QUOTE(lahti @ 2014 08 13, 08:03)
Restoranas - Viva la Vita + jų konferencijų salė. Planuojame konferencijų salėje rengti pagrindinį veiksmą, o restorane - atsipūtimo, ramybės vietą, kurioje žmonės galėtų ramiai pasišnekučiuoti. Taip pat, jei išeis, rezervuosime dalį stalų Sky21 terasoj, jei prireiktų gryno oro... Tačiau tos terasos šeimininkai kasmet keičiasi, tai va dar kol kas nesužinosim, ar taip išeis (:
Dėl kvietimų, ar daug jų reikia? Nes jei kokių 50 nedarai, nemanau, kad jie atsiperka... Mes pirma išvis galvojom žodiškai pakviesti ir nemokėti pinigų ant popieriaus lapo, kurį žmonės išmes praėjus vestuvėms. Tačiau dabar pasiskaičiavom, kad kvietimų ne tiek daug ir reikia, tai gal užsakysim (:
kaip smagu
sveikinu su tokiu sprendimu, manau, kad tikrai puiki ir patogi vieta
nežinau, priklausomai nuo to, kiek žmonių kviesit
realiai kviečiant poras (pvz. mama + tėtis ar pan.), tai susidaro vienas kvietimas dviems žmonėms (gerai, kad pati parašiau logiškai pagalvojus, nes taip sumažėja mums reikalingų kvietimų kiekis
). žodžiu kviesti bent jau mes tikrai nenorim (MB gal ne tiek svarbu, bet iš esmės jis irgi labiau prieš kvietimą žodžiu), nes kažkaip bent jau man ne taip efektinga, ne taip šventiška.. o kvietimą kad ir išmes po kurio laiko, bet tam momentui efektas, priklausomai nuo to kvietimo, gali būti wow
aš siunčiau čia vietoje, Dubline, užklausą į vieną firmą, kuri daro man patikusius kvietimus. tai pvz. imant 50vnt., 1vnt kaina išeina 2 (darant tekstą anglų kalba). papildomai už vertimą ir modeliavimą teksto, šrifto reikėtų mokėti 50 mokestį. tačiau jeigu imant kokius 30vnt. kvietimų (kiek mes planavome, gal net mažiau), 1vnt. kaina būtų 3, nes yra tam tikras mokestis, kiek už tuos dažus ir spausdinimo darbus mokėt reikia, tai daugiau imant ta kaina vieneto mažesnė išeina..
šiaip kitur, kiek žiūrėjau, užsisakant min. 40vnt. vieno kvietimo kaina išeina apie 5 ir brangiau.. tai nežinau, žiūrėsim manau dar, iš tiesų, kaip mums čia geriau išeina - ar patiems gamintis, ar užsisakinėt
bet aš esu tik už kvietimus kategoriškai. jei jau ne pačių pagamintus, tai bent pačių užsakytus, pamodeliuotus, bet tokius savus, išskirtinius ir leidžiančius svečiams pasijusti kaip tikriems svečiams ir galbūt net pagauti, suprasti visos šventės tematiką, spalvinę idėją ir emociją
Enjoy this moment.
This moment is your life.