QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 10 21, 10:52)
žiedus užsisakėme mažiau lenktus nei klasikiniai, geltono aukso, paprasti, tokių ir norėjome, tik mano bus su vienu briliantuku
na, dėl filmuotojų tai aš jau seniai nuomonę susidariusią turėjau, noriu savo vestuvių video, įamžintų pačių gražiausių akimirkų..
Almost. kam siuntei užklausą?
na, dėl filmuotojų tai aš jau seniai nuomonę susidariusią turėjau, noriu savo vestuvių video, įamžintų pačių gražiausių akimirkų..
Almost. kam siuntei užklausą?
aš pradžioj labai buvau prieš geltono aukso žiedus, MB taip pat.. norėjom tik balto aukso. bet labai džiaugiuosi, kad juvelyras turėjo visokių žiedų pavyzdžiams, tai kažkaip nusprendėm, kad vis tik norim geltono aišku, jis nebus visiškai geltonas, skaitysis kaip raudono 2/3 ir balto 1/3 juostelė, bet iš esmės spalvinis variantas toks per vidurį - nei labai ryškus raudonas, nei labai šviesus geltonas. žodžiu labai patiko abiems ir aš imsiu su vienu bryliku jei ne paslaptis, kokios akmenukų kainos Minijos g.?
aš kažkaip vis galvojau, kad ai, nu kam čia reikia ir t.t., bet paskui pamačiau videodarbai.lt darbus ir kažkaip susimasinau visai.. žiūrėsiu, ką atrašys į mano užklausą, nes mūsų visai nedidukė šventė realiai skaitosi turbūt palei jų mastus, tai įdomu kainos