Įkraunama...
Įkraunama...

Gruzija. Žvilgsnis iš arčiau. II Tema

QUOTE(Erdinga @ 2016 04 14, 07:43)
Laaabas, mes jau sestadienio naktį kyyyylam  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Klausimėlis, keliaujame keturiese, ar būtina Georgian bus užsakinėti iš anksto? Ar galima vietoj? Pernai vietoj viską pirkom, tik nepamenu ar buvo galima ir internetu pirkt smile.gif

Pilnai pakanka vietoj. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2016 04 14, 10:20)
Kainavo 100 larių (Okatse kanjonas, Sataplia, Gelati, Prometėjo urvas, Martvilio kanjonas)
Važinėjome nuo 11 val iki 20 val.
Viskas vyko 2015 m. balanžio mėn.

gera kaina-apie 50 usd
Atsakyti
Sveiki,

Ieškau vairuotojo, kuris su savo mašina patogiai keturis žmones pavežiotų savaitę. Kadangi tėvai kalba tik rusiškai, o mes labiau angliškai, gal žinote ką nors, kas bent minimaliai angliškai supranta? Nes šiaip kelionę tai mes organizuojam smile.gif
Atsakyti
Labas,
gal yra zinanciu ar sekmadieni is Kutaisi vaziuoja marshrutkos iki Borjomi? Teko vaziuoti, grafika zinome, dabar susimasciau ar vaziuos semadieni? blush2.gif Jau nakti vaziuosim i oro uosta, nuraminkite, kad vaziuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2016 04 14, 10:20)
Tik atvykę buvom rezervavę nakvynę čia:
Elma Hostel
Zviad Gamsakhurdia Street 18, 4600 Kutaisis, Gruzija

Tai kadangi pasitikimas iš oro uosto buvo nemokamas, tai pasitiko šeimininkas ir su juo sutarėm kad pavežios (turiu tik el.paštą nodari.qvachakidze@gmail.com, galima rašyti RUS, ENG)

Kainavo 100 larių (Okatse kanjonas, Sataplia, Gelati, Prometėjo urvas, Martvilio kanjonas)
Važinėjome nuo 11 val iki 20 val.

Viskas vyko 2015 m. balanžio mėn.

Čia su kuru ar be ?
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2016 04 17, 21:46)
Čia su kuru ar be ?

Su viskuo čia. Ir nakvojom jo viešbutyje 2 naktis (tik atskridę ir išskrisdami) ryte jo žmona paruošė nerealius pusryčius.

Tikrai labai malonus žmogus, neįkyrus, iš karto atskridus pasitiko, nuvežė kur palankesnis kursas pinigus pasikeisti, vakare dar pakvietė paragauti naminio vyno, pabendrauti... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2016 04 17, 23:05)
Su viskuo čia. Ir nakvojom jo viešbutyje 2 naktis (tik atskridę ir išskrisdami) ryte jo žmona paruošė nerealius pusryčius.

Tikrai labai malonus žmogus, neįkyrus, iš karto atskridus pasitiko, nuvežė kur palankesnis kursas pinigus pasikeisti, vakare dar pakvietė paragauti naminio vyno, pabendrauti... thumbup.gif

kaina fantastinė, bet ji tik jums smile.gif
aš gavau atsakymą, kad pirma diena okatse, martvili ir kinchxa kanjonai, nakvynė ir po to diena svanetijoj-mestia, po to su pristatymu į pajūrį mums kainuotų 200 eu arba 500 larių
Atsakyti
Sveiki. Ar kam nors pavyko nusipirkti traukinio bilietus internetu iš Tbilisi į Zugdidi ?Ar čia tik man stringa?
Atsakyti
Sveiki,

Gal yra nuomavusių automobilį Kutaisi oro uoste arba pačiame Kutaisyje? T.y. ne samdė gidą-vairuotoją, o važinėjosi patys? Domina kainos, sąlygos (ar reikalauja imti draudimą), rezervavo iš anksto ar tik atvykus į vietą?

Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandenidas: 06 gegužės 2016 - 13:56
QUOTE(Vandenidas @ 2016 05 06, 14:54)
Sveiki,
Gal yra nuomavusių automobilį Kutaisi oro uoste arba pačiame Kutaisyje? T.y. ne samdė gidą-vairuotoją, o važinėjosi patys? Domina kainos, sąlygos (ar reikalauja imti draudimą), rezervavo iš anksto ar tik atvykus į vietą?
Ačiū

kai pirma partą važiavom, norėjau nuomotis auto. bet kai ėmėm su vairuotoju, manau gerai padarėm, kadangi rasti vieną ar kitą lankomą objektą man pasirodė ten pakankamai klaidu....
imant normalų auto, na tarkim miniveną ar džipą, kaina tas pats kas su vairuotoju nuomojant...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 06 gegužės 2016 - 17:13
QUOTE(Vandenidas @ 2016 05 06, 14:54)
Sveiki,

Ačiū

Sveiki, prieš tris dienas Tbilisyje nuomavomės auto iš cars4rent.ge, pažiūrėkite, gal jie Kutaisyje turi ofisą. Nuovamovės Mitsubishi Pajero, kaina 110€ už tris dienas su auto kėdute ir navigacija, pilnas draudimas įskaičiuotas, jokių užstatų ar papildomų mokesčių. Grąžinant, net neapžiūrėjo auto. Aplankėme viską ką buvome suplanavę, jokių sunkumų neturėjome surandant lankytinas vietas. Patys nuomotu auto užkilome prie Gergeti bažnyčios. Naudojomės navigacine programa maps.me. Vakar ir šiandien esame Kutaisyje, samdėmė gidą-vairuotoją, man nepatiko. Viskas gerai su vairuotoju, bet man geriau buvo važinėti nuomotu automobiliu.

Atsakyti
QUOTE(kadras2 @ 2016 05 07, 17:17)
Sveiki, prieš tris dienas Tbilisyje nuomavomės auto iš  cars4rent.ge, pažiūrėkite, gal jie Kutaisyje turi ofisą. Nuovamovės Mitsubishi Pajero, kaina 110€ už tris dienas su auto kėdute ir navigacija, pilnas draudimas įskaičiuotas, jokių užstatų ar papildomų mokesčių. Grąžinant, net neapžiūrėjo auto. Aplankėme viską ką buvome suplanavę, jokių sunkumų neturėjome surandant lankytinas vietas. Patys nuomotu auto užkilome prie Gergeti bažnyčios. Naudojomės navigacine programa maps.me. Vakar ir šiandien esame Kutaisyje, samdėmė gidą-vairuotoją, man nepatiko. Viskas gerai su vairuotoju, bet man geriau buvo važinėti nuomotu automobiliu.

dėl auto nuomos kainų tarėtės vietoje ar bookinot iš anksto ? nes jų puslapyje Pajero kaina nuo 160 eu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 08 gegužės 2016 - 12:24