Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

katik uzsirezervavau 20tai dienai vieta smile.gif pasirodo renovuoto kambario kaina 22lt tik iki rugsejo 1 dienos, nuo rugsejo dvivietis kainuoja 12lt parai.
Atsakyti
[quote=Zirzė,2014 08 07, 10:56]
katik uzsirezervavau 20tai dienai vieta smile.gif pasirodo renovuoto kambario kaina 22lt tik iki rugsejo 1 dienos, nuo rugsejo dvivietis kainuoja 12lt parai.
[/quote

Mes užsirezervavome 21 dienai mirksiukas.gif
O jūs iš karto prašėt renovuoto kambario ar vietoje prašysite?
Nes aš nieko nesakiau jiems kol kas. Tikiuos gausiu vietoje. Tai iki rugsėjo mokėsim kaip suprantu po 22lt, o paskui po 12lt?
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2014 08 07, 15:43)

Mes užsirezervavome 21 dienai  mirksiukas.gif
O jūs iš karto prašėt renovuoto kambario ar vietoje prašysite?
Nes aš nieko nesakiau jiems kol kas. Tikiuos gausiu vietoje. Tai iki rugsėjo mokėsim kaip suprantu po 22lt, o paskui po 12lt?

prasiau is karto, bet sake kad is anksto nerezervuoja, tik atvykus smile.gif tik apie kainas is karto susake biggrin.gif taip, is pradziu ir me smokesim po 22lt, paskui po 12, bet cia renovuoti dvivieciai, kitu kainu nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 08 07, 17:08)
prasiau is karto, bet sake kad is anksto nerezervuoja, tik atvykus smile.gif tik apie kainas is karto susake  biggrin.gif taip, is pradziu ir me smokesim po 22lt, paskui po 12, bet cia renovuoti dvivieciai, kitu kainu nezinau smile.gif

Viskas aišku.
Pagal prisiskambinimą ir kambario gavimą galvoju, kad apmažės žmonių ant tokio laiko, gal ir nebus sunku gauti renovuotą kambariuką smile.gif

Dar norėjau mamyčių paklausti, kaip ten su drabužių plovimu, ar yra kur? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2014 08 07, 17:04)
Viskas aišku.
Pagal prisiskambinimą ir kambario gavimą galvoju, kad apmažės žmonių ant
tokio laiko, gal ir nebus sunku gauti renovuotą kambariuką smile.gif

Dar norėjau mamyčių paklausti, kaip ten su drabužių plovimu, ar yra kur?
blush2.gif

yra skalbikla uz ja reikia moket atskirai Tik nepamenu kiek
Atsakyti
jei gerai pamenu, valanda laiko - 6lt g.gif ar kazkas pan
Atsakyti
Buvome su dviem vaikais, gydytojas Ąžuolas labai šaunus. Kitais metais pas jį vėl bandysime pakliūti. Kambarį gavome 4 korpuse 4 aukšte, viskas kaip ir nieko, bet liftą išjungia kas kada nori, tad tekdavo su krepšiais ir pilnu vežimu pėdinti kojytėm į 4 aukštą, kas džiugesio nesuteikė....
Maistas košmaras jau po antros dienos pietų sukilo rūgštys tiek man tiek vyresnėlei. Jeigu kelias dienas nevalgydavom valgykloje, jau ir žiūrėk atėjusi ant stalo tik kompotas ir duona, nei sriubos nei vaisių nieko.... paklausus kodėl nėpadėta persmelkdavo nepatenkintas padavėjos žvilgsnis... dar ką su daugeliu mamų pastebėjome kad vaisiai mamoms neduodami, nors kaina išsipirkto maisto tokia pat kaip ir vaikų... taip išeitų virtuvė savus maitina....na nepaslaptis kad ir kotletuose, šniceliuose ir kituose iš "maltos mėsos" gamintuose patiekaluose MĖSOS gal ir bus 30 gramų visa kita visi nelikvidai...

Tai va taip va, apart virtuvės siurprizų ir neveikiančio lifto viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugeliukas @ 2014 08 08, 12:22)
. dar ką  su daugeliu mamų pastebėjome kad vaisiai mamoms neduodami, nors kaina išsipirkto maisto tokia pat kaip ir vaikų... taip išeitų virtuvė savus maitina....na nepaslaptis kad ir kotletuose, šniceliuose ir kituose iš "maltos mėsos" gamintuose patiekaluose MĖSOS gal ir bus 30 gramų visa kita visi nelikvidai...

Meniu slaugančiam yra pakabintas prie valgyklos šalia kitų meniu. Nepamenu kad pas slaugantį asmenį būtų parašyta kad priklauso vaisiai. Nu gal aš tokia nepastabi g.gif . Bet manau kad ten vaikų sanatorija ir jie gauna pilnaverti maistą ( koks įmanomas už tuos pinigus kuriuos skiria TLK ) ir jiems priklauso vaisiai. O mes, slaugantys gauname maitinimą.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2014 08 08, 12:23)
Meniu slaugančiam yra pakabintas prie valgyklos šalia kitų meniu. Nepamenu kad pas slaugantį asmenį būtų parašyta kad priklauso vaisiai. Nu gal aš tokia nepastabi g.gif . Bet manau kad ten vaikų sanatorija ir jie gauna pilnaverti maistą ( koks įmanomas už  tuos pinigus kuriuos skiria TLK ) ir jiems priklauso vaisiai. O mes, slaugantys gauname maitinimą.

Mes maistu patenkinti Tiek kiek gaunam nesuvalgom puse ismetam Vaikas alergiskas tai gaunam atskira maista (apie tai pasakem iskarto tik atvazeve ) Visos darbuotojos valgykloi labai malonios As su dvem maziukais tai suderinom ir pusricius mums atnesa i kambari Pries sanatorija gulejom ligoniniai tai maistonet ner ko liginti Cia sriuba kaip sriuba o ligoniniai sriuba is vandens uzbalinta pienu Ir vakariene duoda normale o ligoniniai tik sriuba duodavo vakarenei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2014 08 08, 13:55)
Mes maistu patenkinti  Tiek kiek gaunam nesuvalgom puse ismetam Vaikas alergiskas tai  gaunam atskira maista (apie tai pasakem iskarto tik atvazeve ) Visos darbuotojos valgykloi labai malonios As su dvem maziukais tai  suderinom ir pusricius mums atnesa i kambari Pries sanatorija gulejom ligoniniai tai maistonet ner ko liginti Cia sriuba kaip sriuba o ligoniniai sriuba is vandens uzbalinta pienu Ir vakariene duoda normale o ligoniniai tik sriuba duodavo vakarenei  smile.gif

Tai ir aš maistu buvau patenkinta smile.gif
Mano žinutė yra atsakymas į aukščiau parašytą žinutę. smile.gif
Atsakyti
Mes beveik viskuo patenkinti, tiesa, kambarys laaaabai mazytis, ner kur apsisukt.
Biski durnavota proceduru registravimo sistema, kai turi du vaikus ir reik plesytis, su kuriuo but arba lakstyt is vieno galo i kita, realiai gal butu imanoma ta laika paderint, bet kabo aiskus rastelis- laikas nekeiciamas.
Valgyklos maistas mus visada tenkino, tik darzoviu noretusi svieziu ir daugiau, o ne puses mazo pomidorelio ar griezinelio kartaus agurko.
Anadien paprasiau valgyklos administratores poros papildomu bandeliu po vakarienes, tai laaaaabai sunkiai sutiko ( gal dar kas ateis ju pasiimti), o lygiai po min jos su kita duona buvo suverstos i atlieku bliuda. Man kazko gaila ir graudu, matyt, as visai neturiu isdidumo, kad man toji bandele su sviestu ir kava ryte buna geras pusrytis.
Dar juokinga, kaip greitai vyresnes padavejos su vezimeliu, ant kurio dar liko kotletu, skuodzia i virtuve, o vakare letai ir sunkiai iseina su maisais. Nu jeji bogu, viena diena tai atsidurs youtubej....
O va tos jaunutes, gal tik laikinai priimtos, suka ir suka ratus, ir ziurek, kas nors papraso pakartot...
Dar.... valgyklos pienas kita diena buna.... tirstas. Net nznau kas jam yra, lyg nesuruges ir saldus, bet konsistencija- kefyro g.gif Arba blogo kvapo...
Siaip mums cia kaip medaus statinej, o deguta pastumdom i krasta smile.gif
Smaliziams- prie Kurhauzo KarKar kavinutej ledai po 1lt
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2014 08 09, 15:28)
Mes beveik viskuo patenkinti, tiesa, kambarys laaaabai mazytis, ner kur apsisukt.
Biski durnavota proceduru registravimo sistema, kai turi du vaikus ir reik plesytis, su kuriuo but arba lakstyt is vieno galo i kita, realiai gal butu imanoma ta laika paderint, bet kabo aiskus rastelis- laikas nekeiciamas.
Valgyklos maistas mus visada tenkino, tik darzoviu noretusi svieziu ir daugiau, o ne puses mazo pomidorelio ar griezinelio kartaus agurko.
Anadien paprasiau valgyklos administratores poros papildomu bandeliu po vakarienes, tai laaaaabai sunkiai sutiko ( gal dar kas ateis ju pasiimti), o lygiai po min jos su kita duona buvo suverstos i atlieku bliuda. Man kazko gaila ir graudu, matyt, as visai neturiu isdidumo, kad man toji bandele su sviestu ir kava ryte buna geras pusrytis.
Dar juokinga, kaip greitai vyresnes padavejos su vezimeliu, ant kurio dar liko kotletu, skuodzia i virtuve, o vakare letai ir sunkiai iseina su maisais. Nu jeji bogu, viena diena tai atsidurs youtubej....
O va tos jaunutes, gal tik laikinai priimtos, suka ir suka ratus, ir ziurek, kas nors papraso pakartot...
Dar.... valgyklos pienas kita diena buna.... tirstas. Net nznau kas jam yra, lyg nesuruges ir saldus, bet konsistencija- kefyro g.gif Arba blogo kvapo...
Siaip mums cia kaip medaus statinej, o deguta pastumdom i krasta smile.gif
Smaliziams- prie Kurhauzo KarKar kavinutej ledai po 1lt

Paimkit batona is valgyklos ir pusryčiaukit ryte.(O saip tokia bulkute 80 ct kainuotu pard).Piena reikia iskarto gert o nelaikyt ,nes duodamas pasildytas (o ne virtas)del to blogai ir issilaiko.
Atsakyti