ir sutartį pasirašėme. Dėl knygos nežinau, manau, tai neskubus dalykas kol kas, tad negalvojam (((:

Vedėja užsisakėme Irmantą Vaičiulį iš 3 karalių, jis kartu su didžėjumi dirba ir pagalbininku, tad ne tik ves, bet ir koordinuos šventę, rūpinsis svečiais jau nuo bažnyčios. Kadangi vakare bus didžėjus, tai gyvos muzikos vakarienės metu nesamdysime, bet galvojame kažką užsisakyti bažnyčioje ir po jos kiemelyje. <:
Na, mes nedarysime rustic stiliaus vestuvių, mūsų bus miestietiškos elegantiškos, labiau klasikinės su keliais akcentais. Bet manau, kad jie įvaldys ir tokią stilistiką ((((: bet kokiu atveju, spalvos man pas juos gražios, kaina tiko {: o šiaip dar irgi mąsčiau Mantą Vičių imti, pakliuvo į mano penketuką berods. Patiko labai jo kaina, kokybė, nuotraukos jaukios, gražios, nesuvaidintos, tik buvo minusas, kad jo svetainėje tik keli albumai, o kadangi labai skubėjome išsirinkti, tai ir tokie kriterijai viską lėmė biggrin.gif .
Malta buvo viena gražiausių vietų, kokioje esu buvusi (((: nors žinau, kad žmonės arba labai įsimyli Maltą, arba kaip tik nemato nieko ypatinga. Bet man ten buvo nerealu <<<:

Patys mąstom apie Kanarų salas, Maldyvus+Šri Lanką arba kruizą aplink Karibus. Kol kas kruizas labiausiai vilioja, bet jau konkrečiau kelionę rinksimės pavasarį.
Galvoju arba siūtis, arba pirkti. Mačiau Vilniuje yra neblogų suknelių namų, taip pat Klaipėdoje keletas salonų... Tarkim, Tiulio fėjos suknelių salonas - ten galima jas išsinuomoti ir pirkti. Labai patogu, kas mėgsta tą romantišką nėriniuotą stilių, nereik į Vilnių tarabaškintis. Dar nespjaunu ir į internetą - gal išsirinksiu kokį suknelės modelį ir bandysiu originalią suknelę pigiau parsisiųsti, nei Lietuvos salono kaina.

Pirma žadėjau siųstis iš David's Bridal kokią Vera Wang suknelę, dar kaip tik nuolaida buvo, tai nubėgau į vieną saloną Klaipėdoje pasimatuoti sukneles, kad žinočiau, ar panašus modelis man tinka. Tai supratau, kad aklai pirkti suknelę yra ne išeitis, nes dvi panašaus modelio suknelės taaaip skirtingai atrodė ant manęs, kad net išsigandau biggrin.gif

mes irgi imsim fotografą, tai 8val arba 10val smile.gif
dėl vestuvinės suknelės, tai taip pat galvoju apsilankyti Tiūlio fėjos salone, Sparnuota svajonė, kuris yra Birutės g. 22, įėjimas iš Kuosų gatvės. Gal ten ką rasiu išsinuomoti 4u.gif
aišku jei ne, teks ir kituose apsilankyti.. kaip jums salonas Laiminga nuotaka, esantis naikupės g.?

p.s. tokį medaus mėn. ir aš svajoju turėti, žiūrėsim kaip čia bus.. wub.gif
Atsakyti
Labas,
mano favoritų favoritas iš fotografų pasaulio - Tomas Larionovas smile.gif
Kai "užaugsiu", norėčiau būti panaši į jį smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo - moja -: 22 rugsėjo 2014 - 21:50
QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 09 22, 20:20)
mes irgi imsim fotografą, tai 8val arba 10val smile.gif

dėl vestuvinės suknelės, tai taip pat galvoju apsilankyti Tiūlio fėjos salone, Sparnuota svajonė, kuris yra Birutės g. 22, įėjimas iš Kuosų gatvės. Gal ten ką rasiu išsinuomoti  4u.gif

mes pasiėmėm 8val paketą smile.gif manau pilnai pakaks mažoms vestuvėms. draugų vestuvės truko visą dieną (Dviejų dienų šventė buvo) su visais važinėjimais, fotografavimusi su porom ir t.t., tai jie ėmė 10val paketą ir berods dar papildomą valandą teko imti.. mums, manau tų 8val ne tik, kad pilnai bus - jaučiu dar ir per daug gali būt blink.gif biggrin.gif bet geriau jau užtikrintai, nei kad pritrūksta..

reikės būtinai pasistengt užbėgt, jei bus įmanoma, grįžus bigsmile.gif dar labai norėčiau užsukti į Ivory saloną, bet turbūt nebus tiek laiko viskam..
Atsakyti
dar daug ką galima rasti vienoje vietoje, pradedant fotografais baigiant dekoru
https://kasgali.lt/foto-ir-video

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 09 24, 12:24)
mes pasiėmėm 8val paketą  smile.gif manau pilnai pakaks mažoms vestuvėms. draugų vestuvės truko visą dieną (Dviejų dienų šventė buvo) su visais važinėjimais, fotografavimusi su porom ir t.t., tai jie ėmė 10val paketą ir berods dar papildomą valandą teko imti.. mums, manau tų 8val ne tik, kad pilnai bus - jaučiu dar ir per daug gali būt  blink.gif  biggrin.gif bet geriau jau užtikrintai, nei kad pritrūksta..
reikės būtinai pasistengt užbėgt, jei bus įmanoma, grįžus  bigsmile.gif dar labai norėčiau užsukti į Ivory saloną, bet turbūt nebus tiek laiko viskam..

Apie Ivory girdėjau daug gerų atsiliepimų ir šiaip man atrodo patikima, kai sukneles tik pardavinėja. <<:

Dėl fotogorafų, tai realiai mes paskaičiavom, kad teoriškai irgi daugiau valandų reikėtų, nes jei kokią 12 valandą jau pradeda fotografuoti pasiruošimą, o vidurnaktį pjaunamas tortas (o kadrų gražių iš tos akimirkos noriu turėti biggrin.gif ), tai reikia 12 valandų, o ne 10... Bet pakalbėjom su fotografais ir jie nuramino, kad realiai nebebūna ką fotografuoti vakare, nes visi svečiai apšyla, tad ir veidai nebe tokie fotogeniški... Tai arba ankstinsim torto pjovimą, arba pavaidinsim jį prieš objektyvą {{{{:
Atsakyti
lahti - o kodel torta pjauti norint butent 12val? del to, kad tokia tradicija? ka ji apskritai reiskia? mastau.gif

mes, net jei ir svestume kelias dienas, torto nepjautume 12val, nes jo po to niekas nebenori valgyt dazniausiai biggrin.gif i kadangi dabar is viso svesim trumpai, tai pjausim anksciau, jei visai pjausim biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas mintimis pasidalinsit, ką veikti po ceremonijos ir fotosesijos? Esmė, kad baliaus nedarom ir nenorim daryt (dėl tam tikrų aplinkybių). Ceremoniją planuojam apie 15val., tada kelios valandos fotosesijos, o kas toliau?.. Iškart lėkti į kokį viešbutį nesinori... Ir ar neatrodys kvailai, kad svečiai bus kviečiami tik į išvažiuojamąją ceremoniją, o po jos tik taurė šampano ir namo? Patarkit, nes jau visai pasimečiau...
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 09 24, 20:56)
lahti - o kodel torta pjauti norint butent 12val? del to, kad tokia tradicija? ka ji apskritai reiskia? mastau.gif

mes, net jei ir svestume kelias dienas, torto nepjautume 12val, nes jo po to niekas nebenori valgyt dazniausiai biggrin.gif i kadangi dabar is viso svesim trumpai, tai pjausim anksciau, jei visai pjausim  biggrin.gif

paklausei, ir nežinau, ką atsakyti biggrin.gif kažkaip dažniausiai tą tortą pjauna 12 gal, kad kažkas vidurnaktį įvyktų... na, torto pjovimas, fejerverkai, etc - kad vidurnaktis būtų pažymėtas. bet tiesą sakai, niekas vidurnaktį saldėsių nebenori, nes jau būna kokių keksiukų prisivalgę ar kitų skanėstų, tad gal išvis tortą pjauti reikėtų kokią ~9 -10 valandą, priklauso, nuo kada vakarienė vyksta...

QUOTE(LiliLu @ 2014 09 24, 21:11)
Gal kas mintimis pasidalinsit, ką veikti po ceremonijos ir fotosesijos? Esmė, kad baliaus nedarom ir nenorim daryt (dėl tam tikrų aplinkybių). Ceremoniją planuojam apie 15val., tada kelios valandos fotosesijos, o kas toliau?.. Iškart lėkti į kokį viešbutį nesinori... Ir ar neatrodys kvailai, kad svečiai bus kviečiami tik į išvažiuojamąją ceremoniją, o po jos tik taurė šampano ir namo? Patarkit, nes jau visai pasimečiau...

Realiai, jei vakarienės nedarote, tai siūlyčiau po ceremonijos padaryti gausesnes vaišes - ne tik taurę šampano, bet gal ir kokių vieno kąsnio užkandėlių, keksiukų, gal net ir jaunųjų tortą parūpinti ir su svečiais bent jau porą valandą pabūti, pasidžiaugti, o tik po to "paleisti svečius" ir važiuoti darytis fotosesiją, nes jei tuokiatės ne žiemą, tai ir 19 valandą dar šviesu būna. {: na, o po jos jau ir vakaras ateina, į viešbutį laikas biggrin.gif .

Jei visgi norite laikytis tokio modelio kaip - ceremonija, po jos fotosesija, o po fotosesijos - kažkokia programa su svečiais, tada jau automatiškai ta programa turėtų būti didesnė... Na, iš svečio perspektyvos - jei ateinu pasipuošusi į ceremoniją, pasveikinu svečius, išgeriu su jais šampano taurę, o tada man reikia laukti porą valandų nežinia kur, kol vyksta fotosesija, kad po to galėčiau dar valandėlę praleisti su jaunaisiais - tikrai pavargčiau ir nenorėčiau to daryti.. bet jei ta šampano pertraukėlė po bažnyčios truktų ilgėliau, nei įprasta - jau ir smagu būtų, kad visas veiksmas nuosekliai eina ir nėra jokių fotosesijų pertraukų.
Atsakyti
Planuojancioms vestuves Vestuviu paroda Klaipedoje:
https://www.facebook...0937109?fref=ts
Atsakyti