Sandruskaaa, 18 Gru 2014 - 08:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Sandruskaaa, 18 Gru 2014 - 08:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos būsimosios
![]()
![]()
kas naujo?o gal vestuvinius rūpesčius atidėjote ir pasidavėte Kalėdinei karštinei?
![]()
![]()
Diamondgr, 03 Sau 2015 - 11:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Diamondgr, 03 Sau 2015 - 11:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos nuotakos! Su naujaisiais:)
Kaip sekasi planuoti? Man tai taip ramu... Net keista:) Turbūt todėl, kad dėl ko labiausiai pergyvenau jau užsisakiau....ir po paskutinio užsakymo porą mėn praktiškai nė negalvojau apie vestuves... tai va, ką mes jau turime ir kas mane taip nuramino
:
Fotografės (susisklostė aplinkybės tokios, kad turėsime net dvi;))
Vestuvių muzikantai (grupė Chemija, rekomenduoju, tik liepos 3 dienai jau bus pas mus:))
Sodyba (Rūgpienių kaimas, daug pramogų, didelė teritorija, nebrangu)
Filmuotojas (nepasakysiu vardo pavardės, gėda, nepamenu, tačiau filmavo draugų vestuves, aš likau labai patenkinta video, paprastas, subtilus, nėra bereikalingų scenų, o ir pats operatorius labai mandagus:))
Zakso data
Ceremonijos vieta (tuoksimės Klaipėdos universiteto botanikos sode, labai jau graži vieta...)
Makiažas + šukuosena (Elena Goriunova Paužė)
Dar liko daug:) Rekomenduokite, prašau, išvykstamosios ceremonijos nebrangius organizatorius, bei internetinių parduotuvių, kuriose galėčiau išsirinkti suknelę (jau girdėjau, kad geriau pirkti iš salono, tačiau piniginė atsisako mokėti tokias sumas:))
limma, 04 Sau 2015 - 10:53, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
limma, 04 Sau 2015 - 10:53, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: sveikos planuotojos!!! su naujais metais.....jungiuosi i jusu buri
![]()
norejau paklausti, kokios kainos yra filmuotoju?
del internetiniu parduotuviu galiu rekomenduoti sias, ir pati is sios jau nusiziurejau, nes salonu kainos tai biski kosmosines
http://www.shirleysdress.com
http://www.dinodirect.com
ivedus i google weddings dress ismeta nemazai pasirinkimo. kadangi as renkuosi trumpute suknele ta biski sudetingiau, o ilgu begalo daug ir graziu pasirinkimo
Diamondgr, 05 Sau 2015 - 15:05, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Diamondgr, 05 Sau 2015 - 15:05, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Mes mokėsim 2500lt...
aš tai žiūrinėju vis šiuos suknelių puslapius : jjhouse ir lightinthebox
limma, 05 Sau 2015 - 15:26, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
limma, 05 Sau 2015 - 15:26, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
sveikos
oi tada gal mes apsieisim be filmavimo. musu tik nedideles kuklios daugiau kaip vakariene bus su seima
Diamondgr, 07 Sau 2015 - 14:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Diamondgr, 07 Sau 2015 - 14:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
tai Jums gal ir mažesnė kaina būtų, nes mus filmuos dvi dienas, 1-nuo ryto iki vidurnakcio ir sekancia diena iki pietų tikriausiai:))
Sandruskaaa, 09 Sau 2015 - 07:58, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Sandruskaaa, 09 Sau 2015 - 07:58, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikutės, su Naujais!
![]()
![]()
kaip sekasi su planavimais? pasidalinkite, pas ką užsirašėte makiažus ir šukuosenas ir kuriuose salonuose?
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”