Įkraunama...
Įkraunama...

Gruzija. Žvilgsnis iš arčiau. II Tema

Mes irgi balandi jau kylam ir tikimes geru oru! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2016 03 12, 15:39)
Mes irgi balandi jau kylam ir tikimes geru oru! smile.gif

O kaip smagu biggrin.gif
Smalsu: kurią dieną skrendat, gal būsim pakeleiviais?
Atsakyti
Visiems keliaujantiems į Gruziją - Vardžią tiesiog būtina pamatyt.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2016 03 13, 03:30)

na taip, įspūdinga, bet David garedži irgi labai patiko smile.gif extrymas kai eini kalno ketera, ir jei krisi, jau atsidursi Azerbaidžane thumbup.gif
Atsakyti
Na, o aš visoms patarčiau būtinai nuvykti į Svanetį regioną, aplankyti Mestia ir Ushguli - kuri laikoma aukščiausia apgyvendinta vieta Europoje ir yra įtraukta į UNESCO. Vaizdai ten tokie įspūdingi ir kvapą gniaužantys!!! bent man tai asmeniškai labiausiai įspūdį palikusi vieta Gruzijoje...ypač kelias link Ushguli!!! toks ekstrymas!! čia esu įkėlusi ir filmuotos medžiagos, kaip visa tai atrodo http://kristinoskeli...in-georgia.html Beje, valdžia yra užsibrėžusi asfaltuoti kelią link Ushguli ir darbai jau sparčiai vyksta, todėl bijau, kad jei taip ir vyks, po kelerių metų važiuojantiems ten nepavyks pamatyti tos autentikos, kokią vis dar galima ten pajusti dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstiana @ 2016 03 10, 20:54)
Ačiūūū!!! biggrin.gif  smagu, kad bent virtualiai pavyko nukelti atgal į tas vietas, kuriose teko lankytis! smile.gif o jūs pati, kaip matau, tikra Gruzijos myletoja, tiek laiko šioj nuostabioj šaly praleidot!, būtų irgi labai įdomu Jūsų įspūdžius paskaityti ir, įsivaizduoju, patarimų kiek galėtumėte duoti visoms planuojančioms
.Aš niekur užrašuose nefiksavau, išskyrus nuotraukos.
Turiu labai gerą vizualinę atmintį, galėčiau viena važiuoti, neprapulčiau,
dar ir gidu galėčiau pabūti. Galėčiau ten pasakoti ir pasakoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstiana @ 2016 03 13, 11:06)
Na, o aš visoms patarčiau būtinai nuvykti į Svanetį regioną, aplankyti Mestia ir Ushguli

kolkas pirmas planas nusileidus kutaisi 07.31 važiuoti 2-3 dienom į Mestia ir Ushguli, o po to poilsis prie jūros su trumpom išvykom aplinkui kas įdomaus bus...
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2016 03 13, 21:51)
kolkas pirmas planas nusileidus kutaisi 07.31 važiuoti 2-3 dienom į Mestia ir Ushguli, o po to poilsis prie jūros su trumpom išvykom aplinkui kas įdomaus bus...

Manau, jūsų planas puikus!Pabuvosite tiek kalnuose, tiek prie jūros pailsėsite. Dar visai kelionės pabaigoje rekomenduočiau apsistoti Kutaisyjei..ir oro uostą ryte bus lengviau pasiekti ir aplink Kutaisi yra ką pamatyti - Prometejo urvai, Gelati vienuolynas ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2016 03 13, 13:38)
.Aš niekur užrašuose nefiksavau, išskyrus nuotraukos.
Turiu labai gerą vizualinę atmintį, galėčiau viena važiuoti, neprapulčiau,
dar ir gidu galėčiau pabūti. Galėčiau ten pasakoti ir pasakoti smile.gif

smile.gif Aš irgi kelionių metu nefiksuoju, nors, žinoma, sąsiuvinį užrašams su savim visada storiausią turiu:))) bet kad nėra kada rašyti, stengiesi kiekvieną minutę išnaudoti bendravimui bei naujų vietų pažinimui:) Na va, tikrai gaila, kad nerašot blog'o ar reportažo su savo įspūdžiais, nes patikėkit manim, visoms savarankiškai besiruošiančioms važiuoti taip visa informacija ir patarimai naudingi! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(blynelis @ 2016 03 12, 16:18)
O kaip smagu biggrin.gif
Smalsu: kurią dieną skrendat, gal būsim pakeleiviais?

Kylam balandžio 17, o Jūs? drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2016 03 13, 02:30)

Vardzia laabai patiko, tik keliavome viešuoju transportu, tad nelabai turėjom laiko įdėmiau apžiūrėti, gal kas pamena kada vėlėsnės mikruškos iš ten važiuoja? Pernai buvome dviese, šiemet keliausime 5-iese, tad vėl į tas vietas grįžti planuojame, tik šįkart gaila, bet tik savaitėlei, oij kaip pasiilgau Gruzijos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2016 03 14, 08:24)
Kylam balandžio 17, o Jūs?  drinks_cheers.gif

Mes išskrendam 13, o grįžtam 24.
Atsakyti
QUOTE(krisstiana @ 2016 03 13, 23:44)
Manau, jūsų planas puikus!Pabuvosite tiek kalnuose, tiek prie jūros pailsėsite. Dar visai kelionės pabaigoje rekomenduočiau apsistoti Kutaisyjei..ir oro uostą ryte bus lengviau pasiekti ir aplink Kutaisi yra ką pamatyti - Prometejo urvai, Gelati vienuolynas ir t.t.

viskas kas apie kutaisi, plius borjomi, vardzia, david garedzi, tbilisi-jau aplankyta pernai thumbup.gif
Atsakyti
gal kam pravers - startuoja skrydžiai Kutaisi - Mestia
http://travelsurfrep...lisi-to-mestia/
Atsakyti