Įkraunama...
Įkraunama...

Gruzija. Žvilgsnis iš arčiau. II Tema

QUOTE(eceris @ 2016 08 10, 20:38)
grįžom šiandien.

Kiek mokėjot už lėktuvo bilietus?
Kur gyvenot Gonio?
Atsakyti
Tai ar vertėjo į Turkiją važiuoti? Ir kokios procedūros prie sienos?
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 08 11, 10:46)

Mane irgi domina . Kaip kainos, ar verta važiuoti apsipirkti ?
Atsakyti
[quote=eceris,2016 08 10, 21:38]
grįžom šiandien

Neprapulkit, turim klausimų smile30x30.png

Atsakyti
QUOTE(blynelis @ 2016 08 11, 10:35)
Kiek mokėjot už lėktuvo bilietus?
Kur gyvenot Gonio?

bilietai gavosi brangūs. 290 dviems į abu galus su mokamu salono bagažu, plius 12 eu jau būdami ten išsipirkom papildomą bagažą lauktuvėms. tad gavosi bendra suma 302 eu
Papildyta:
QUOTE(Emvida @ 2016 08 11, 10:46)

mes važiavom tik dėl atrakcijos, be jokio tikslo. nuo gonio ii sienos 5 km taksi už 10 gel(4 eu). ten per praėjimą gruzijos pusė praeinama moment. o jau turkų pusėj stringi. kamšalynė-pasijauti kaip kokiam pabėgėlių būryje. turkai neskuba tikrint pasų, o dirbantys gruzinai turkijos pusėje sudaro labai didele masę žmonių, dar plius turginiai prekybininkai su savo krepšiais. šiaip košmariškas praėjimas mums teko tiek į turkiją tiek iš jos. grįžtant gruzinai vėl visai be eilių buvo praeiti.
antra kart nežinau ar norėčiau pakartot smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2016 08 11, 11:01)
Mane irgi domina . Kaip kainos, ar verta važiuoti apsipirkti ?

nuo turkijos sienos mikrium į kemalpaša gyvenvietę "isstambul bazzar" prekybcentrį(kokius 5 kart sumažintas akropolis) kainuoja 2 lyros žmogui. 3 lyros 1 euras kursas. ten parduotuvytės normalios. aišku sportinių brendų al'a mūsų sportland ar winnersport kainos tos pačios kas ir pas mus. bet kur jų teksltilė, tai visai geros kainos. tarkim vyriška maikutė labai ir labai neblogos kokybės 5 eurai(ne lidl spalvos, o normalios). tarkim vyriški apatiniai 2 eurai. vyriška odinė piniginė su dirželiu per petį (pedaraskė vadinama) pas mus kainuojanti 50 eu, ten 20 eu kainuoja. mūsų moterys žiūrėjo mačiau apatinius bet nepirko kažkodėl(neklausiau kodėl). mes tik ant durniaus buvo išsikeitę 50 eu tad reikėjo juos išleisti... bet su keitimu ten nėra problemų-yra keitykla, galima kortelėm atsiskaityt.
visumoj, norint apsipirkti, manau verta važiuot. labai daug išpardavimų su 40-50%. ant sienos tu su savo pirkiniais niekam neidomus. niekas nieko netikrina. aišku jei vežimais veši tuomet susidomės smile30x30.png
norint rimtesnių apsipirkimų galima pavažiuot į Hopa, esanti už 18 km nuo sienos. ten tipo jau didelis miestas. veža mikriai nuo sienos iki Hopa taip pat.
pas juos tokia tvarka-eini ir klausi kur važiuoja mikrius. jei tarkim kemalpaša, sodina tave ir laukia toliau norinčių važiuot. nevažiuoja, kol neužimtos visos sėdimos vietos. karštyje sėdėjimas yra kančia, patikėkit smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 13 rugpjūčio 2016 - 09:05
QUOTE(eceris @ 2016 08 13, 08:32)
bilietai gavosi brangūs. 290 dviems į abu galus su mokamu salono bagažu, plius 12 eu jau būdami ten išsipirkom papildomą bagažą lauktuvėms. tad gavosi bendra suma 302 eu

Manau, kad normali kaina vasarai. Kiek esu žiūrėjusi liepai- rugpjūčiui, tai nėra tekę pigių užmatyti. Todėl ir teiravausi Jūsų.
Atsakyti
QUOTE(blynelis @ 2016 08 13, 10:06)
Manau, kad normali kaina vasarai. Kiek esu žiūrėjusi liepai- rugpjūčiui, tai nėra tekę pigių užmatyti. Todėl ir teiravausi Jūsų.

užsakyti bilietai buvo dar sausio pradžioj su wizzair 20% nuolaida. papildomam bagažui už 12,11 eu, ne saloniniam, užsakymas buvo su 33% nuolaida, kuriai pasiūlymas gautas būnant jau gonio. tad į vieną lagaminą buvo sukišta visų 4 asmenų lauktuvės. sėkmingai pravažiavo mūsų 2 l čiačios smile30x30.png. iš tų 2 l vienas litras buvo gautas iš šeimininkų paskanintos "lavrovaya višnia"-ypatingo skonio. kaip gruzinas gyrėsi "moy recept" smile30x30.png
Atsakyti
Nuo pat skrydžio paleidimo stebiu bilietų kainas į Gruziją, tai jokių stebuklų nėra. Kaip ir visur patys pigiausi bilietai, kai paleidžia naują sezoną, t. yra pernai jau rugpjūčio 12 d buvo galima nusipirkti bilietus šiai vasarai . Bilietai buvo nuo 30 eurų į vieną pusę. Prieš nuolaidų paskelbimą kainas pakelia. Patys brangiausi kažkodėl rugsėjo men (gal sistema užkirtus, kad visada tuo laiku keliauju ). Šiemet į Gruziją pirkau iš Varšuvos už , o atgal į Vilnių. Visumoje gavosi 2 žm 230 e. su atgaliniu registruotu , nu dar 5 eurai į Varšuvą su Lux ekspresu ( tiesiog į Vilnių naktinis autobusas buvo 10 eurų).

Gal kam pravers - traukinio bilietus galima pirkti biletebi.ge sėkmingai veikia . Už dvivietę kupe Tbilisi Zugdidi naktiniu traukiniu sumokėjau 21 e. Galvoju neverta mikriukais vargti.

Atsakyti
Kažkiek stebiu bilietų kainas ir aš. Susidarė įspūdis, kad pigius bilietus į Gruziją galima rasti praktiškai tik žiemos sezonui. Rugsėjui , ko gero, brangesni todėl, kad šis laikas vadinamas "barchatnyj sezon". Aš pirkau spalį ir sausį, reiškia teisingai supratau, kad pigiau nebus - vienam žmogui 100 Eu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emvida: 14 rugpjūčio 2016 - 09:55
dėl bilietų kainų man rodos pagrąžintai rašot. kai pernai kovą grįžom iš pirmos viešnagės po gruziją, jau pradėjau paieškas š.m. rugpjūčiui. tad drąsiai galiu pasakyti, kad kainos š. m. rugpjučiui pasirodė tik lapkričio mėn ir jos buvo tikrai ne 30 eu. vasario menesiui taip, kainos buvo 27 eu vienam galui(o gal ir abiems, nepamenu, nesigilinau labai), bet vasarai kainos jau gerokai brangesnės. nuolaidos su 20% pradėjo eiti nuo gruodžio mėn(gruodį buvo dukart). o kai sausio 2 pasirodė vėl 20%, pirkom. jei gerai pamenu, i ten kaina gavosi 59, atgal berods 89, na plius mokesčiai.
pasibandykit dabar paiešką vizzair susivest iš vilniaus į kutaisi-man duoda tik nuo 2017.03.22
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 14 rugpjūčio 2016 - 10:02
Laba,

pasigavom kiek pigesnius bilietukus 5 Kutaisį spalio 16-23 dienomis. Gal kas skrendat? Gal kartu susikooperuotume ekskursijoms? Mes skrendam dviese (suaugę).
Skrydis su lagaminais pirmyn ir atgal 1 asmeniui 138 Eur.

Ekkursijas ir nakvynę renkuosi iš hostelkutaisi.com puslapiuko.
Dėl ekskursijų - turo kainų tiksliau žinosiu vėliau nes jie dabar kalnuose ir prastas ryšys.
Atsakyti