Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės magija

Sveiki 4u.gif
Kazin ar tai veikia? Ar nepavojinga? Padiskutuokim. smile.gif

http://vseprivoroty....l-lyubimyj.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redredred: 04 rugpjūčio 2014 - 11:01
Kazkodel galvoju, kad uzsiimineti burtais susijusiais su meile gali buti pavojinga, ne tiek tau kiek tam zmogui kuri bandytum uzkereti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jumana @ 2014 08 06, 11:22)
Kazkodel galvoju, kad uzsiimineti burtais susijusiais su meile gali buti pavojinga, ne tiek tau kiek tam zmogui kuri bandytum uzkereti smile.gif

as ta zinau, kad uzkereti negerai, bet siuo atveju nuorodoje burtas, kad mylimasis paskambintu. aisku visiska nesamone, kaip jau pati isitikinau. biggrin.gif nors parasyta reikia labai tiketi, o to tikejimo man ziauriai truksta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(redredred @ 2014 08 06, 10:58)
as ta zinau, kad uzkereti negerai, bet siuo atveju nuorodoje burtas, kad mylimasis paskambintu. aisku visiska nesamone, kaip jau pati isitikinau.  biggrin.gif nors parasyta reikia labai tiketi, o to tikejimo man ziauriai truksta.  biggrin.gif

Šaunuolė, protingai mąstote ir kad neužsiimate kerais, kurie ankščiau ar vėliau atsisuka prieš užsakovą, nesvarbu tiki tuo ar ne.
Nesutinku, kad tai nesąmonė, kaip tik priešingai. Atliekant yra smulkmėnėlė, reikia vyruką mylėti arba bent jau nuoširdžiai ir nesavanaudiškai (pageidautina) norėti, kad išsipildytu ko prašote, prie to dar yra, ko gero sudetinga dalys, reikia mokėti norą paleisti, o ne vaikščiuoti su telefonu rankoje. Sakote tikėjimo trūksta, o gal tiesiog vyrukas ne tas smile.gif
Atsakyti
Moonlight, o čia tiesa, kad užkerėtas vyras po tų kerų tampa gyvu zombiu? t.y. pasidaro kaip marionetė, be savos valios? g.gif
Aš užkerėt nieko nesiruošiu tik taip moteriškas smalsumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 08 06, 21:17)
Moonlight, o čia tiesa, kad užkerėtas vyras po tų kerų tampa gyvu zombiu? t.y. pasidaro kaip marionetė, be savos valios? g.gif
Aš užkerėt nieko nesiruošiu tik taip moteriškas smalsumas bigsmile.gif

Taip tiesa, nes "profiškai" atlikti darbą kainuoja ne mažus pinigus, jau nekalbu kad ir žinių reikia turėti, kėrėti vyrą ir tikrai ne mėgėjiškame lygyje. Reikia pasižiūrėti kokios bus pasekmės ir ar įmanoma jas bus bent jau sutvarkyti. Daug visko smile.gif Mergaitės pamiršta, kad vyras ne pats pas jas ateina, bet ji atveda per prievarta ir jokios meilės tarp jų nebus. Kodėl jos save taip nuvertina ir su purvu sumaišo niekaip nesuprantu ir ko gero nesuprasiu. Paprastai ju prašymas skamba, Myliu, Noriu, Negaliu, o mano atsakymas - pastovėk dieną prie sienos ir patrankyk galvą į ją, gal protas pradės veikti, o tada kreipkis į mane, ieškosime priežasties.

Gaila, bet šia tema katastrofiškai trūksta info ir kokios nuo to būna pasekmės.
Atsakyti
Ir kiek teko girdėti išgaravus meilei, taip paprastai vyruko nuo savęs neatriši ar ne, t.y. "užsakymas" visam gyvenimui? g.gif Aš pati ilgus metus buvau nelaimingos meilės kankinė, iki dugno buvau save nusivarius, dabar viskas kaip ir stabilizavęsi, esu su ta savo išsvajota meile, tai gink Die, kad kada nesusišviestų protas griebtis kokių meilės kerų, nes jaučiu paskui tai kruvinom ašarom bliaučiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2014 08 06, 22:13)
Šaunuolė, protingai mąstote ir kad neužsiimate kerais, kurie ankščiau ar vėliau atsisuka prieš užsakovą, nesvarbu tiki tuo ar ne.
Nesutinku, kad tai nesąmonė, kaip tik priešingai. Atliekant yra smulkmėnėlė, reikia vyruką mylėti arba bent jau nuoširdžiai ir nesavanaudiškai (pageidautina) norėti, kad išsipildytu ko prašote, prie to dar yra, ko gero sudetinga dalys, reikia mokėti norą paleisti, o ne vaikščiuoti su telefonu rankoje. Sakote tikėjimo trūksta, o gal tiesiog vyrukas ne tas  smile.gif

o tai labai blogas tas burtas? as tik norejau, kad paskambintu, nes issiskyrem taip staiga ir i kontakta jis neina. o pati burta padariau neseniai ir nors nevaikstau su telefonu, bet rezultato noriu greit.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 08 06, 21:38)
Ir kiek teko girdėti išgaravus meilei, taip paprastai vyruko nuo savęs neatriši ar ne, t.y. "užsakymas" visam gyvenimui? g.gif Aš pati ilgus metus buvau nelaimingos meilės kankinė, iki dugno buvau save nusivarius, dabar viskas kaip ir stabilizavęsi, esu su ta savo išsvajota meile, tai gink Die, kad kada nesusišviestų protas griebtis kokių meilės kerų, nes jaučiu paskui tai kruvinom ašarom bliaučiau doh.gif

Kaip gali išgaruoti meilė, jeigu jos ir nebuvo smile.gif Paprastai tokias nelaimingas meiles išgyventi, padeda energetinis valymas savęs ir patalpų kuriuose gyvenate. Nuoširdžiai patariu meilės keru ir dar per prievarta nenaudoti, yra nemažai ir gerų (baltų) ritualų, tik kažkodėl moteris pasirenka su juodą magiją siejamus. Sutinku, rezultatas greitesnis, bet kai suvokia, kad suklydo, būna per vėlu.
Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2014 08 06, 23:14)
Kaip gali išgaruoti meilė, jeigu jos ir nebuvo  smile.gif  Paprastai tokias nelaimingas meiles išgyventi, padeda energetinis valymas savęs ir patalpų kuriuose gyvenate. Nuoširdžiai patariu meilės keru ir dar per prievarta nenaudoti, yra nemažai ir gerų (baltų) ritualų, tik kažkodėl moteris pasirenka su juodą magiją siejamus. Sutinku, rezultatas greitesnis, bet kai suvokia, kad suklydo, būna per vėlu.

tai cia juodoji magija?
Atsakyti
QUOTE(redredred @ 2014 08 06, 21:39)
o tai labai blogas tas burtas? as tik norejau, kad paskambintu, nes issiskyrem taip staiga ir i kontakta jis neina. o pati burta padariau neseniai ir nors nevaikstau su telefonu, bet rezultato noriu greit.

Galite ji naudoti, žalos sau nepasidarysite, bet jeigu ne Jūsų vyrukas tai kam savo laiką skirti jam. Svarbiausia pati 'nepakibkite' ties tuo laukimu. Dingo ir tegul sau, patikėkit, neverta jo ieškoti. Jūsų gyvenime atsiras kitas ir daug geresnis už šį.
Papildyta:
QUOTE(redredred @ 2014 08 06, 22:17)
tai cia juodoji magija?

Nesupratau klausimo, kur įžvelgiate JA?
Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2014 08 06, 23:21)
Galite ji naudoti, žalos sau nepasidarysite, bet jeigu ne Jūsų vyrukas tai kam savo laiką skirti jam. Svarbiausia pati 'nepakibkite' ties tuo laukimu. Dingo ir tegul sau, patikėkit, neverta jo ieškoti. Jūsų gyvenime atsiras kitas ir daug geresnis už šį.
Papildyta:

Nesupratau klausimo, kur įžvelgiate JA?

toje nuorodoje turejau minty jodoji magija. o jei i tema kaip energetiskai apsivalyti? gal galetumet placiau ar kokia nuoroda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redredred: 06 rugpjūčio 2014 - 22:26