QUOTE(eceris @ 2015 02 12, 10:35)
man parašė kad išlaikymas vairuotojo-gido kainuos 40 usd. čia tipo jau viskas jam įskaičiuota-nakvynė, maitinimas.
bet gal čia viskas normalu, gal reikia pasiderėti. juk visi kainas šaukia didesnes, tam kad galėtų jas sumažinti. o jei kas sutinka su tokiom-tai jiems tik į naudą. mėginkim derėtis. aš tą patį žadu padaryt artimiausiu metu
. tiesiog mandagiai pasakysiu, kad netenkina mūsų tokios kainos, ieškosim pigesnio varianto...
Na, cia jokios nakvynes gidui nereiketu,nes mes vistiek visad griztam i Kutaisi...zodziu, as parasiau,kad tas variantas uz 230 $ dienai mums per brangus, pasiuliau ta varianta,kur jie siule ekskursija po vienuolynus ir urvus dienai uz 75 dolerius,ir kitoms 2 ar 3 dienoms,kad duotu ta vairuotoja uz 110 su auto
man paciai kazkaip visai nelogiska tie 230 doleriu,nes pries tai siulyta ekskursija uz 75 dolerius trunka,kaip jie rase, irgi visa diena,tai kokia prasme uz ta pacia dienos ekskursija tik su dviem maitinimais moket 230 $, kai tie maitinimai pavertus i $ mums visiems gaunasi 46 $?
nu zodziu,daug man cia neatitikimu ju kainu pasiulymuose
dabar laukiu atsakymo..o beje,del tu vienuolynu,kad ju daug,tai as irgi pastebejau,bet pagalvojau,kad gal ten netoliese nelabai daug ka rodyt yra...
Papildyta:
Laiska gavau labai jau greitai
dabar pasirodo,kad cia as nesuprantu,jog jie man siulo tas ekskursijas ne uz 230 $ o uz 220 lariu,kas reiskia 110 $, nors as puikiai skaityt moku,ir pries tai jie rase 450 lariu, arba 230 $... tai kaip su jais susisneket normaliai?
zodziu, raso,kad gal aptarkime,kai mes ten nuvyksime tas ekskursijas,tikriausiai ziures vietoj,kaip atrodom, kiek cia mes galetume moket