Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Klaipėdos ir Pajūrio krašto nuotakos

QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 10 21, 10:52)
žiedus užsisakėme mažiau lenktus nei klasikiniai, geltono aukso, paprasti, tokių ir norėjome, tik mano bus su vienu briliantuku 4u.gif

na, dėl filmuotojų tai aš jau seniai nuomonę susidariusią turėjau, noriu savo vestuvių video, įamžintų pačių gražiausių akimirkų..  wub.gif
Almost.  kam siuntei užklausą? ax.gif

aš pradžioj labai buvau prieš geltono aukso žiedus, MB taip pat.. norėjom tik balto aukso. bet labai džiaugiuosi, kad juvelyras turėjo visokių žiedų pavyzdžiams, tai kažkaip nusprendėm, kad vis tik norim geltono smile.gif aišku, jis nebus visiškai geltonas, skaitysis kaip raudono 2/3 ir balto 1/3 juostelė, bet iš esmės spalvinis variantas toks per vidurį - nei labai ryškus raudonas, nei labai šviesus geltonas. žodžiu labai patiko abiems biggrin.gif ir aš imsiu su vienu bryliku drinks_cheers.gif jei ne paslaptis, kokios akmenukų kainos Minijos g.? smile.gif

aš kažkaip vis galvojau, kad ai, nu kam čia reikia ir t.t., bet paskui pamačiau videodarbai.lt darbus ir kažkaip susimasinau visai.. žiūrėsiu, ką atrašys į mano užklausą, nes mūsų visai nedidukė šventė realiai skaitosi turbūt palei jų mastus, tai įdomu kainos blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 10 21, 12:58)
aš pradžioj labai buvau prieš geltono aukso žiedus, MB taip pat.. norėjom tik balto aukso. bet labai džiaugiuosi, kad juvelyras turėjo visokių žiedų pavyzdžiams, tai kažkaip nusprendėm, kad vis tik norim geltono  smile.gif aišku, jis nebus visiškai geltonas, skaitysis kaip raudono 2/3 ir balto 1/3 juostelė, bet iš esmės spalvinis variantas toks per vidurį - nei labai ryškus raudonas, nei labai šviesus geltonas. žodžiu labai patiko abiems  biggrin.gif ir aš imsiu su vienu bryliku   drinks_cheers.gif jei ne paslaptis, kokios akmenukų kainos Minijos g.?  smile.gif

aš kažkaip vis galvojau, kad ai, nu kam čia reikia ir t.t., bet paskui pamačiau videodarbai.lt darbus ir kažkaip susimasinau visai.. žiūrėsiu, ką atrašys į mano užklausą, nes mūsų visai nedidukė šventė realiai skaitosi turbūt palei jų mastus, tai įdomu kainos  blush2.gif  smile.gif

na, o mes nebuvome išrankūs, tiksliai žinojom ko norėjom, rodė ir kitus pavyzdžius, tačiau netraukė mūsų, na, mano briliantukas nebus didelis, tad jo kaina 200lt bus, patarė labai didelio nedėt, nes poto išstorinti žiedą reikėtų ir pan.. smile.gif 4u.gif

teisingai, kad ir maža šventė, bet ne žmonių kiekyje esmė, svarbiausia tie du žmonės, priesaika, emocijos... wub.gif reikia video.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 10 21, 12:42)
na, o mes nebuvome išrankūs, tiksliai žinojom ko norėjom, rodė ir kitus pavyzdžius, tačiau netraukė mūsų, na, mano briliantukas nebus didelis, tad jo kaina 200lt bus, patarė labai didelio nedėt, nes poto išstorinti žiedą reikėtų ir pan..  smile.gif  4u.gif

nemanau, kad tas pasirinkimas - išrankumo reikalas blush2.gif smile.gif tiesiog mes abu apskritai geltono aukso nemėgstame. aš tik už baltą auksą arba sidabrą.. bet va kaip pasikeitė tą akimirką, kai pasimatavau pavyzdinį žiedą, požiūris. supratau, kad va viskas, čia mano, noriu šito ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 10 21, 14:49)
nemanau, kad tas pasirinkimas - išrankumo reikalas  blush2.gif  smile.gif tiesiog mes abu apskritai geltono aukso nemėgstame. aš tik už baltą auksą arba sidabrą.. bet va kaip pasikeitė tą akimirką, kai pasimatavau pavyzdinį žiedą, požiūris. supratau, kad va viskas, čia mano, noriu šito ir viskas  biggrin.gif

na, dar tai suprantu, bet kai kiti taikos mados vėjų.. žiūrėk, kitais metais jau nebemadingi, tai negi taip ir taikysies.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 10 21, 13:56)
na, dar tai suprantu, bet kai kiti taikos mados vėjų.. žiūrėk, kitais metais jau nebemadingi, tai negi taip ir taikysies..  lotuliukas.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mums juvelyras tą patį ir sakė, kad žmonės pasiutę prisidaro visokių tokių žiedų, kurie tipo ant bangos čia ir dabar, o paskui po metų, penkių ar dešimt ateina keist į klasikinius, nes ir priežiūros nemenkai reikalauja, ir nusibosta dizainas toks išskirtinis ..
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 10 20, 15:58)
šiaip gerai pasakė, kad žmonės kiti pasidaro tai dienai atrodo nuostabiai tobulus, išskirtinio dizaino žiedus, labai toli nutolusius nuo klasikinių, o po kokių 5-10metų lekia darytis naujų, klasikinių, nes ir dizainas nusibosta, ir priežiūros daug reikalauja.. šitų gamyba kainuoja 1000Lt (su savo auksu) ir plius už briliantą papildomai (už mano norimą bus iki 550Lt).

Moet skanu, tikrai, bet vis tiek manau, kad brangoka, jei pirkt daugiau, nei kelis butelius ir vaišinti visus svečius.. Aišku ir grožis, ir skonis verta, bet manau, kad pasiliksime prie tradicijų šiuo klausimu  smile.gif

aš kažkaip vakar ir užvakar susimėčiau net, nes nebežinau, ar noriu filmuotojo, ar ne.. k

Aha, aš igi taip žiūrinėjausi tuos išskirtinius žiedus, tai gražu pažiūrėti, matosi, kad daug darbo reikalauja, bet, manau, atsibosta tikrai labai greit. Šiaip aš visai norėčiau žiedą pasikeisti po kokio penkmečio ar dešimtmečio, bet jų irgi reikia sulaukti, o labai įmantrūs žiedai, spėju, jau ir po metų nebetraukia akies. Grečiau priešingai.

Na pakalbėjom pakalbėjom šampano tema su MB, tai nusprendėm dar paieškoti gal kokio nelabai populiaraus putojančio vyno, kuris būtų skanus. Nes kažkaip dėl vienos taurės šampano kiekvienam svečiui sumokėti didelių pinigų nesinori, bet taip pat ir nesinori, jog žmonės iš anksto žinotų tikslią patiekiamų gėrimų kainą, kaip būtų su ta pačia "Alita". Dar žiūrėsim, kaip čia bus su tom akcijom Lietuvoj, gal ir Moet'as visai gera kaina išeis. ((:

Dėl filmuotojų, tai aš labai norėčiau susirasti kažką, kas ~3 valandas pafilmuotų pačią ceremoniją ir po bažnyčios laiką, pakalbintų svečius, kad palinkėtų ko prieš kamerą ir t.t. Buvau radusi vieną panelę vinted puslapyje, kurios video patiko labai, o ir kaina filmavimo sakė, apie 1000, tai jei tik 3 valandom, gal ir pigiau būtų buvę. Gaila, mūsų datai užimta tik, tai ieškom toliau...

Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2014 10 21, 18:23)
Aha, aš igi taip žiūrinėjausi tuos išskirtinius žiedus, tai gražu pažiūrėti, matosi, kad daug darbo reikalauja, bet, manau, atsibosta tikrai labai greit. Šiaip aš visai norėčiau žiedą pasikeisti po kokio penkmečio ar dešimtmečio, bet jų irgi reikia sulaukti, o labai įmantrūs žiedai, spėju, jau ir po metų nebetraukia akies. Grečiau priešingai.

Na pakalbėjom pakalbėjom šampano tema su MB, tai nusprendėm dar paieškoti gal kokio nelabai populiaraus putojančio vyno, kuris būtų skanus. Nes kažkaip dėl vienos taurės šampano kiekvienam svečiui sumokėti didelių pinigų nesinori, bet taip pat ir nesinori, jog žmonės iš anksto žinotų tikslią patiekiamų gėrimų kainą, kaip būtų su ta pačia "Alita". Dar žiūrėsim, kaip čia bus su tom akcijom Lietuvoj, gal ir Moet'as visai gera kaina išeis. ((:

Dėl filmuotojų, tai aš labai norėčiau susirasti kažką, kas ~3 valandas pafilmuotų pačią ceremoniją ir po bažnyčios laiką, pakalbintų svečius, kad palinkėtų ko prieš kamerą ir t.t. Buvau radusi vieną panelę vinted puslapyje, kurios video patiko labai, o ir kaina filmavimo sakė, apie 1000, tai jei tik 3 valandom, gal ir pigiau būtų buvę. Gaila, mūsų datai užimta tik, tai ieškom toliau...

Sveika smile.gif 4u.gif
dėl alkoholio aš nesuku galvos, žinau, kad uošvelis padės šiuo klausimu, tačiau Moet šampano tikrai nepirksime, norisi, kad svečiai jaustųsi jaukiai, tad tiks ir Alita, va dėl vynų, tai tikrai pirksime Riesling'ą.. aš prie tos nuomonės, kad Moet gerti geriau per medaus mėnesį, kad ir kiekvieną dieną, su savo Vyru! wub.gif bet čia tik mano nuomonė, gal jūs ir šiaip per šventes įpratę gerti prabangesnį šampaną smile.gif 4u.gif
lahti kur čia skaitei apie filmuotoją? vinted forumuose? aš vis dar fotografės paieškose, noriu išsirinkti tokį/ią, kad poto netektų gailėtis.. ax.gif arti sutarties pasirašymo esame su Jūrate Čiakiene, tačiau dar susidomėjusi esu Fotoplunksna, bei Paulius Gvildys neseniai atrastas perliukas mirksiukas.gif ir kaip išsirinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 10 23, 11:32)
aš prie tos nuomonės, kad Moet gerti geriau per medaus mėnesį, kad ir kiekvieną dieną, su savo Vyru!  wub.gif bet čia tik mano nuomonė, gal jūs ir šiaip per šventes įpratę gerti prabangesnį šampaną smile.gif  4u.gif

lahti kur čia skaitei apie filmuotoją? vinted forumuose?  aš vis dar fotografės paieškose, noriu išsirinkti tokį/ią, kad poto netektų gailėtis..  ax.gif  arti sutarties pasirašymo esame su Jūrate Čiakiene, tačiau dar susidomėjusi esu Fotoplunksna, bei Paulius Gvildys neseniai atrastas perliukas  mirksiukas.gif  ir kaip išsirinkti doh.gif

Gal ir tiesą sakot dėl to medaus mėnesio, tik tokiu atveju gerčiau viena, nas MB abstinentas biggrin.gif bandysime dar grįžę į Lietuvą padaryti kokią degustaciją putojančių vynų ar šampanų ir išsirinksime... Žiūrėjau keletoje internetinių alkoholio parduotuvių, tai labai didelis pasirinkimas ne tokių populiarių, kaip Alita gėrimų, tokius ir išbandysim, nes norisi kažkaip man tą dieną "kitoniškumo", ne taip, kaip įprasta.

Apie filmuotoją taip, vinted forume buvau radusi. Štai jos pavyzdinis darbas: https://vimeo.com/98753775 , visai patiko man, atsižvelgus į kainą ((: nieko geriau kaip ir nebuvau radusi.

Iš jūsų fotografų tai mano skoniui labai artima fotoplunksna ir paulius gvildys, bet labiau paulius gvildys, keista, kad jis nelabai girdėtas, o darbai tikrai malonūs akiai... O šiaip nepavydžiu, atsimenu man reikėjo per savaitę išsirinkti fotografus, tai kai liko kokie ~5 favoritai, vis ir taip, ir anaip žiūri - visi geri.. o dar kai telefonu pasišneki, ir vieno balso malonus, ir kito, trečias dar jaunatviškas ir draugiškas pasirodo, tai taaaip makaliavomės, kad kai jau išsirinkom pagaliau, tokia ramybė pasirodė, kad ooo. (:
Atsakyti
Sveikos, planuotojos mirksiukas.gif Jungiuosi ir as paskaitinet. Esam susituoke, bet 2015 09 09 desimties metu santuokos proga planuojam baznytine santuoka ir mazylio krikstynas. Tai musu planuojama svente nebus tokia didele kaip jusiskes. Noriu ceremonijos, fotografo kelioms valandoms ir kokio restoranelio sventiskiems pietums. Didziausia beda, kad MB tolimuju reisu vairuotojas. Idomu kaip del baznytiniu kursu susitart g.gif Almost., kaip judu darysit? Juk ne LT gyvenat
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2014 10 26, 07:51)
Sveikos, planuotojos mirksiukas.gif Jungiuosi ir as paskaitinet. Esam susituoke, bet 2015 09 09 desimties metu santuokos proga planuojam baznytine santuoka ir mazylio krikstynas. Tai musu planuojama svente nebus tokia didele kaip jusiskes. Noriu ceremonijos, fotografo kelioms valandoms ir kokio restoranelio sventiskiems pietums. Didziausia beda, kad MB tolimuju reisu vairuotojas. Idomu kaip del baznytiniu kursu susitart g.gif Almost., kaip judu darysit? Juk ne LT gyvenat

sakyčiau, kad Jūsų šventė bus visai tokia ir didelė, jeigu su tokiais planais, nes mūsų panašiai planuojama laugh.gif

dėl kursų mes tarėmės su mūsų miesto kunigu - lietuviu smile.gif viską čia praeisim vietoj, kaip supratau, bus grupė porų, kursai bus lietuvių kalba smile.gif jūs pasidomėkit savo mieste, kur gyvenate, ar nėra vietinių kursų (anglų kalba pvz.), kuriuos galima praeiti per vieną - dvi dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 10 26, 20:52)
sakyčiau, kad Jūsų šventė bus visai tokia ir didelė, jeigu su tokiais planais, nes mūsų panašiai planuojama laugh.gif

dėl kursų mes tarėmės su mūsų miesto kunigu - lietuviu  smile.gif viską čia praeisim vietoj, kaip supratau, bus grupė porų, kursai bus lietuvių kalba  smile.gif jūs pasidomėkit savo mieste, kur gyvenate, ar nėra vietinių kursų (anglų kalba pvz.), kuriuos galima praeiti per vieną - dvi dienas  mirksiukas.gif

Dekoju, reiks iki baznycios palekt pasiklausinet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2014 10 28, 09:14)
Dekoju, reiks iki baznycios palekt pasiklausinet 4u.gif

aš nežinau, kur Jūs gyvenate, bet jeigu Jums pvz. ne kliūtis anglų kalba kursai, tai rekomenduoja kitos eiti tokius. juos organizuoja nebūtinai Bažnyčia - būna tie visokie šeimos centrai ar privatūs kursai, kur vis tiek išduoda tą pažymą, tik kad kursai trunka trumpai, bet intensyviai smile.gif
Atsakyti