QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 09 21, 22:33)
Mes užsisakėme jų siūlomą didžiausią paketą - 10 valandų + priešvestuvinę imsim, tai kiek pamenu 1050 eurų susidarys. Šiaip jų kainos yra puslapyje parašytos, už tiek ir sutartį pasirašėme. Dėl knygos nežinau, manau, tai neskubus dalykas kol kas, tad negalvojam (((:
Vedėja užsisakėme Irmantą Vaičiulį iš 3 karalių, jis kartu su didžėjumi dirba ir pagalbininku, tad ne tik ves, bet ir koordinuos šventę, rūpinsis svečiais jau nuo bažnyčios. Kadangi vakare bus didžėjus, tai gyvos muzikos vakarienės metu nesamdysime, bet galvojame kažką užsisakyti bažnyčioje ir po jos kiemelyje. <:
QUOTE(Almost. @ 2014 09 22, 10:37)
SP Fotografija labai gražios nuotraukos, jei švenčiamos rustic, vintage tipo vestuvės. Jie tokia tarsi Fotopastelės pamaina pajūriui
Na, mes nedarysime rustic stiliaus vestuvių, mūsų bus miestietiškos elegantiškos, labiau klasikinės su keliais akcentais. Bet manau, kad jie įvaldys ir tokią stilistiką ((((: bet kokiu atveju, spalvos man pas juos gražios, kaina tiko {: o šiaip dar irgi mąsčiau Mantą Vičių imti, pakliuvo į mano penketuką berods. Patiko labai jo kaina, kokybė, nuotraukos jaukios, gražios, nesuvaidintos, tik buvo minusas, kad jo svetainėje tik keli albumai, o kadangi labai skubėjome išsirinkti, tai ir tokie kriterijai viską lėmė
.
QUOTE(Almost. @ 2014 09 22, 14:43)
labai sutinku!
kol kas nesam tvirtai apsisprendę - mintys lyg muistosi tarp Tenerifės (jau esame ten buvę) ir Maltos (draugai yra ten buvę, labai patiko jiems, rekomenduoja aplankyti), nors nemetam per bortą ir kitų salų.
Malta buvo viena gražiausių vietų, kokioje esu buvusi (((: nors žinau, kad žmonės arba labai įsimyli Maltą, arba kaip tik nemato nieko ypatinga. Bet man ten buvo nerealu <<<:
Patys mąstom apie Kanarų salas, Maldyvus+Šri Lanką arba kruizą aplink Karibus. Kol kas kruizas labiausiai vilioja, bet jau konkrečiau kelionę rinksimės pavasarį.
QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 09 22, 16:54)
norėjau paklausti, o jūs ką darysite su suknelėmis? siūsitės, pirksite ar nuomosite?
Galvoju arba siūtis, arba pirkti. Mačiau Vilniuje yra neblogų suknelių namų, taip pat Klaipėdoje keletas salonų... Tarkim, Tiulio fėjos suknelių salonas - ten galima jas išsinuomoti ir pirkti. Labai patogu, kas mėgsta tą romantišką nėriniuotą stilių, nereik į Vilnių tarabaškintis. Dar nespjaunu ir į internetą - gal išsirinksiu kokį suknelės modelį ir bandysiu originalią suknelę pigiau parsisiųsti, nei Lietuvos salono kaina.
Pirma žadėjau siųstis iš David's Bridal kokią Vera Wang suknelę, dar kaip tik nuolaida buvo, tai nubėgau į vieną saloną Klaipėdoje pasimatuoti sukneles, kad žinočiau, ar panašus modelis man tinka. Tai supratau, kad aklai pirkti suknelę yra ne išeitis, nes dvi panašaus modelio suknelės taaaip skirtingai atrodė ant manęs, kad net išsigandau