QUOTE(lahti @ 2015 01 14, 12:46)
O kur jūs po to švęsite šventę? Gal tiesiog būtų galimybė padaryti ceremoniją toje vietoje, jei tai koks restoranas su kiemeliu ar sodyba? Nes taip, Zaksą dėl nuotraukų gal ir iškentėtumėte, bet vis tiek būtent jame oficialiai tapsite vyru ir žmona, gal vertėtų pagalvoti kažką, kad tas atsiminimas irgi būtų gražesnis?
Tai mes jau atsisakėm šitos idėjos, nes išvykstamoji ceremonija bet kokiu atveju tik 5dienį galėtų būti, o pas mus nemažai žmonių iš kitų miestų, iš kad ir netolimo, bet užsienio - pagalvojom dėl visų, kad nepatogu tikrai 5dienį... O šeštadienį taip ar taip tik zakse tuokia. Po to švęsim Old Porte
O dėl to oficialumo.. tai nežinau, gal aš neteisingai mąstau, bet man ta pati ceremonija iš esmės tik parašo padėjimas, kurį man jokio skirtumo kur padėti. Tie standartiniai darbuotojų sakomi žodžiai irgi tiesiog formalumas. Taip pat formaliai skambės ir zakse, ir prie jūros... O pats susižiedavimas, susituokimas man daugiau toks jausminis dalykas, tai kaip ir sakiau - žiedais ir savo žodeliais viens kitam apsikeisim fotosesijos metu dar prieš zaksą mums dviems ypatingoje vietoje ir man atrodo, kad mums tai bus žymiai įsimintinesnė akimirka nei parašo ant lapo padėjimas
Ir šiaip manau, viskas priklauso nuo požiūrio. Kol kas kančios jausmų dėl to, kad oficialiai tuoksimės zakse neišgyvenam