QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 09 22, 10:06)
Laba diena vakar palikome užstatą Župėje, tikiuos viskas bus gerai
iš Jūsų išvardintų fotografų LauMe man irgi visai nieko.. ir iš Klaipėdos, nes SP fotografija kaip suprantu iš Vilniaus man labai patinka nuotraukos tokios vintage stiliaus.. svajojau apie fotopastelę, tačiau kainelė per didelė.. todėl reikia apsispręsti ir priimti tinkamiausią variantą šiandien radau dar ir šias fotografes : fotoME; evamark, bet vėl iš Vilniaus.. + kelionė..
iš Jūsų išvardintų fotografų LauMe man irgi visai nieko.. ir iš Klaipėdos, nes SP fotografija kaip suprantu iš Vilniaus man labai patinka nuotraukos tokios vintage stiliaus.. svajojau apie fotopastelę, tačiau kainelė per didelė.. todėl reikia apsispręsti ir priimti tinkamiausią variantą šiandien radau dar ir šias fotografes : fotoME; evamark, bet vėl iš Vilniaus.. + kelionė..
man irgi labai labai gražu tos vintage, rustic stiliaus nuotraukos iš vestuvių, bet kadangi mums nelabai jos tiktų, ne tokia nuotaika ir mudu ne tokio stiliaus žmonės, tai atsisakėm jų
šiaip pastebėjau, kad šių metų / kitų metų įkainiai daugumos panašūs, kurie panašaus lygio fotografai - kaina už dienos fotosesiją +-2500Lt ir daugiau..